Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Kızlarr ben geldim. Aramıza yeni katılanlar olmuş. Okucam. Yemek yiyip geliyorum. Bu arada acayip para aldım. Birinizz bana borç versin...opuyorumnanaktan

Az önce tektaşınızı ne zaman takıldı gibi bi başlık var ona baktım.Niye baktıysam bakmaz olaydım (( ıçim buruk oldu (( Ama içimi burkan tektaş değil, böyle maşallah sevgilileri sevgililer gününde evlenme teklif etmiş, tektaşlarını vermişte imrendim bende...Oooof of hiç değerim yokmuş ben onu anladım. Şiirime bile bişey demedi.Ne değersizmişim kızlar be!!!Tektaşa gerek yok parmağıma telden yüzük taksa bile razıydım, yeterki yanımda olsaydı...

Çok kötü oldum kızlar ya...Tek istediğim Tanrıdan sadece sevilmekti. Çok inanmıştım sevildiğime, değerli olduğuma oysa...Öyle seviyorum ki onu...Ne boşluktan ne başka bişeyden...Gerçekten gerçekten çok seviyorum ben onu...

Son düzenleme:
Canım Lakitocuğum...
Üzme kendini lütfen. Düşünme bunları. Ben de çok istemiştim bi yüzükle gelsin. Adam evlenme teklifi ederken hiç yüzük filan uzatmadı. Sonradan sordum şakayla karışık. Burcu ciddiyetsiz olmamalı ailenin huzurnda takıcam demişti.

Kız beni de kötü yapıyosun. Canım gerçekten bugünlerde inandığım tek bir söz var.

KUL PLAN YAPAR KADER GÜLER...

Gerçekten o kadar çok planlarımızı hayallerimiz varmış ki Ama gel gör ki kader işte...
Sen böyle neden neden diye sorma. Allahın gücüne gider canım Hakkında hayırlısı böyleymiş. Bugün Ecrin çok güzel bi yazı paylaştı okumuşsundur. Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermez. Yüce Rabbim bize bu yükü verdi bu gönül ağrısını verdi ki bizim de imtihanımız bu.

Lütfen moralini yüksek tut. Ben de çok imreniyorum öyle şeylere. Yüreğim burkulur her tek taş gördüğüm de. Hele nişan ve mayıs kelimeleri bi cümleiçinde geçtikçe. Ama işte alın yazısı Lakitocum. Rabbim bizi imtihan ediyor. Neden neden diye soruyoruz ama neden açık. Sabır gerekiyor..

Yok Buucuuu yanlış anladın.Ben şimdiye kadar hiç isyan etmedim.Sadece imrendim, özledim onu belirtmek istedim.Ben böyle nasıl hissediyorsam aynen yazıyorum işte.Bitanem beklenmeye ve özlenmeye gerçekten değer birisiydi...Benim için hâlen çok değerli...Ama dediğin gibi kaderde ne varsa o oluyor.Bende dua ediyorum, sabrediyorum.Bekliyor musun dersen? Evet yalanım yok bekliyorum.

Ayrıca sana hayert ediyorum. Nasıl yaşadın 9 ay ve nasıl yaşıyorsun. Ben kesinlikle arar sorardım. Ya kızlar şimdi hayır aranırmı diyor ama böyle yaşanmaz. 9 ay az bi süre değil Lakito. Tamam ilk başlarda dönebilridi ama hala dönmedi. Peki neydi onun bu kadar bıçak gibi kesip atmasının nedeni. Nasıl böyle durabiliryorsun. Vallahi sana yemin. 1 hafta duramazdım. Aramak guruszluk değil bu konumda. Güzel şeyler yaşanmış ve bitmiş.Medeni bi şekilde sorabilirdin tamam bitsin. Ama nedenini bilmeye hakkım yok mu? Beni de inandırsın öyle bitsin. Bana desin sebebini ben de diyeyim ki evet haklı bitirmekte. Belki hiç umudu yok. Ya anlayamıyorum. Sen şu an iki ucu keskin bıçak gibisin. Ne öğrenmeye cesaret edersin ama bi yandan da merak edersin. O ayrı bi cins. Hani hiç saygısılık olmamış ama, şu maile bi cevap yazar insan ya. Gerçekten bıçak gibi kesip atmış Ama sebep ne?

Canım 9 ay değil, 5 ay oldu. Hiç sorgulamadım, sormadım nedenini...Yapabilirdim hakkım vardı buna.Ama onu sıkıştırmak istemedim.Sıkboğaz etmek istemedim. Ha tabiki bişey söyledi bana ama bahaneydi.Saçmaydı söylediği.Yani ben, beni bırakan o olduğu halde yindede onu düşündüm canım, üstüne gitmek istemedim.Belki bu şiirimi bile yanlış anladı kim bilir.Hiç bilmiyorum ne düşünüyor ne hissediyor...

Mona nerelrde haberi olan var mı?

şu saat itibariyle uykusunda mışıl mışıl beni görüyo olmalı:umursamaz:
yaşlı&yorgun&lafaramızda hımbıl bi kimsedir suss bunları okuyunca mesaj kendini imha edicek haaa etmedimi sabah ben imha edilmiş olucam
hakkınızı helal edin kızçeler:tomato:

lakitom cevap gelmemiş galiba
ya bişey diycem dün yazamadım içim elvermedi ne güzel yazmışsın duygularını elim ayağım titredi samimiyetime inan
ben şuna çok eminim senin değerini bilen bi adm çıkacak karşına
bu kadar çabaladın uğraştın didindin napalım kader etkili evet ama sevgi yetmiyo bazen be tatlım bilmiyorum gel öpücem seni kız içimden geldi:1hug:

[

Pardon canım karıştırdım. Tabi haklısın söylemek isteseydi söylerdi. Üstüne gitmek istememişsin. Ama ne bileyim. Bu sebebini bilmemek canını daha çok acıtıyodur diye düşündüm ben. Yani senin yerine kendimi koydum. Bu yüzden öyle söyledim. Gerçekten merak ettim. Yolunda giderken böyle bitirmesi. Offf.. Ben daha bugün dedim erkeklerin hareketinden bir anlam çıkarmaya çalışmak anlamsız diye..
..
Bu arada anladığım kadarıyla Lakitocum. Onu gözünde oldukça büyütmüşsün ve çok yüksek bir yere koymuşsun. Bu sana dahada zarar veriri. Ben de hep iyi şeylerini düşünerek daha çok kahroluyorum. Ama kendi kendini telkin açısından biraz daha farklı yaklaşabilrisin olaya. Yani evet senin fikrince sevgine değiyordu herşeyi hakediyordu. Ama seni yüz üstü bıraktı. 5 aydır sen onun için acı çekiyosun. 2. mailini attın ve bi cevap yazabilirdi ama yazmadı. En basiti saygılı ayrılmışsınız ama bi halini hatrını sorabilirdi. Böyle şeyler düşün lütfen. Kendini telkin et. Sen o herşeye değerdi dedikçe daha çok artacak sevgin. Ve bu da sana zarar veriri. Daha çok üzülürsün.senağlama

Öp canım tabi çekinme sakınsengözlerimebaksanab Aman şuan var ya Mnitcim bi ilişki, başka bi erkek fikri çok itici geliyor.Hani yazmıştın ya "no man no cry" diye Gerek yok yani :)))

bucuu aslında değer demek kötü değil yani gerçekten de değer çok mutlu zamanlar yaşadık beraberliklerimizde ve çoğumuzunki de bıçak kesilir gibi bitti güçlü durduk bazen dibe bazen atmosfere gittik:)
ama baktığımda kötü ilişkiler değil yaşadıklarımız hepimiz için söyleyebilirim bunu
ve şu da var aslında yaşanıp bitirildik cebren ve hile ile bazen yoksa yaşanılan yaşandığı zaman güzel ama ayrılmayıda öğrendik bi şekilde uslu durmayı kabullenmeyi zorlamamayı vs vs
zaten zorla kendimize bile bişey yaptıramıyoruz onlara mı yaptıracaz
benim kalbime dokunan sızlatan tek şey bu kadar yakın olabildiğim hani derler ya yüreğine dokunabildiğim bi adama ona ihtiyacım varken ulaşamamak aramak isteyip arayamamak yoksa değerdi hakkaten iyiki yaşamışım ben kendi adıma KELEBEK ÖMRÜ KADAR SÜRSEDE

Tatlım söylediklerinde haklısın.Tabiki onu gözümde fazlaca büyütmüş olabilirim ama insan sevdiğini en yüksek yere koyuyor işte :) Aslına bakarsan bu sessizliğine şaşırmadım ben...Benimkisi üzülünce, canı bişeye sıkılınca hiç konuşmak istemezdi, sessiz kalırdı. O yüzden bilemiyorum.Hani beni sevmese bile artık eminim içi burkulmuştur.Üzülünce o konuşamaz bişey diyemez canım.Hem ben iyiyim gerçekten.O bikaç gün önceki üzüntüm yok şuan.

Öp canım tabi çekinme sakınsengözlerimebaksanab Aman şuan var ya Mnitcim bi ilişki, başka bi erkek fikri çok itici geliyor.Hani yazmıştın ya "no man no cry" diye Gerek yok yani :)))

GEREK YOK TABİİİ CIZZZ ŞİMDİLİK
ilerde sen hazır olduğunda hayatta sağlam dik durduğunda umarım gerçekleşir bu
ve de bunu istediğini biliyorum Allah kalbine göre versin inşallah kalbindekini de hayırlı etsin

Hay ağzını öpeyim senin kızkaydirigubbakcemile3 Evet benide en çok üzen bu...Bu duygu gerçekten çok kötü, en yakınken en uzak olmak...Hatta benim gibi aramaya korkmak...Beni bi arasa var ya bi arasa yemin ederim şu sıkıntılı dönemimde en güzel ilaç gibi gelirdi bana...Zaten bana manevi yönden en çok destek olan, beni anlayan oydu.Hani şu sıkıntılarım içinde onsuzluk birde zor geliyor haliyle.

Amin canım, hepimiz için inşallah...Bu arada Mint o avatarın dikkatimi çekmiyor değil :) İki tane inek Birde ne yazıyor orda okunmuyor :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…