Yok tatlım bikaç gündür iyiyim ben.Hep üzgün olmuyorum :) Bikaç gün iyi, bikaç güm kötü :))) Ben bişey yazmayacağını bildiğim için diyorum ya şaşırmadım :))) Onun için yazmış olduğu şiiri, onunda bilmeye hakkı var diye düşündüm. Ne de olsa ilham kaynağım :)))Kızlar yanlış anladınız. Mint özellikle sen canım. Elbette değer. Değmediğini düşünsek zaten bu kadar uzatmaz kestirip atardık. Belki çoğumuzun unutaya zorlanışı bu sebepten. Bana kalırsa benimki değerdi. Bu başka. Ben Lakitonun böyle sürekli üzülüp kendini yıprattığı için dedim. Kendini telki ederse eğer acısı biraz daha hafifleyebilir diye. Çünkü ben gerçekten umutluydum. Cevap yazar diyodum. Ama onu Lakitodan daha iyi kimse de tanıyamaz.. Hayırlısı olsun ne diyeyim.
Kızlar yanlış anladınız. Mint özellikle sen canım. Elbette değer. Değmediğini düşünsek zaten bu kadar uzatmaz kestirip atardık. Belki çoğumuzun unutaya zorlanışı bu sebepten. Bana kalırsa benimki değerdi. Bu başka. Ben Lakitonun böyle sürekli üzülüp kendini yıprattığı için dedim. Kendini telki ederse eğer acısı biraz daha hafifleyebilir diye. Çünkü ben gerçekten umutluydum. Cevap yazar diyodum. Ama onu Lakitodan daha iyi kimse de tanıyamaz.. Hayırlısı olsun ne diyeyim.
Haklısın canım. Eminim bu ayrılık bizlere çok şey kattı ve olgunlaştırdı. İnsanı acılar olgunlaştırır derler ya :))) Allah başka acı göstermesin tabi.İnş hepimiz bu sınavın mükafatıını alırız fazlasıyla:Saruboceq: .ama ben isterdim ki biz nasıl bu ayrılıklarla bilendik, bişeyler öğrendik ya onlarda bişeyleri fark etsin, öğrensinler isterdim.Hani onlarda bişey kapsaydı :)))ya aslında fibritçim belki ayrılıkta sevdaya dahil derler ya bizim olgunlaşmamız için bu evrelerden geçmemiz gerekiyodu galiba
ben kendi adıma söyleyip kaç yaşındayım onunla tanışmadan önce çocuk gibiydim adam sende bi halim vardı onunla yaşadığım şey bende birsürü olumlu özelliğin ortaya çıkmasına vesile oldu .Ayrılınca da şu evrede anlayabiliyorum bunu olgunlaştım rahat huzurlu bi kadın oldum bazı hüzün duraklarını saymaz isek ...
dün mesela onunla ilgili hiç düşünmediğim bişey öğrendim sarsıldım biraz şaşırdım ama bak bu akşam bunun bile önemli olmadığını falan düşünüyorum ben çok toydum bilendim saolsun valla olsa şimci öperdim onu :)
hayat kolay bi sınav değil işte yaşayacaksın pes etmeden
Meraba kızlar, ben de sizdenim artık.. mafoldumben
Konuyu baştan okumaya karar verdim baya da okudum ama bi yerden sonra baktım ki olacak gibi değil, sona gelip yazıyım artık dedim :ecrin_bebek:
Aklıma takılanlar;
Küçük böcüğün 2 aylıktı ayrılığı ve güçlüydü..
Mona Pisanın sevgilisi yurt dışındaydı belirsizdi.
Princess 1 haftalık ayrıydı seviyordu ve bekliyordu..
Genel olarak aramayın bekleyin mantığı vardı, o kadar sayfa içinden yakalamam zor olacak, merak ediyorum bunların cevabını verebilecek olan var mı?
Aranmadı beklendi, gelişmeler neler, intikamlar alındı mı :kedi:
Çok kötü oldum kızlar ya...Tek istediğim Tanrıdan sadece sevilmekti. Çok inanmıştım sevildiğime, değerli olduğuma oysa...Öyle seviyorum ki onu...Ne boşluktan ne başka bişeyden...Gerçekten gerçekten çok seviyorum ben onu...
Haklısın canım. Eminim bu ayrılık bizlere çok şey kattı ve olgunlaştırdı. İnsanı acılar olgunlaştırır derler ya :))) Allah başka acı göstermesin tabi.İnş hepimiz bu sınavın mükafatıını alırız fazlasıyla:Saruboceq: .ama ben isterdim ki biz nasıl bu ayrılıklarla bilendik, bişeyler öğrendik ya onlarda bişeyleri fark etsin, öğrensinler isterdim.Hani onlarda bişey kapsaydı :)))
Aman Mintcim bana bakma sen. Ben böyle bazen dolup o an Allah ne verdiyse yazıveriyorum :))) Bu da fazla duygulaştığım bi anda yazıvermişim :))) Bizler gerçekten çok daha fazla güçlüyüz.Bu arada erkekler hakkaten tuhaf hemde çooookkkk....ya bu da saçma biliyomusun fibrit
ben siz birlikteyken seni sevdiğine eminim şartlar bazen herkesi bi yere yada bi seçim yapmaya zorluyo biz kadınız güçlüyüz sevgimizin arkasında dimdik duruyoruz onlardan bu azmi beklemekse safdillik
bi arkadaşım dediki bana kızım bi kız bi erkeğe vermediklerinde kaçabiliyo yada ölümü göze alıp ardında duruyo hangi adamı gördün bu derece fedakarlık yapan
bu işte empati yapmak lazım erkekler tuhaf benim düşüncem bu
Tatlım inş bu halin heeepp devam etsin ,bi daha hiç yerin dibine girmezsin.Mailime cevap vermedi.Vermez ki zaten bilirim benşakkıdı
Allah başka acı göstermesin gerçekten lakitocum.
geçmişi okumadım mailine cvp geldi mi?
mailin çok güzeldi bu arada..
artı bende aynı şeyi düşünüyorum çok çok sağlamlaştım ya.
ayaklarım yere basıyor.
artık kurcalamıyorum hayatı. öyle bi rahatlık var ki üzerimde.
insanları huzursuz ediyorum bu mutlulukla..zemuszemus
demek ki yerin dibine girip
sonra ağlaya ağlaya,sürüne sürüne ilaçlarla o delikten çıkınca insan kendini böyle hissediyormuş.
nefes alıyormuş.
neyse yatıyorum ben kızçeler
anahtar princesste zate kitler gider
Allah rahatlık versin ...
Çok kötü oldum kızlar ya...Tek istediğim Tanrıdan sadece sevilmekti. Çok inanmıştım sevildiğime, değerli olduğuma oysa...Öyle seviyorum ki onu...Ne boşluktan ne başka bişeyden...Gerçekten gerçekten çok seviyorum ben onu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?