gule gule kullan esıncım aldıklarını...
ve yazdıgın yorumada katılıyorum...
bendede kardesım oynarken balkondan dusup kolunu kırmıs..allaha sukur bunla atlattık..sol tarafı hasarlı ..gelen gıden oluyo ...sımdı yıne bırılerı gelcekmıs onlar gelene kadar bakınıyorum...cok sıcak...gelen gıden cok yorgunum...kostrmaktan bu sıcakta fenalık gelıyo...
bak tabı canım ya:)
gercekten ınsanın hosna gdıyo...yenılık degsııklık..makyaj sac :))
evet ya buralar cok guzel ben memleketımı cok sewvıyorum...yıne gel buyur...bız mısafr edelım senı
gule gule kullan esıncım aldıklarını...
ve yazdıgın yorumada katılıyorum...
bendede kardesım oynarken balkondan dusup kolunu kırmıs..allaha sukur bunla atlattık..sol tarafı hasarlı ..gelen gıden oluyo ...sımdı yıne bırılerı gelcekmıs onlar gelene kadar bakınıyorum...cok sıcak...gelen gıden cok yorgunum...kostrmaktan bu sıcakta fenalık gelıyo...
benm açımdan vardı canm tek sorun istediğim ilgiyi bana hissettirmemesi,sıradan konuşmaları ve rahat tavırları.darksea, bak ne dicem canım, anlattığın şeyin öncesinde yaşanan sorunlar yokmuydu, sadece bunun için mi hoşçakal dediniz yanii ben anlamadım, konuşalım demiş, sonra arkadaşlarla buluşcam ama göreyim seni demiş, sen de zaman yok görüşmeyelim demişsin, o da gitmiş eğlenmeye..Bu mu yanii..Sorunlarınız var mı başka? Ne bileyim bu olay ayrılmak için hafif mi desem yanlış mı olur..:uhm:
burcucum 17 yaşıdayım ben
oda 27
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?