Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

farkındayımmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

şaka bı yana nolduu nıe delırdın ?

ben kaç zmndr ağlamıyorum sen bni ağlatmaya karalısın galiba hayatcım :)) yok ağlamıycam benlmaz: :)) napalım böyle yaşamamız gerekiyormuş bizimde kaderim demiorum asla ben kadere inanmam çnkü her insan kendi kaderini kendi belirler o yüzden kısmet diyroumkaydirigubbakcemile3

hayata BEN SENıN DÜŞÜNDÜKLERıNı HEP DÜŞÜNDÜM VE SUAN BU YUZDEN BUKADAR RAHATIM ARTIK...VE BıTTı BENıM ıÇıN..GUN OLUR DEVRAN DÖNER OLUCAK ZATEN HEPıMıZ GÖRÜCEZ KARŞIMIZDA BUGUN PıŞMANLIKLARINI AMA ÖNEMLı OLAN SU....BıZıM ıÇıMıZDE HERŞEYıN BıTMESı...SUANDADA BıTıO ZATEN KALBıM BAŞKASI ıÇıN ATIOSA ZATE BU OLAY ZATEN BıTMıŞTıR... ıÇıMıZDE GELSE NOLUR GELMESE NOLUR..HıÇBıŞEYıN ANLAMI OLMAZKı..YARA TAZEYKEN BAKILIRSA ıYıDıR ARAYA ZAMAN MESAFE GıRERSE ZATEN ÇOK BıŞEY BEKLENMEZ O ıLıŞKıDEN..

Kız baskasına bakabılıosa dedın gelısmelrden haberdar etmedın bızı varmı bı gelısme senın komsudann :)

kız yok komşudn ama iyi bakıo görünce hehe geçen zaten çok guldum ben kapıya çıktım oda orda..adam hiçç hiç bakıo yani duz direk hiç çaktırmım flanda demio izledi ben gidene kadar baya guldum..insan çaktırmaz barii.. ::))))))))))

Selam kızlar.. Okumakla bitiremedim ya. Nasılsınız diycem ama okuduğum kadarıyla Ecrin süper... Hayat mükemmel gidiyo.. Deryada onlardan aşağı kalır yanı yok. Solucanın zamana ihtiyacı var yllka da solucana eşlik ediyo. Ben... Valla ben sünger çektim ne geçmiş umrumda ne gelecekten beklentim ama moralim süpre. Yani Ecrin Hayata ve Derya tarafındanım....

[B]burcu öbür arkdaşlarda zamanı gelince inş bizim gibi olurlar....[/B]senin adınada sevindim cidde n ii olmana

deryacımmm vala adam nıyetı bozmus baksana dık dık baktıgına goree :))

bucummm cnmm sevındım kız senın adına gozum senıde arıodu az gırdın bugun meraklandım içten içe ama bızden yana olduguna sevındımm...
4 oldukkk Ecrin.hayata.derya.bucuuu....
yokmu arttıraaaaaannnnn batan yureklerın guclu kızları bunlarr gell gelllll opuyorumnanaktanzemuszemus

ecri gelip katılan daha çok olucak bize ....
ama arkdaşlara zaman lazım inş hepsi düzelir..
haytlarına yeni insanlar girer..
hepimizi bigun buraya mutluluklarıımızı yazarızz daha guzel gunlerimizi...........

ylka canım seni neden ağlatıyım gerçeklerden bahsettim sadece ben canım ağlama sen kıyamam sana yada burdan kımseye .
derya gün olupta devran dönmeyecek bence benım en azından artık kendi ilişkim için ümidim kalmadı bızım coktan bıtmelıydı ben yapamadım o yaptı sadece o yüzden doğumgününde onu arayıp hem doğumgünü kutlayacağım hemde teşekkür edicem bu durum için sonu yoktu bitirdiğin için sağol diyeceğim delirdi hatun belkide diyecek ama içimden yapmak geçiyor.
burcu hoşgeldin kuzum aramıza.sen zaten hep güçlü oldun şimdiye dek.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…