Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ne diyebilirim ki hayatcım senin bu sözlerinden sonra ( off off aylardır dua ediyorum aklı başına gelsin ama hiç akıllanacağı yok bizimkinin bi kiside alıp karşısına konuşmuyordur ahh bi an gelsede yüzyüze konuşsam onun aklını başına getiririm ama hiç karşılaşamıyoruz belkide zamanı değıl herşeyde bi hayıır vardır ne diyelim nasip kısmet

ve benım kalbim onu gördüğüm halde bugun buz tutmuş gibi bu kadar boşmu yaşadık ,nedenler korkular yapmayın arkadaşlar bahaneler arkasına saklanmayalım.kendimize bunu yapmayalım seven insan gelir,arar,konuşur,evlenecek düzeye geldiyse ilişki ilk adımı atmak ister.
eger bız bunu anlamazsak artık yarın öbür gün içimizde gene umutlanıcaz,gene mutlu olmaya başlayacağız ve gene tekme yiyerek hayata devam etmeye çalışcaz ve yaşam daha fazla kabus olacak .
benimde içimde bitmedi bizim ilişkimiz diye haykırmak geliyor.baktıgı gözleri gördüm onun.ama nerde ? umut fakirin ekmeğidir peki ya gerçekten sevmek bu kadar basitmi ben çevremdeki ilişkilere özeniyorum gıpta ile bakıyorum kızın içine düşcekler neredeyse yada cocugun bu sevmek ,karşısındaki insana acı çektirmek sevmek değil olamaz.

HAYATA ALKIŞLIORUMM SENII KIZZ COK SEVDIMM BU GUN SENIII AGZINDAN BAL DAMLIOO ŞenizŞeniz

ylka hatırlıyormusun ben bır ara ne diyordum yazlıga bır gelse görsem etsem dıye deli oluyordum her gece Allaha dua ediyorum Allahım bır kez karşılaştır bizi benim karşıma çıkar hayırlısıyla konuşuyım gene başlıyım ama onu gördüğümde aklımdan geçen tek şey şu oldu gerçekten beni sevdimi gerçekten sevse acı çekmemi istermiydi gitsem nolacak evet barışıcaktık belkide ama bundan 1 yıl belki 10 yıl sonra gene gıtmeye kalkmayacakmıydı ben bıtırdım sen geldin demeyeceğini nereden bılebilirdim ve konuşmadım.bar çıkışı gördüm onu hemde arıyım sesini duyım derken ama arkadaşlarım engel oldular kendime geldiğimde ise görüşmedim ben bu mantıktayım ve içimde bitiriyorum doğru olan kararı uygulamak gerekiyor çünkü artık.

ya Şeniz yazınca opucük cıkmıomuydu yapıom yapıom opucuk cıkmııoooo
opdum senı hayatammm kaydirigubbakcemile5

sağol ecrincim coşmak değil ya sadece aklım başıma geldi getirdi çevremdekiler ve haklılar ve bende sizlerin aklını başına getirmeye geldim bugunopuyorumnanaktanzemuszemushihoyyyt

haklısın hayatcım seven insan herşeyi göze alır bnde aldım zmnında ama artık yapmıycam ben elbetteki hayatıma devam ediyorum asla yollarını gözlemiyorum onun hayali ile yatıp kalkmıyorum gayet iiyim elbetteki onun seviyorum sonuçta 3 buçuk yllk bi ilişki devranın döneceği zmnı bekliyorum o kadar

hoşbuldukkk kızçe yeni bi sıfat herhalde ama çok güzelmişşş bayıldım

canım çenebaz dıye bu topiğin eski yazarlarlarından birisi var.o girdiğinde hep kızçeler günaydın falan yazardı sonra ben yazmaya başladım sonrada başkalarıda yazmaya başlamış ama baya eski bir sözcük.kaydirigubbakcemile3

bende ordan burdan duydum cok hosuma gıdıo rumelıler de kıc cocugu demek sanırım kısçe :))

hayata super ıkımız sıyrıldık eskılerden bız duzeştıcez bu topıctekılerı kendılerıne getırıcez ınş..
ya kızlar umudum nerde cuma gununden brı yk

bende sıyrıldım artık kızlar gayette ıyıyım eskı flan kalmadı aklıma bıle gelmıo ne guzel bı durum hepımızı ıÇı bÖyle olur...

seni inanki cok ıyı anlıyorum 17 nısanda bitti bizim ilişkimiz.16 temmuzda bızım 4.cü yılımız dolacaktı.bırbırımızı benım en yaramaz oldugum dönemde bulduk.bana karşı dünayaya karşı koyacak derecede bır aşkla başladı o ilişkiye 3 ay ağzına sıçtım desem yeridir.sonra bende onun bana aşık olmasına aşık oldum ve üniyi bitirdiysem bugun adam gıbı bır işim varsa para kazanıyorsam hersey sayesındedır.onun bana olan ilgisindendir.derslere girmedim ,geldi kantınde oturdu.o suriyeye gitti ben onu ağlaya ağlaya bekledim sonrassında aılelerımız öğrendi ilişkimizi ben fransaya gittim bir müddet kalmaya ama o uçak bıletımı yolladı istanbula geldim bırlıkte kaldık sonra onun askerlğindeydi sıra bız ayrıldık askere gıdecek sonu yok bekleyemem dıye bekledım her haftasonu yanında oldum.kımse yokken onun cevresınde ben vardım insanlar salak derken suanda yakınında olanlar ben onun arkasında durdum aılesı bıle gıtmedıgı zamanlarda ben sabahları erken kalkıp gittim onun yanına ve askerlik döünüşünde olmaz dıye bıtırdı.eğer ilişki ise 4 yıla girecektik.ailelere,dosta ,düşmana karşı biz bırdik ve bır anda ilişkimiz bitti.bunu haketmemiştim hiçbirsey yapmasamda 15 ay hatrına 1 yüzyüze oturup konuşabilirdi.gün olurda devran dönermi bilmiyorum bakması bile yetti bana.yada gerçekten sevse böyle bir ilişkiyi bitirebilirmiydi sanmıyorum bitiremezdi arkasına saklandığı nedenler sadece bahane bana göre artık.gün gelecek devran dönecek belki ama ben kendimden gittikten sonra o devranın anlamı bana göre kalmayacak ama herkesın ilişkisi farklıdır.ve inanki kolay bu zamana gelmedim.çevremdekileri kaybettim onun askerliğinde ailemin güvenini falanda.ve daha da beklersem daha fazla kendımden gidicem.benim artık demir alma zamanım geldi bu aşktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…