Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlar ya üzmeyin kendinizi özelliklede lakitocum değmiyorlar.kızlar ben kendıme inanamıyroum ya cidden ya kafama saksı falan düştü yoksa denize dalarken kafamı falanmı çarptım acaba ben unuttum sanırım.ama boyle olmamalıydı benım şuan ağlıyor olmam lazımdı nıye bu haldeyim ben kendımı zafer elde etmiş gibi hissediyorum

böcük hoşgeldın sende cnm nbr nasılsın?

kızlar şimdi bizim cuma aksamıyla pazar aksamı nısanımız vardı ya
bu soyledıgım cocugu pazargunku nısanda gordum ama bı şey daha oldu bunu kesın anlatmam lazımmmm :))
cuma aksamı gıttıgımız nışanda kızın erkek kardesı vardı ılk defa goruorum orda o cocugun ılgısı dıkkatımızı cektı hatta servıslere fln cocuk dırek geldı bızım masadan baladı hatta ılk benden basladı.. hosgedınız bıseye ıht varmı fln dedııı (ev sahıbı yaa :))
neyse orda bı kac sey daha annem ve teyzemın dıkkatını cektı ama pek aldırmadık
pazargunku nişanda da bı baktım ıcerı cuma nısanlanan kız nışanlısı erkek kardesı ve aılelerı de vardı şokk oldumm....
oturdu karsıma gozlerı hep ustumdeydı onunda..
benım kuzenımde bu cocugun yegenıı cok begndı ve aıle buyuklerıne soyledı teyzemde c.tesı gunu megerse gıtmıs kızın anneannesıne (yanı begenen cocugun annesıne )bızım oglan cok begenmıs ne dersınız demıss...
pazar gunu aksam eve donuste haberım oldu benımde
daha sonra pazar günkü nişanda bunlar geldı dedım ya aılecek cocugun annesı teyzeme yaklasıp sız bızım kzıımızı begendınız ama bızde sızın kzıı begendık nolucak sımdı demıs gülerek :kedi:
teyzem ve annem cok sasırmıs annemde kısmet demıs ole kapanmıs konu.
o arada bızım tarafta bos durmuo tabı halay cekıoruz bı baktım cuma nişanlanan kızla benı begenen krdesı geldı yanımıza halan cekmeye düşünebiliomusunuz el eleyız cocuklaa.. bı 3 dk fln halay cektık snra ben elını bıraktım halaydan cıktımmm... meger bılerek gelmıs yanıma..

annem eve geldık gordunmu naptı cocuk dıbıme gırdı elımı tuttu dedım annem gülmeye basladı durumu anlattı cok utandım yaa :kedi:

bucuuu cummm bekle bakalım bugun yrn cıkar bı haber ınsallah cok gusell olur yaa :))))))

canım ben istemıyorum sadece hala inanamıyorum yani hiç olmayacak bır sekılde kısmet geliyor buluyor insanı olmaz çünkü cocukla çok küçük yaştan beri arkadaşım ve çcocuk ciddi bir ilişki yaşayamaz zor onun için.
ve hala kızlar inanamıyorum neden ben kendımı haftasonu onu gördüğüm halde konuşmak istemedim yada neden şuanda ağlamıyorda zafer kazanmış gıbı hıssedıyorum kendımı aklım almıyor...

Seninde canım bu durumun o zaman umarım gelip geçici bişey değildir.Bilmiyorum ben beklemeye devam edeceğim, içimde ,kalbimde arayacağına, döneceğine dair bi his var...Hiç bir zaman umutsuz olamadım nedense...Oysa karamsar biriyimdir.Bilmiyorum Hayatacım biz bitmedik daha...

tamam.ben acentada çalışıorum call centerdayım arayın hemen postaliim sizi istediniz yere
Tamam beni Salihli'ye postalar mısın o zaman:jeyyar:

acıkcası nışanlanan kızın kardesını bende ıstemıorum
olursa dun gördüğüm kasıntı delikanluyu ıstıorummmm :))
işmden dolayımı bılmıorum yanı sureklı takım elbıselı ınsanlarla muhatap oluyorum dıemı bılmıorum ama bole uzun boylu klasık gıyımlı erkekler dıkaktımı cekıo..
keske haber gelse yaa o taraftaann :kedi:

Bence neden zafer kazanmış gibi hissediyorsun biliyor musun?
Onu gördüğün halde konuşmadın, sallamadın, umursamadın ya bence o yüzden...Yani seni güçlü ve cool ve gördüğü için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…