Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canm önceki sayfada yazdığım şeyden dolayı beni çağırıp sonra arkadaşlarına gitmesi.bide bi birikim vardı herikimzde en çok da bende yakınma anlamında.3.gün biliyorum çok yeni ama tartışınca en fazla ben2 gün dayanabiliyorum hemen netlik kazanmasını istiyorum hep böyle oldu önceleri,abartıyomuyum,korkudandır:1ninca:kaybetme korkusu

kızlar ben geldim ben artık içimdeki şeyleri öldürdüm sanırım.dün gece onu gördüm hiçbirsey hissetmedim ve bır arkadaşım bızı almaya gelmişti telefonla konuşuyordum o sırada bardan çıkıyorduk.bana baktı ben ona baktım bır arkadaşım arabanın içine doğru itti ve onu görüp hiçbirsey yapmamış oldum.
bu sabahtan onların siteye gittik.onun evının yanındakı evde benım arkadaşım oturuyordu benımkının annesi baktı içeriye gitti sanki oğlunu görmeye gelmişim zannetti ama umrumda deildi.bıraz durduktan sonra bız sahıle ındilk peşimizden oda geldi teknesini indircek bahanesiyle bende kitap okuyodum hiç istifimi bozmadım.ama insanlar hep bu tarafai,sana baktı dediler.ama en dogru kararı almış ayrılıkla eskisi gibi değilim onu görürsem sıkıştırır konuşurum dıyordum ama içimden gelmedi ve bır arkadaşımın dedği bir laf var bugun ben onun sözünü dinlememişim başıma buyrukmuşum,hareketlerim cok manasızmış ona karşı bunlardan dolayı bitirme kararı almış ve o çalışan bir bayan istemıyormuş bakarmısınız yaptıgı açıklamaya beyfendının mıllete karşı hala aklım almıyor kımse yanında yokken onu her haftasonu görmeye giden ve askerdeyken bekleyen ben bu lafı duydum inanabiliyormusunuz?
boşverin kızlar giden gitsin.inanın kalmasından sa bazen gitmesi karşınızdaki insanın sizin için en hayırlısı oluyor.3 gündür siteye giremedim özledim sizi.umarım hepiniz iyisinizdir.

hayatacım zaman geçtikçe ayrılığın doğru karar olduğunu anlıyorsun tek suçun kendinde olmadığını görüyorsun senin adına çok sevindim sen eğer bazen insanın gitmesi daha hayırlı diyebiliyorsan bu aşamaya gelebildiysen içinde çok şey bitmiş demektir

evet canım olamazdık ben bunu anladım aslında gıtmesı çok yerinde bır karar olmuş sonu yokmuş belkide şimdiye kadar bıle bu ayrılıgı ertelemek bır hata olmuş bunu gördüm.içimdeki çoğu şey bitti inanın bir an geliyor o insan benım için doğru insan değilmiş diyorsunuz,üzüldüğünüz zamanlara acıyorsunuz ama bunun içinde bir zaman acı çekmemiz gerekiyor sanırım.duygular ölebiliyor..sağol canım sevindiğin için umarım sende bır an gelirde aynı duruma gelirsin.

canım çok şükür atlattım ben ve aynı şeyleri düşünüyorum seninle iyi ki bitmiş aslında daha önce bitmeliymiş ama olsun buda tecrübe oldu işte bizim için.belki daha önce bitseydi yarım kalmış gibi olcaktı acımız geçmiycekti.biz olması için denenmesi gereken her yolu denedik en azından

kızlar ben geldim bizimki needen ayrılmış biliyormusunuz evilik onu korkutttuğu için sebep bu hala seviyor ama korktuğu için kafasında bitirioyormuş ilişkiyi ama kalbinde bitirememiş ve acı çekiyormuş.. bnm iyiliğimi düşündüğü için ayrılmş vs vs unuttum bn gerçi ama bnm iyiliğimi düşünmek ona kalmadı gili numaradn arıo bni madem bitirdin kafanda ne arıyorsun dimi?? off bu erkekler biz daha zaten 3 4 yıl snra evlenecektik ona mı kaldı bnm hakkımda düşünüp karar vermek çok kızdm ona ama keyfi bilir amannnn

hepsi dengesiz bunların yaa ne denirki seviyor ama evlenmemek için ayrılıyor,senin üzülmeni istemiyor ama arayıp kendini hatırlatıyor anlamak çok zor bunları yaa

hepsi dengesiz bunların yaa ne denirki seviyor ama evlenmemek için ayrılıyor,senin üzülmeni istemiyor ama arayıp kendini hatırlatıyor anlamak çok zor bunları yaa

aynen ya bu çocuğa bağlı bizim evlenip evlenmememiz öylede garip durum eğer o isterse evleneceğiz o istemesse kader bizi bi araya getirmez böyle garip bi durum dönse bana ben ikna ederim onu bazı gerçekleri anlatırım ona ama hem sevio acı çekiyor ama kendini uzak tutuyor benden hep kaçıo hiç görmedik birbirimizi görürse bni değişeceğini biliyor nereye kadar kaçıcak bilmiyorum ?? bde kafada hep ilişki biter ama önmli olan kalpte bitirmek onuda yapamıyorlaelaelaelaelae

nettemi tanışmıştınız canım ?

hayır ya netten değİl 3 buçuk yıllk ilşkimdi bnm ciddiydik yani evlilkten korktu birbirimize sözler verdik tutamadık diye ayrıldık.. öyle işte:umursamaz:

hımm pardon canım ben yanlış anladım hiç görmedik birbirimizi falan yazmışsın konunuda bilmediğimden öyle sandım ne denirki yani insan sevdiğiyle evlenmekten neden korkarki hayırlısı olmuş bence senin için nereye kadar bekleyeceksin korkusunun geçmesini

önmli değil cnm biz 4 buçuk aydr ayrıyız hemen hemen o zmn süresince birbirimizi görmedik diyecektim yanlış aktardım bilgileri:kedi:ya bilmiyorum insan çok sevdği birini bile bile uzak tutarmı kendinden*? çok saçma evlilikten korkuo ama bi gün elbet evlenecek bakalım bnm kadar sevebilceği biri ile mi yoksa ailesinin bulduğu bi kzlamı bu erkekler gerçekten dengesizler aklı başına gelir onun ama çok geç olur o zmn ikimiz için belkide

evet elbet aklı başına gelir bigün ne kadar saçmaladığını anlar ama sen olmazsın o zaman

kızlar gunaydın ıkı gun yktum ne cok yazısmıssınız gozlerım beynım bulandı okuyup bıtırene kadar :bbo:

varmı gelısmeler kızlar ne var ne yk osledım szı :)))))

aman yaaaaaaaa erkekleri anlamak zor..Benim hepsinden daha delikanlı yüreğim var..........

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…