Mona nerelrde haberi olan var mı?
Canım 9 ay değil, 5 ay oldu. Hiç sorgulamadım, sormadım nedenini...Yapabilirdim hakkım vardı buna.Ama onu sıkıştırmak istemedim.Sıkboğaz etmek istemedim. Ha tabiki bişey söyledi bana ama bahaneydi.Saçmaydı söylediği.Yani ben, beni bırakan o olduğu halde yindede onu düşündüm canım, üstüne gitmek istemedim.Belki bu şiirimi bile yanlış anladı kim bilir.Hiç bilmiyorum ne düşünüyor ne hissediyor...
Canım 9 ay değil, 5 ay oldu. Hiç sorgulamadım, sormadım nedenini...Yapabilirdim hakkım vardı buna.Ama onu sıkıştırmak istemedim.Sıkboğaz etmek istemedim. Ha tabiki bişey söyledi bana ama bahaneydi.Saçmaydı söylediği.Yani ben, beni bırakan o olduğu halde yindede onu düşündüm canım, üstüne gitmek istemedim.Belki bu şiirimi bile yanlış anladı kim bilir.Hiç bilmiyorum ne düşünüyor ne hissediyor...
Öp canım tabi çekinme sakınsengözlerimebaksanab Aman şuan var ya Mnitcim bi ilişki, başka bi erkek fikri çok itici geliyor.Hani yazmıştın ya "no man no cry" diyelakitom cevap gelmemiş galiba
ya bişey diycem dün yazamadım içim elvermedi ne güzel yazmışsın duygularını elim ayağım titredi samimiyetime inan
ben şuna çok eminim senin değerini bilen bi adm çıkacak karşına
bu kadar çabaladın uğraştın didindin napalım kader etkili evet ama sevgi yetmiyo bazen be tatlım bilmiyorum gel öpücem seni kız içimden geldi:1hug:
Tatlım söylediklerinde haklısın.Tabiki onu gözümde fazlaca büyütmüş olabilirim ama insan sevdiğini en yüksek yere koyuyor işte :) Aslına bakarsan bu sessizliğine şaşırmadım ben...Benimkisi üzülünce, canı bişeye sıkılınca hiç konuşmak istemezdi, sessiz kalırdı. O yüzden bilemiyorum.Hani beni sevmese bile artık eminim içi burkulmuştur.Üzülünce o konuşamaz bişey diyemez canım.Hem ben iyiyim gerçekten.O bikaç gün önceki üzüntüm yok şuan.[
Bu arada anladığım kadarıyla Lakitocum. Onu gözünde oldukça büyütmüşsün ve çok yüksek bir yere koymuşsun. Bu sana dahada zarar veriri. Ben de hep iyi şeylerini düşünerek daha çok kahroluyorum. Ama kendi kendini telkin açısından biraz daha farklı yaklaşabilrisin olaya. Yani evet senin fikrince sevgine değiyordu herşeyi hakediyordu. Ama seni yüz üstü bıraktı. 5 aydır sen onun için acı çekiyosun. 2. mailini attın ve bi cevap yazabilirdi ama yazmadı. En basiti saygılı ayrılmışsınız ama bi halini hatrını sorabilirdi. Böyle şeyler düşün lütfen. Kendini telkin et. Sen o herşeye değerdi dedikçe daha çok artacak sevgin. Ve bu da sana zarar veriri. Daha çok üzülürsün.senağlama
Öp canım tabi çekinme sakınsengözlerimebaksanab Aman şuan var ya Mnitcim bi ilişki, başka bi erkek fikri çok itici geliyor.Hani yazmıştın ya "no man no cry" diyeGerek yok yani :)))
Hay ağzını öpeyim senin kızkaydirigubbakcemile3 Evet benide en çok üzen bu...Bu duygu gerçekten çok kötü, en yakınken en uzak olmak...Hatta benim gibi aramaya korkmak...Beni bi arasa var ya bi arasa yemin ederim şu sıkıntılı dönemimde en güzel ilaç gibi gelirdi bana...Zaten bana manevi yönden en çok destek olan, beni anlayan oydu.Hani şu sıkıntılarım içinde onsuzluk birde zor geliyor haliyle.......
benim kalbime dokunan sızlatan tek şey bu kadar yakın olabildiğim hani derler ya yüreğine dokunabildiğim bi adama ona ihtiyacım varken ulaşamamak aramak isteyip arayamamak yoksa değerdi hakkaten iyiki yaşamışım ben kendi adıma KELEBEK ÖMRÜ KADAR SÜRSEDE
Amin canım, hepimiz için inşallah...Bu arada Mint o avatarın dikkatimi çekmiyor değil :) İki tane inekGEREK YOK TABİİİ CIZZZ ŞİMDİLİK
ilerde sen hazır olduğunda hayatta sağlam dik durduğunda umarım gerçekleşir bu
ve de bunu istediğini biliyorum Allah kalbine göre versin inşallah kalbindekini de hayırlı etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?