Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Kızlar yanlış anladınız. Mint özellikle sen canım. Elbette değer. Değmediğini düşünsek zaten bu kadar uzatmaz kestirip atardık. Belki çoğumuzun unutaya zorlanışı bu sebepten. Bana kalırsa benimki değerdi. Bu başka. Ben Lakitonun böyle sürekli üzülüp kendini yıprattığı için dedim. Kendini telki ederse eğer acısı biraz daha hafifleyebilir diye. Çünkü ben gerçekten umutluydum. Cevap yazar diyodum. Ama onu Lakitodan daha iyi kimse de tanıyamaz.. Hayırlısı olsun ne diyeyim.

ya aslında fibritçim belki ayrılıkta sevdaya dahil derler ya bizim olgunlaşmamız için bu evrelerden geçmemiz gerekiyodu galiba
ben kendi adıma söyleyip kaç yaşındayım onunla tanışmadan önce çocuk gibiydim adam sende bi halim vardı onunla yaşadığım şey bende birsürü olumlu özelliğin ortaya çıkmasına vesile oldu .Ayrılınca da şu evrede anlayabiliyorum bunu olgunlaştım rahat huzurlu bi kadın oldum bazı hüzün duraklarını saymaz isek ...
dün mesela onunla ilgili hiç düşünmediğim bişey öğrendim sarsıldım biraz şaşırdım ama bak bu akşam bunun bile önemli olmadığını falan düşünüyorum ben çok toydum bilendim saolsun valla olsa şimci öperdim onu :)
hayat kolay bi sınav değil işte yaşayacaksın pes etmeden

Yok tatlım bikaç gündür iyiyim ben.Hep üzgün olmuyorum :) Bikaç gün iyi, bikaç güm kötü :))) Ben bişey yazmayacağını bildiğim için diyorum ya şaşırmadım :))) Onun için yazmış olduğu şiiri, onunda bilmeye hakkı var diye düşündüm. Ne de olsa ilham kaynağım :)))

öle tabi güzelim ama bu işler telkinle falan olmuyo keşke olsa
şu mona cadısı formülü bulup içirse millete ama nerde
kanırta kanırta geçicek zamanla yaşamadan olmuyo ne yazık
yoksa geçiyo bi şekilde sen bari dön fibrit desekte nafile yerçekimine aykırı dermişim
yeter bakalım ne bu duygusallık benide ağlatıcıksınız utanmıyonuz da kocaman kızlar
dağılın ulen yataklara kaydirigubbakcemile

Haklısın canım. Eminim bu ayrılık bizlere çok şey kattı ve olgunlaştırdı. İnsanı acılar olgunlaştırır derler ya :))) Allah başka acı göstermesin tabi.İnş hepimiz bu sınavın mükafatıını alırız fazlasıyla:Saruboceq: .ama ben isterdim ki biz nasıl bu ayrılıklarla bilendik, bişeyler öğrendik ya onlarda bişeyleri fark etsin, öğrensinler isterdim.Hani onlarda bişey kapsaydı :)))

canım ben kısaca özetliyim,
monanın sevgilisi döndü, aradı, yine aradı falan.
uğraştı baya..
ama mona sürüncemede kaldı.
hala da sürüncemede bildiğim kadarıyla..

kücük böcüğünkü de yılbaşında aradı
samimi konuştu hoş konuştu.
belki karşılık almak için yaptı ama böcükten yüz bulamadı.
ama böcük toparladı şuan.

ben 1 haftalık ayrıymışım şu an 9 aya yakın oldu :lepi:
ben de sonrasında çok görüştüm,
benim onu aramalarım oldu, onun benim evime gelmesi, msne eklemesi facebooka eklemesi vs..
belki ben de elimi uzatsam tutabilecek gibi oldum ama olmadı.

yani kimse barışmadı, üç kalp birden öldü:)

ya bu da saçma biliyomusun fibrit
ben siz birlikteyken seni sevdiğine eminim şartlar bazen herkesi bi yere yada bi seçim yapmaya zorluyo biz kadınız güçlüyüz sevgimizin arkasında dimdik duruyoruz onlardan bu azmi beklemekse safdillik
bi arkadaşım dediki bana kızım bi kız bi erkeğe vermediklerinde kaçabiliyo yada ölümü göze alıp ardında duruyo hangi adamı gördün bu derece fedakarlık yapan
bu işte empati yapmak lazım erkekler tuhaf benim düşüncem bu

Princess burdaymış mesela adam duyumdan yani ortada bişey yokken dolduruştan bu kadar severken ölüme kadar seni sevecem diye ayrıldı
erkek zihniyeti araştırıp öğrenip tahlil yapmayı bilmiyo ha ölemi kestim bitti anlayamam anlamıcam da esefle de kınıyorum tüm erkekleri amannn

Son düzenleme:

Allah başka acı göstermesin gerçekten lakitocum.
geçmişi okumadım mailine cvp geldi mi?
mailin çok güzeldi bu arada..
artı bende aynı şeyi düşünüyorum çok çok sağlamlaştım ya.
ayaklarım yere basıyor.
artık kurcalamıyorum hayatı. öyle bi rahatlık var ki üzerimde.
insanları huzursuz ediyorum bu mutlulukla..zemuszemus
demek ki yerin dibine girip
sonra ağlaya ağlaya,sürüne sürüne ilaçlarla o delikten çıkınca insan kendini böyle hissediyormuş.
nefes alıyormuş.

Aman Mintcim bana bakma sen. Ben böyle bazen dolup o an Allah ne verdiyse yazıveriyorum :))) Bu da fazla duygulaştığım bi anda yazıvermişim :))) Bizler gerçekten çok daha fazla güçlüyüz.Bu arada erkekler hakkaten tuhaf hemde çooookkkk....

Tatlım inş bu halin heeepp devam etsin ,bi daha hiç yerin dibine girmezsin.Mailime cevap vermedi.Vermez ki zaten bilirim benşakkıdı

neyse yatıyorum ben kızçeler
anahtar princesste zate kitler gider
Allah rahatlık versin ...

ıyi geceler kızlar.
Echo burdasın ne yaptın var mı gelişme_

:teselli:

kapatıyorum burayıı
yazmayın daha :)
iyi uykular.
yarın güzel bir gün olsun..

günaydın kızlarr bugün açılışı ben yapıyorum...
bugün ne güzel bigün yaa yarın tatiiiill zemuszemus

kizlar bugun de çok güzel bir gün:)
herkesin benle aynı düşünce de olması da ayrı güzel:)
hepiniz mutlu olun ya:)
hepimiz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…