hayata cnm cok ıyı gordum kuzum bugun senı hep bole ol emıı opuyorumnanaktan
Selam kızlar. Bende dün gece baya geç vakte kadar dışardaydım. Hem eğlendim. Hem hüzünlendim...Birazda fazla mı bira içtim bilmiyorum çakırkeyif oldum. İlk başta çok güzel kafam lay lay lom.Sonra konu aşktan açıldı ben çok kötü oldum. Hatta ağlamaya başladım ben onu özledim diye.Valla o kafayla arayacaktım :) Ha bide tiyatronun sahiplerinin kocaman iki tane köpeği vardı. Bi tanesi cinsi ne tam bilmiyorum ama kocaman bişey. Gidip köpeğe sarılmışım o kafayla bide ağlarkenBide diyormuşum bi taraftan "arkadaşlar hayvanlar insana pozitif elektrik verir, o yüzden sarılıyorum zııırrrrr Ay şimdi çok komik geldi
kızlar bana kızıcaksınız ama şu gün arasa ağlasa köpek olsa yalwarsa barışırım sanırım.
Hatta emin değilim ama tiyatrocu çocuklardan biri benden hoşlandı gibi geldi bana:kedi: İltifat etti hep bana mimiklerim çok şekermişmiş...Ama asla olmaz, gördü benim Vecihime olan aşkımı :) Ama köpekle sonra kanka olduk Böcüküm. Dizimin dibinden ayrılmadı kaydirigubbakcemile3 Tüm gece sevdim durdum sevdim durdum işte Püskül'ü sırnaşık şeysüpersin yaaa kaydirigubbakcemile3
Canım keşke arasa da barışsan. Neden kızalım seviyosun. Hepimiz öyleyiz yada öyleydik...:))
Ama kendini şuna inandır. O seni aramayacak. O seni bıraktı unuttu gitti. Unutmalısın. Eğer ararsa da bırak süpriz olsun sana :))))
Selam kızlar. Bende dün gece baya geç vakte kadar dışardaydım. Hem eğlendim. Hem hüzünlendim...Birazda fazla mı bira içtim bilmiyorum çakırkeyif oldum. İlk başta çok güzel kafam lay lay lom.Sonra konu aşktan açıldı ben çok kötü oldum. Hatta ağlamaya başladım ben onu özledim diye.Valla o kafayla arayacaktım :) Ha bide tiyatronun sahiplerinin kocaman iki tane köpeği vardı. Bi tanesi cinsi ne tam bilmiyorum ama kocaman bişey. Gidip köpeğe sarılmışım o kafayla bide ağlarkenBide diyormuşum bi taraftan "arkadaşlar hayvanlar insana pozitif elektrik verir, o yüzden sarılıyorum zııırrrrr Ay şimdi çok komik geldi
Selammm kızlarrr.. Ben geldim Ecrin.. Nasılsın... Duyduğuma göre bi çocukla bakışmışsın hafta sonu.. Hadi hayırlısı...
Azra senin adına çook sevindim. İnşallah böyle devam eder....
Hayata unutmuşşş.. Harikasın canım ya. Kız nasıl şeyler yazmışsın öyle. Süpersin... Darısı bu topickteki herkesin başına...
Solucan sende üzme artık kendini. Daha zamanın var canım. Şimdi bunları düşünmen ve hissetmen çok doğal. Ama mümkünse bu kötü anlarını elinden geldiği kadar hafifletmeye bak. Çünkü ilerde çok pişman olacaksın onun için kendim neden bu kadar üzmüşüm diye....
Derya sen nasılsın...Küçük böcük de burdaymış...
Ben çok iyiyim ya. İş arkadaşım balayıdan geldi işyerinde yalnız olmaktan kurtuldum. Benimkinden ses yok hala maalesef bekliyorum hala...
Hayırlısı kızlar. Hepimizin hakkın hayırlısı olsun...
Selammm kızlarrr.. Ben geldim Ecrin.. Nasılsın... Duyduğuma göre bi çocukla bakışmışsın hafta sonu.. Hadi hayırlısı...
Azra senin adına çook sevindim. İnşallah böyle devam eder....
Hayata unutmuşşş.. Harikasın canım ya. Kız nasıl şeyler yazmışsın öyle. Süpersin... Darısı bu topickteki herkesin başına...
Solucan sende üzme artık kendini. Daha zamanın var canım. Şimdi bunları düşünmen ve hissetmen çok doğal. Ama mümkünse bu kötü anlarını elinden geldiği kadar hafifletmeye bak. Çünkü ilerde çok pişman olacaksın onun için kendim neden bu kadar üzmüşüm diye....
Derya sen nasılsın...Küçük böcük de burdaymış...
Ben çok iyiyim ya. İş arkadaşım balayıdan geldi işyerinde yalnız olmaktan kurtuldum. Benimkinden ses yok hala maalesef bekliyorum hala...
Hayırlısı kızlar. Hepimizin hakkın hayırlısı olsun...
yemek yani boazıma düğümlendi :)
kızlaaaaar bu arada tatile gitmek isteyen yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?