Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ecrın nolsun Şeker geldık ıŞe gene..
Gayet ıyıyım nasıl olsun..
Hafta sonu gezdım eylendım valla..havuz falan yaptık..
Sız neler yaptınız kızlar..

ecrinnn canım iş yerindeyim.ağlamaklı oldum sabah.dün gecede baya ağladım içtim bira falan.
dün arkadasım bnmkini aradı 2 kez acmadı bu.normalde açardı.
sora msj attı arkadasıma.noldu çiğdem bayramoğlundyım bişimi oldu msj at yazmış.
msj at dio ya demekki kız war yanında.normalde konusurdu arkadasımla.bayramoğluda yazlık yer yani
herif keyfinde.
ayy çok kıskandım kudurdum kafayı yedim deliricem ağlıorum hepp mafoldumben

herkese günaydın
kızlar aradı benimki kavga ettik ben ayrılalım falan dediim barıştık ama allah nazardan saklassın şimdi pek üzerime düşüyorr

Canım yaa neden o kadar yıpratıyosun kendini..Yazık değl mi sana..
O seni düşünmüyorsa sende düşünme boşverrrrrrrrrr...
Tamam üzüleceksin ama bu kadarda yapma kendine...
Madem hayatında başka biri var diye düşünüyosun kendi kaybeder ne hali varsa görsün..
Bişilerle uğraş..
Ben gitar kursuna başlayacağım en azından kafam dağılır..kendim için bişiler yapmış olurum hem.Sende biiler yap...Ağlama lütfennn:çok üzgünüm:

Günaydın kızlar..
Bugün çok kötü hissediyorum kendimi...
Üzgün dalgın:gitme:

eylülcüm günaydın pazartesi sendromu mu yksa farklı sebepten dolayımı kendını kotu hıssedıosun cnm ?

ecrİn nolsun Şeker geldİk İŞe gene..
Gayet İyİyİm nasıl olsun..
Hafta sonu gezdİm eylendİm valla..havuz falan yaptık..
Sİz neler yaptınız kızlar..

ohhh ne guzell..
kızlar ben cuma aksamı nısandaydım
cumartesı kuzenımın eglencesı vardı dogum gunu fln..
pazar gunu gene farklı bı nışan vardı..
nasıldı dıe sorarsanız cok guzeldı abartmıorum ama butun gozler ustumdeydı :kedi:
herks cok guzel olmussun dedı hatta gelının annesı kızımdan daha guzel olmussun gecenın kızı sensın farkındamısın dedıı :kedi:
nısanda bı cocuk gordum cok tatlıydı yaa uzuuunn boylu sıyah takım ıcıne beyaz gomlek fln cok sekerdı artist bide boynunda ıncecık bı zinciri vardı ck hostu yaa baya bakıstık vala bugun yarn ailesinden haber gelır dıe dusunuorumm kaydirigubbakcemile3

cnm sakın sakın bole yapma dusunmemeye calıs ne halı varsa gorsun deymezmıs bak goruomusun yanında bırı vardır dusunuosun.. ne denırkı sımdı buna sabah sabah gene sınır oldum..sakın uzme kendını olumsuz ynlerını dusun aklından cıkarmaya calıs.. yazık edıosun doktugun yaslara yapma lutfenn:1no2:

azracım gunaydınn..
barıstıgınıza sevındım ama bence bu son olsun yaa yıpranıo cnm bu sekılde ılıskınız dıkkat et derım ben..

azra barıŞtınızmı kız..
Kızlar canım sıkıldı sabah kalktım..
Telde ms gelmıŞ 3 yıl Çıktıgım vardıya...hergun ruymda senı gÖrÜorum yapamıorum neyın gunahını Çekıorum demıŞ ms da.
Ben yazamam zaten bıŞey olmaz artık Ümıt olaylarıda bıttı ıstemıorum ÇÜnkı..bende herŞey bıtmıŞ hergunde gÖrÜoruz tabı mah bırbırımızı ondanda unutamıor olabılır..ama bende bıŞey yok...ona ÜzÜlÜorum sadce benım yuuzumden bu durumda..

şuraya bak bızım ıstedıgımız bızı ıstemıo..
istemedıgımızde tam tersi......

eylülcüm ya yazlık yerde olsa yanında kız olsa nolcak ben kafayı yedirttim benimkine haftasonu resmen çıldırmış durumda oldu.noldu bu kıza napmaya çalışıyor haftasonu beni görmemezlikten geldi demiş dün akşam en yakın arkadaşıma ,sen böyle istemedinmi demiş arkadaşımda çok dogru o bunu istedi yanında kız olsa nolcakki canım yapmayın ya bir insandan ibaret değil dünya .karşımızdaki gerçekten bir zaman geliyor cok pişman oluyor benımkısı dahada olacak ama bitti artık.
deryacım bende bırısınden elektrık aldım haftasonu.çok komiktik.ama olamaz gözüyle bakıyorum benımkıyle ılıskımızı yazlıktaki herkes bılıyor onların sitesinde oturuyor.ama çok şekerdi daha önce hiç görmemiştim fal falan baktım ona ama çok komikti halimiz görmelisin.:kedi:

içimde hersey güzel olacak diye bir his var artık kızlar.mutluyum,huzurluyum yeniden doğmuş cocuk gibiyimzemuszemus

ecrın malasef Öyle valla..ıŞte herŞey tam tersı ben bunun sevgsıne akıl erdıremıorum valla...ben bunu sevdım sanmıŞım 3 yıl boyunca..ne tuaf bı durum ..aradan 5 yıl geÇmıŞ hala bende aklı .

yapmayın arkadaşlar geçmişte saplanıp kalmayın inanın daha iyileri ileriki günlerde karşımıza çıkacaktır.geçmişe mazi geleceğe inşallah diyelimzemuszemus

ben artık eskı flan hıÇbıŞey ıstemıorum hepsı bıttı benım ıÇın...
Yenı kan lazım heheh

deryacım bence onunla bir daha hiç görüşme gerekırse tel nodan onu engelle ve heryerden sana ulaşmasını engelle içinde sana ulaşabilecek umut kalmasınki oda kafasından atsın kuzum.ve o cocukta bir başkasını bulamadıgı için saplantı haline gelmiş sevdiğini sadece sanıyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…