Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

işte olay bu hırsını alamadığın için kendini üzüyorsun sende bırak ya bıttı de yoluna bak.hayat geride bıraktıklarımızdan daha ıyılerını verecektır.çektiğimiz acıların hatrına

Selammm kızlarrr.. Ben geldim Ecrin.. Nasılsın... Duyduğuma göre bi çocukla bakışmışsın hafta sonu.. Hadi hayırlısı...

Azra senin adına çook sevindim. İnşallah böyle devam eder....

Hayata unutmuşşş.. Harikasın canım ya. Kız nasıl şeyler yazmışsın öyle. Süpersin... Darısı bu topickteki herkesin başına...

Solucan sende üzme artık kendini. Daha zamanın var canım. Şimdi bunları düşünmen ve hissetmen çok doğal. Ama mümkünse bu kötü anlarını elinden geldiği kadar hafifletmeye bak. Çünkü ilerde çok pişman olacaksın onun için kendim neden bu kadar üzmüşüm diye....

Derya sen nasılsın...Küçük böcük de burdaymış...

Ben çok iyiyim ya. İş arkadaşım balayıdan geldi işyerinde yalnız olmaktan kurtuldum. Benimkinden ses yok hala maalesef bekliyorum hala...

Hayırlısı kızlar. Hepimizin hakkın hayırlısı olsun...

Selam kızlar. Bende dün gece baya geç vakte kadar dışardaydım. Hem eğlendim. Hem hüzünlendim...Birazda fazla mı bira içtim bilmiyorum çakırkeyif oldum. ılk başta çok güzel kafam lay lay lom.Sonra konu aşktan açıldı ben çok kötü oldum. Hatta ağlamaya başladım ben onu özledim diye.Valla o kafayla arayacaktım :) Ha bide tiyatronun sahiplerinin kocaman iki tane köpeği vardı. Bi tanesi cinsi ne tam bilmiyorum ama kocaman bişey. Gidip köpeğe sarılmışım o kafayla bide ağlarken Bide diyormuşum bi taraftan "arkadaşlar hayvanlar insana pozitif elektrik verir, o yüzden sarılıyorum zııırrrrr Ay şimdi çok komik geldi

Son düzenleme:
Solucan yaa.. Kız yemeğin tadını çıkarsaydın. Bu hayatta yemek yemek ve uyumak gibisi yok valla :)))))))))))))9

süpersin yaaa kaydirigubbakcemile3

kızlar bana kızıcaksınız ama şu gün arasa ağlasa köpek olsa yalwarsa barışırım sanırım.

Canım keşke arasa da barışsan. Neden kızalım seviyosun. Hepimiz öyleyiz yada öyleydik...:))

Ama kendini şuna inandır. O seni aramayacak. O seni bıraktı unuttu gitti. Unutmalısın. Eğer ararsa da bırak süpriz olsun sana :))))

süpersin yaaa kaydirigubbakcemile3
Hatta emin değilim ama tiyatrocu çocuklardan biri benden hoşlandı gibi geldi bana:kedi: İltifat etti hep bana mimiklerim çok şekermişmiş...Ama asla olmaz, gördü benim Vecihime olan aşkımı :) Ama köpekle sonra kanka olduk Böcüküm. Dizimin dibinden ayrılmadı kaydirigubbakcemile3 Tüm gece sevdim durdum sevdim durdum işte Püskül'ü sırnaşık şey

kızmanız lazım çünkü barışırsam hata etmiş olucam.
yarın öbür gün yine beni üzme ihtimali war.
hatta ewlensek boşanma ihtimalimiz bile war. :çok üzgünüm:

ben de dün akşam içtim.kafam güzel oldu ama aramayı düşünmedim hiç.
arasam aynı cewabı alıcam çünkü gamyoncuiremsu
ewe geldim yatama yattım müzik dinliip ağladım.

sağol canım benım darısı senin başına.

CNM SORMA YA COK TATLI BI COCUKTU AMA COKTA KASINTIYDI AGIR ABI HAVALARI FLN VARDI YA HIC O TIPLERI BEGENMEM AMA BU COK SEKERDI..HATTA BI ARA KUZENIM BENI DANSA KALDIRDI DANS EDERKN ONUN OLDUGU TARAFA BAKTIM VE GOZ GOZE GELDIK :))
AMA COCUK BENI NERDN BULUCAKKI BIDAHA.. ABLAM VE ANNEMDE FARK ETMIS AMA ANNEM COCUK SORSADA SOLEMEZLER DIO CUNKU SOYLIYCEKLERI KADININ DA 2 TANE BEKAR KIZI VAR ANNEM KISKANCINDAN SOLEMEZ BENCE FLN DEDI mafoldumben

yemek yani boazıma düğümlendi :)

NDN NDN NDNN KIZICAMMM SIMDIII SANAAAA YAA :mymeka::mymeka:

SÜPPERSINN YA COK GULDUMMM :roflol::roflol:
kızlaaaaar bu arada tatile gitmek isteyen yok mu

VAR AMA YILLIK IZNIMI KISIN KULLANDIM BITTI GIDEMIORUM BU YAZ BI YERE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…