CNM SORMA YA COK TATLI BI COCUKTU AMA COKTA KASINTIYDI AGIR ABI HAVALARI FLN VARDI YA HIC O TIPLERI BEGENMEM AMA BU COK SEKERDI..HATTA BI ARA KUZENIM BENI DANSA KALDIRDI DANS EDERKN ONUN OLDUGU TARAFA BAKTIM VE GOZ GOZE GELDIK :))
AMA COCUK BENI NERDN BULUCAKKI BIDAHA.. ABLAM VE ANNEMDE FARK ETMIS AMA ANNEM COCUK SORSADA SOLEMEZLER DIO CUNKU SOYLIYCEKLERI KADININ DA 2 TANE BEKAR KIZI VAR ANNEM KISKANCINDAN SOLEMEZ BENCE FLN DEDI mafoldumben
cnm ya kısmet bu kısmetin nerede nasıl karşımıza çıkacağı hiç belli olmaz,en ummadık kişiler mutluluğumuzu ister bakarsın en ummadıgın bır sekılde olur.
bu arada benımde anneme bırısı benı sormuş yani şöyle yazlıktan çok yakın bırısı annem rahmetli ananesiyle arkadaştı cocuk baküde çalışıyor ,yıllık izninde türkiyeye gelmiş yazlıktaydı ve haftasonu benımle çok ilgilendi yazlıkta süper vakıt geçirdik ama arkadaş ortamnında ve benımkısını daha bılmıyor o 2-3 sene düzenli gelmemişti çünkü ve haftasonu anneside sen söyle hep gelsin demişti siz isterseniz bende söylerim dedim.banane ise neden ben söylersem gelecekse hala anlayamadım.bugunde annemin ağzını aramış kadın hayatında kimse varmı nedır ne değildir diye.annemde var sanırım birisi ama ne durumda yada ayrıldımı bılmıyorum babam hasta dıye onunla ılgılenıyorum falan dıye kaynatmış konuyu.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
CNM SORMA YA COK TATLI BI COCUKTU AMA COKTA KASINTIYDI AGIR ABI HAVALARI FLN VARDI YA HIC O TIPLERI BEGENMEM AMA BU COK SEKERDI..HATTA BI ARA KUZENIM BENI DANSA KALDIRDI DANS EDERKN ONUN OLDUGU TARAFA BAKTIM VE GOZ GOZE GELDIK :))
AMA COCUK BENI NERDN BULUCAKKI BIDAHA.. ABLAM VE ANNEMDE FARK ETMIS AMA ANNEM COCUK SORSADA SOLEMEZLER DIO CUNKU SOYLIYCEKLERI KADININ DA 2 TANE BEKAR KIZI VAR ANNEM KISKANCINDAN SOLEMEZ BENCE FLN DEDI mafoldumben
cnm ya kısmet bu kısmetin nerede nasıl karşımıza çıkacağı hiç belli olmaz,en ummadık kişiler mutluluğumuzu ister bakarsın en ummadıgın bır sekılde olur.
bu arada benımde anneme bırısı benı sormuş yani şöyle yazlıktan çok yakın bırısı annem rahmetli ananesiyle arkadaştı cocuk baküde çalışıyor ,yıllık izninde türkiyeye gelmiş yazlıktaydı ve haftasonu benımle çok ilgilendi yazlıkta süper vakıt geçirdik ama arkadaş ortamnında ve benımkısını daha bılmıyor o 2-3 sene düzenli gelmemişti çünkü ve haftasonu anneside sen söyle hep gelsin demişti siz isterseniz bende söylerim dedim.banane ise neden ben söylersem gelecekse hala anlayamadım.bugunde annemin ağzını aramış kadın hayatında kimse varmı nedır ne değildir diye.annemde var sanırım birisi ama ne durumda yada ayrıldımı bılmıyorum babam hasta dıye onunla ılgılenıyorum falan dıye kaynatmış konuyu.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ohh super yaa suraya bak gıdıoruz kesın bız kızlar az kaldıbulucaz gonlumuze gore bırılerını ınş...unutucaz butun acılarımızı....:)
tamam.ben acentada çalışıorum call centerdayım arayın hemen postaliim sizi istediniz yere
solucan benıde şula bıyere elın deymısken yaa :))
sen yurt dışı turu mu istıosun?
Seninde canım bu durumun o zaman umarım gelip geçici bişey değildir.Bilmiyorum ben beklemeye devam edeceğim, içimde ,kalbimde arayacağına, döneceğine dair bi his var...Hiç bir zaman umutsuz olamadım nedense...Oysa karamsar biriyimdir.Bilmiyorum Hayatacım biz bitmedik daha...kızlar ya üzmeyin kendinizi özelliklede lakitocum değmiyorlar.kızlar ben kendıme inanamıyroum ya cidden ya kafama saksı falan düştü yoksa denize dalarken kafamı falanmı çarptım acaba ben unuttum sanırım.ama boyle olmamalıydı benım şuan ağlıyor olmam lazımdı nıye bu haldeyim ben kendımı zafer elde etmiş gibi hissediyorum
Tamam beni Salihli'ye postalar mısın o zaman:jeyyar:tamam.ben acentada çalışıorum call centerdayım arayın hemen postaliim sizi istediniz yere
Bence neden zafer kazanmış gibi hissediyorsun biliyor musun?canım ben istemıyorum sadece hala inanamıyorum yani hiç olmayacak bır sekılde kısmet geliyor buluyor insanı olmaz çünkü cocukla çok küçük yaştan beri arkadaşım ve çcocuk ciddi bir ilişki yaşayamaz zor onun için.
ve hala kızlar inanamıyorum neden ben kendımı haftasonu onu gördüğüm halde konuşmak istemedim yada neden şuanda ağlamıyorda zafer kazanmış gıbı hıssedıyorum kendımı aklım almıyor...
O zaman Salihli'ye en yakın yere gideyim ben kaydirigubbakcemile3lakito salihli yok malesef.sen en iisi gitme boşwer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?