Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Yeni arkadaşlar gelmiş sorular sormuşlar..bi bakiim

nişanlı olan arkadaşım, affedip affetmemek sana kalmış, sizin aranızdaki sevgiye ve iletişime bağlı bişey, yanlız ben şöyle düşünüyorum bu konuda, eğer sen nişanlının sadece cinsel olarak biriyle birlikte olması konusunda daha önceleri kabul edebilir gibi konuştuysan onunla, bu sebeple yapmıştır..Böyle bişey söylemediysen de sadece ihtiyacı olmuş da yapmıştır o zaman durup düşüncen, niye diye..İhtiyaç kadın erkek olarak ayrılamaz, sen nasıl sevdiğin adamı bekliyorsan ilk kez olması için, o da sabredicek..İçgüdüyse bu, bizim de var yanii..Sen eğer bu konuda evlendikten sonra birlikte olurum düşüncesindeysen durum bu, bence o da sabretmeliydi, bir kez daha bunu yapmasına izin verme, tavrını koy,hayat kadınına dokunmuş adamı istemem de..lmaz:

darksea, bak ne dicem canım, anlattığın şeyin öncesinde yaşanan sorunlar yokmuydu, sadece bunun için mi hoşçakal dediniz yanii ben anlamadım, konuşalım demiş, sonra arkadaşlarla buluşcam ama göreyim seni demiş, sen de zaman yok görüşmeyelim demişsin, o da gitmiş eğlenmeye..Bu mu yanii..Sorunlarınız var mı başka? Ne bileyim bu olay ayrılmak için hafif mi desem yanlış mı olur..:uhm:

gule gule kullan esıncım aldıklarını...
ve yazdıgın yorumada katılıyorum...

bendede kardesım oynarken balkondan dusup kolunu kırmıs..allaha sukur bunla atlattık..sol tarafı hasarlı ..gelen gıden oluyo ...sımdı yıne bırılerı gelcekmıs onlar gelene kadar bakınıyorum...cok sıcak...gelen gıden cok yorgunum...kostrmaktan bu sıcakta fenalık gelıyo...

Sağol canım,kendime daha çok bakmaya başladım hoşuma gidiyo yaw

Geçmiş olsun kardeşine canım..İzmite gelmiştim mayıs ayında maşukiye derbent ne güzeldi kız..Sapancaya da gitmiştik ne güzel, şimdi orda olup mangal yapmak vardı anasını satayım..

bak tabı canım ya:)
gercekten ınsanın hosna gdıyo...yenılık degsııklık..makyaj sac :))

evet ya buralar cok guzel ben memleketımı cok sewvıyorum...yıne gel buyur...bız mısafr edelım senı

bak tabı canım ya:)
gercekten ınsanın hosna gdıyo...yenılık degsııklık..makyaj sac :))

evet ya buralar cok guzel ben memleketımı cok sewvıyorum...yıne gel buyur...bız mısafr edelım senı

hani maşukiyede yazıcılar otel filan var ya yukarısı şelale, orda kendin pişir kendin ye yerler var, canım çekti bak şimdi..

İki tane düğün var, ikiside arkadaşım, ay sonunda olcak, ne alsam giysem öff
bi bakıncam etrafa şansım varsa istediğim gibi bi elbise alırım..

Sen ve ben mi varız sadece pamuğum hee

ebrucum geçmiş olsun allah korumuş kırıkla atlatmış kardeşin

kimse yok ama yazayım ben yine gelince ki inş hemen gelirsiniz cevap yazarsınız bana..
dün gece saat 7 gibi işten çıkınca aradı bu beni.. dışarı çıkacakmış.. 2 tane arkadaşından biriyle görüşecekmiş ben de ii dedim kapattık teli.. bekledim nereye gittiğini haber versin vermedi.. neyse uyandım bir baktım saat 4 buçuk.. aradım açmadı.. baya aradım sonra meşgule aldı iki defa aradım ben yarım saat boyunca sürekli açmadı.. sonra sinirle uyudum.. bu saat oldu aramadı hala.. normalde dışarı çıktığında eve giderken mutlaka arar.. sinir oldum ya bir aakıl verin arıyım mı bir daha yoksa o aradığında nasıl davranım

Günaydın kızlar ve Azra...
Canım çok aramışsın aramsaysın o kadar keşke. Arama canım bence. Belki eve gidip uyumuştur uyku arasında meşgule atmıştır. Yani hem gece dışarı çıkıp hem de telefonunu açmaması tuhaf. Kaç yaşında canım senin lale ve sen kaç yaşındasın merak ettim...

benm açımdan vardı canm tek sorun istediğim ilgiyi bana hissettirmemesi,sıradan konuşmaları ve rahat tavırları.

Son düzenleme:
burcucum 17 yaşıdayım ben
oda 27

Anladım canım. 17 ve 27 çok ya. Yani şöyle senin yaşın büyükk olsa yani sen 27 o 37 olsa problem daha az olur ama bu durumda valla ben başedemedim sen de edemzsin. Canım bence bırak unutmaya çalış, arama. Sen böyle yaptıkça daha çok kaçar. Kaçıyo da. Birde o senden daha olgun daha da bilincin de .. Yani sen böyle geceleri dışarı çıkıyo telefonlarımı açmıyo dedikçe acaba diyorum aldatıyomudur. Yani inşallah yoktur ama. Gece dışarı çıkıp içip sabaha kadar da telefonlarını açmaması tuhaf. Ya benim eski lale de ilk tanıştığımız da aramızda bişey yokken bile dışarı çıkıp içtiğinde sabaha karşı eve dönerken yada mekandayken mutlaka arar 1 saat konuşurdu benimle. Yani bence iyi düşün ama arama

selam kızlar ay nasıl özledim hepinizi ama kimse yok en cokta yılkaşım cıtırım gofretimi ehliyet iş derken nerdeyse bı aydır ugramıyomusum nete allahtan dun sınawa gırdım bıttı rahatladım artık burdayım....neler olmus ben yokken hayatayı ayakka alkıslıyorum o adiye hakettiklerini söyleme cesareti buldugu için....yürüyüm kızlar kim tutar bizi:)

kızlar güçlü olduğumu sanıyodum,hep uyumak istiyorum,bu normalmi,oturduğum yerde uyuyakalıyorum bazen.bide dışarı falan çıkmak istemiyorum hiç,insanların yüzünü görmek de dahil istemiyorum,böyle olmıcak kaç güne kadar aramasını bekleyebilirim,bi netlik kazansa en azından.dediğim gibi hep soran ben oluyodum konuşmamız gerek diyesenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…