kizlar bugun de çok güzel bir gün:)
herkesin benle aynı düşünce de olması da ayrı güzel:)
hepiniz mutlu olun ya:)
hepimiz:)
herkese merhabaaaa nasılsınız kızlarr
bugün iyiyim biraz daha gece hiç uyuyamadım ama sen nasılsın canım
Bende kimseyi bulamadım aynen. Öyle sıklıyorum ki anlatamam.Arkadaşlarım ya evli ya işinde ya gücünde...slmm kimse yok galiba..
ben evde kaldım bugun ya..
spor yaptım geldim o kadar..
arkadaş bulamadım dışarı cıkcak
Bugün kendimi çok yalnız hissediyorum.Kimseyle dışarı çıkamadım.Artık büyüdüğümüz için midir bilmem herkes dediğim gibi kendi hayat derdinde, kendi koşturmasında.Ayrıca bende artık herkesle görüşmekten keyif alamıyorum.Öyle işte yalnız hissettim bugün kendimi çok fazla.ıstedim ki birisi arasın, hadi canım hazırlan şuraya gidiyoruz desin.Fakat ben nasıl evde kalmaktan içime kapandıysam, arkadaşlarda beni unuttu galiba...
Yazık bana ya hem sevgilimsiz, hem arkadaşsız hem işsiz kaldım:sinifsinif:
Zaman bana ilaç olmuyor neyse...Evet canım keşke tüm kulüp üyeleri ankara'da olsaydı ya da Ankara değilde bir arada.Süper olurduCanım benim yaa Ankara'da yaşasaydım keşke...O zaman birbirimize destekçi olurduk:gitme: zaman herşeyin ilacı eminim..
Canım eğer hatalı sensen ara ne olacak ki.kalbim acıyo.dalmak gibi olmasın ama dün ayrıldım telefonda hoşçakal dedim hoşçakal dedi kapattık.ben arayamam bekliyorum ama o da aramaz eminim çünkü katır inadı.yazlığa gitti beni ezip geçip çekti gitti .kendimi salak gibi hissediyorum of delikafadulden
bunu gerçekten bilmiyorumCanım eğer hatalı sensen ara ne olacak ki.
ıyı aksamlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?