Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ecrin nereye şutliyim seni akdeniz,ege?
:)

cnm benı nerenın erkeklerı sadık nerenın erkeklerı adam gıbı adamsa oraya şutla (ole bı yerr yokk sanırımm )...

guzel bı ılıskı yasayıp kafamı dagıtacagım gecerdıgım gunlerın doktugum gozyaslarının acısını cıkartıcagım bı yer vamııı acepppp yerimsenibenkaydirigubbakcemile3

kızlar hadı bakalım...
KonuŞuosunuz ama bı ıcrat olsun barı....
BoŞ konuŞmayla olmaz ona gÖre heehe

solucan benı afrıkaya gÖnder hayvanları gÖrmek ıstıorum yakından bıletler ne kadarrr....>:))))))))))))))))))))))))))))))))))

yaa kızlarrr nerdesınızz bugunnn nıe bole durgunsunuz gelen gıdıooo
solucan hemen pöfletıp gel cok kalma dısarlarda

slm kızlar ben geldim.. hafif moralim bozuldu ama olsun bnm akılsız lalemn yaptıkları bni çok üzüyor ama nyse umarım hatasını anlar mafoldumben

Kızlar burda bahsettınız yaz...yenılerden dedım ıŞlerı halledın umarım olur.....

ya cuma aksam kızın kardesı dedıgım kesın olur dıo annem sen ıstersen ama ben oburunu ıstıorum..
ben oburunu ıstıorum dıe de olmaz sımdı ya neysee..

yılka noldu Şeker..........

nolsun ya bnm lalem evlilikten korktuğu için ayrılmış benden kafasında bitirmiş ama kalbinde bitirememiş 3 buçuk yllık ilişkimiz wardı ama bilmiyorum hiç arayıp sormuyor beni kendinden uzak tutuyor ne zmn aklı başına gelecek bunun:gitme:

ylka bekle bakalım cnm ne olucak ama ne bılım seven erkek korkmaz gıbıme gelıo yaa benmı cok tek due dusunuyorum :S

Ne yaptı ki canım?

neler olmamış ki fibritcim bizim küçk bey evlilikten korkuyormuş bnide o yüzden bırakmış üzülmemi istemiyormuş o sebepten bnmle konuşmuyormuş sürekli kaçıyor benden yüzyüzü görüşmeyede gelmiyor çnkü bni görürse tekrar aşık olabilirmiş öyle diyormuş.. ilişkiyi bitirmiş ama kalbine söz geçirememiş ama dönmüyorda ne inatçı ya bu:umursamaz:

Eğer kalbinde bitiremiyorsa dönüşü eninde sonunda sana olur bence.Fakat sen canım akışına bırak ve sabret...Sanırım çoğu erkek zaten evlilikten korkuyor...Bide sanki daha sizin yaşınız kaç başınız kaç ki ne evliliği hemen :) Fakat baktı iş o yöne doğru gidiyorsa özgürlüğünü kaybetmekten korkmuştur bana kalırsa:mymeka:

hala seviyorsa bni kalbinde bitiremedi sayılır fibritcim ama evet yaşım genç yada 21 20 yaşlarındayız ama zaten okullarımız bitmeden evlenemeyiz ki? 3 sene war en azından ama bnden kaçarak nereye kadar devam eedecek bimiyorum bnde bol bol dualara sığınıyorum allah ona akıl fikr versin die:Saruboceq:

canım seni çok iyi anlıyorum ylka benımde duydugum laflar haftasonu bunlar oldu ben onun sözünü dinlemiyormuşum,ona yarın evlenince sadakat göstermemem söz konusu olabilirmiş,benim çalışmamı istemıyormuş falan filan millete anlatmış ve beyimiz bana evlenicem bır kız bulup derken aslında evleneceği kız olarak beni düşünüyormuş ama bana ve kendisine güvenemiyormuş.ben bunları duyarken çok yakın ortak bır arkadaşımız cok garip bır yorumda bulundu çok affurmasın kusura bakmasın seven adam sevdıgıne sonsuz güvenle zamana yayarak onun sevdiğinin yanında olur.korkucağı tek şey sevdiğini kaybetmek olur,kaybetmeyi göze alıpta evleneceğim insan bu olarak düşünmez,ayrılmaz sanırım herşeyi bu cümleler açıklıyor.banada benımkısı hiçbir zaman demedi milletten duydum bende ve bende evliliği yıllar sonra düşünen bır ınsanım ama adamlar bırakmayı seçmedilermi bugun hayatımıza birisini soksak hangisi karşımıza çıkıpta hadi evlenelim dyecek ve bızlerden ayrılarak bu ihtimalide düşündüler.seven insan sevdiceğiyle konuşur belki zamana yayar mantıklı sebepler varsa ama genede mantıklı sebep yoksa da zaten ılk adımı atmak ister .
askerden geldiklerinde sen sanıyormusunki aileleri onlara evlendirmek için baskı kurmaya başlamadılar,kız bakmaya kendi içlerinde ben hiç sanmıyorum.askerden gelen insanların aileleri bu baskıyı yapmaya başlıyorlar.ve bugun 20-21 yaşında evlenenler var sen sanıyormusunki onlar cok cesur hıc korkuları yok sadece sevdıceklerıyle hayat boyu bırlıkte olmak için bu yola çıkmayı göze alıyorlar ve bılki seven insan evlenmekten değil sevdiceğini kaybetmekten korkar.gerisi boş

haklısın hayata dicek sözüm yok çok guzel açıklamıssın...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…