Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

aynen daha çok pişman olacaklar,aslında artık pişman olmalarıdaq benim için bir anlam ifade etmiyor ben artık.onla oturup muhabbette ederim nasıl bir şey anlamıyorum kendimi ama artık ona karşı farklı bir duygu yok benim içimde.

Kız nasıl engellıcem mben bu numarayı ..
Hayata ya ÇoÇuk benden sonra 1 kıŞıyl bıle ÇıkmamıŞ hala benı beklıo..bıde hergun bızım kapıdan geÇıo edıo hergun gÖrÜom malasef...

solucancım çünkü acı çekmek ,üzülmek istiyorsun herkes hayatına devam edıyor sen istemesende hayat devam edıyor söylermısın bana kendini üzerek eline ne geçecek.Yarın Rabbimin huzuruna çıktıgında Rabbim sana neden benim verdiğim canı kendini üzerek gününün kıymetini bilmeden geçirdin diye sordugunda ne cevap vereceksin yapma kuzum bitti gitti artık hayatın devam ettiğinin farkına varma zamanı hala gelmedimi?
bugun insanlar evleniyor ayrılıyorlar sende bir ilişki yaşadın ve bitti daha ne kadar bu ilişki için gözyaşı dökeceksin topla kendini.

telefon ayarlarından engelleniyor kuzum .yada abone merkezine git ben bu noyu engellemek istiyorum de engelle.yada hattını değiştir bence.

azra noldu ben bılmıyorum ama canım Allah nazarlardan saklasın.dilini ısır(kimseye söylemede )da nazar değmesin...

neyse kızlar ben kaçar,sonra gene gelirim.
üzmeyin kendinizi,hayat devam edıyor ve hayatın kıymetini bilmek zorundayız kızlar.
öptüm hepinizi.

ben artık eskİ flan hİÇbİŞey İstemİorum hepsİ bİttİ benİm İÇİn...
Yenİ kan lazım heheh

kesınlıkle....
yk kızlar yk etrafta bekar adam yk yada bana denk gelmıoo bulamadım hala bıdahane yaa şakkıdışakkıdı
kızlar bucuu nerrdee..
küçük böcük...
umudum..
gülin89
galateia
ve ısmını unuddugum dıger gacılarr :smiley-cool:

heheh gelır ler yavaŞ yavaŞ kızlar.............
Bulrsunuz manıta..
Benım nıyetım yok kafam rahat bÖyle kafamı dınlıcem uzun zaman..

solucannnnnnnnnnnnnnnn :1hug: yapma şöyle inan konustukca aklına getırdıkce daha cok uzuluceksın kafanı dağıtmaya çalış yksa daha çok acı çekersin

şuan ne düşünüyosun yani aklına neleri getiriosun da üzülüson.. iyi anlarınızı mı yada neden bu kadar çabuk hayatına yön verdiği içinmi ?

ya her ikisini de düşünüorum tatlım.bazen bana böle yaptığı için sinir oluorum,bu kadar rahat hayatına dewam ettiği için.sora üzülüorum böle yaptı die sora ağlamaya başlıorum sora da özlemeye..
bi sürü hayalimiz wardı ama şimdi başkasıla.deliricem wallahi kafayı yicem.

eminmisinki başkasıyla oldugundan ve ben hep şöyle düşünüyorum ilişki bir tercihtir.ama aşk bir anda oluşabilen ve sonsuz bır duygudur.
canım eger gercekten başkası ıle ılıskısı var ise o zamanında senınle ilişkiye başlama tercihini kullanmış ve ayrılma tercihini kullanarak yaşamına başka bırısı ile devam etme tercihini yapmıştır.
çünkü sevgi ve aşk denilen kavram bu kadar basit değil.

offfffffffff..................
cidden üzülüyorum ben böyle şeyler duyunca...
zaman zaman zaman.............

ben anlamadım şimdi.
ben onu çok özlüorum yaa.onun benım için dedıklerını yazmıstım gecen gun buraya.
arkadasıma attıgı mesajı falan.
bilio musunuz onu?

deryacım zamanında bızde anlamadık acı çektik sanırım şimdide solucanın zamanı ne dersek diyelim acısını hafifletemeyeceğiz bu bi gerçek ama umarım en yakın zamanda düzelir anlar üzülmeye değmediklerini.
sen naptın bakım esmeri anlat bakalım 2 gün boş bırakmaya gelmiyor seni haopuyorumnanaktan

solucan bak canım seven ınsan mesaj atmaz arkadaşına yanında olur şuanda yanındamı sevgilinmi cev abın hayırsa bahanedir gerisi bu lafı söyleyen insan olarak ben 2 hafta hergun gçrüşcez ve barışcaz umuduyla bekledım ama yoktu zamanı göya sadece istemedi gerisi bahane inan bana.

saplantı oldu bende artık o.
yoksa sewilcek bişi bırakmadı yani.
ona acı çektiremedim,üzüldünü görmedim ya ondan böleyim galiba.
şu an sürünüo olsa benım için,kesin derdim yaa istemıorum bitti artık die ama yapmıo ya uyuz oluorum ya deliriorum.bide takılmasına bakıo oh walla yolasım geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…