Bende seni yakaladın kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3
selam kızlar ben geldimmmm hoşgeldin yok mu??
deryacımmm vala adam nıyetı bozmus baksana dık dık baktıgına goree :))
bucummm cnmm sevındım kız senın adına gozum senıde arıodu az gırdın bugun meraklandım içten içe ama bızden yana olduguna sevındımm...
4 oldukkk Ecrin.hayata.derya.bucuuu....
yokmu arttıraaaaaannnnn batan yureklerın guclu kızları bunlarr gell gelllll opuyorumnanaktanzemuszemus
ben içiyorum valla cumartesi akşamı ne kadar içtiğimi kendimde bilmiyorum ama cok eğlendim o akşam çok komikti halimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
h.g kızzzzzzzzzzz nerelerdesin görünmüyorsun kaydirigubbakcemile2
ben içiyorum valla cumartesi akşamı ne kadar içtiğimi kendimde bilmiyorum ama cok eğlendim o akşam çok komikti halimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ehliyet alıyom gofretim seni gezdircem erkeklere hawa atıcam hiç birinide arabama almıycam bnmkinin yanından pati çekerek geçicem aferim bana dimialkisalkisalkis
hosgeldın cnm ılk defa goruom senı :)
ooo fena yapıcaksın desene pessscim :))) çek tabi patileri hakkın senin :lepi: bnde napim tatil yaptık azcık yetmedi ama yine gidicem kaydirigubbakcemile
ama ıstedıgım adayın olma olasılıgı az oglen annemle konusuyoruz varmı arayan soran dedım gul kım arasın ıstıosun dedı hiiçç dedım :)
o cocukla aramızı yapıcak aıle uzaktan akrabamız oluo aramız ole aman aman ıyı dgldır uzaktn akraba cunku bıde onunda kızları var bekar o yuzden senı sorsalarda solemez dıo..
kı sorucak emınım gece boyunca gozler ustumdeydı yaa :gitme:
bıara halaya kalktık bı baktım oda kalktı ve bası cektı uyuz cokta guzel oynuo du yaaa.. oynarkende bakıstık hep off cıdden abartmıorum keske bırınız yanımda olsaydınızda gorseydınız yaa mafoldumben
iyiyiz böcük senı merak ettık :)
peessscımm kaynasalım vala ohh ohh ohh :))
Önce iş tabiki Böcüşümgamyoncuiremsubiraz yoğun bir gün kızlar... müşterim var ; patronum yurtdışından geldi ; numuneler filan ...
yoruldum ama yaa... bir de teknoloji bana gıcık bugün...bilgisayar kitlenip duruyor...
iyidir umarım herkes...
ewet kadınım güçlüyüm:enbuyukkk: bende gittim 4 gün kaldım kurs war die dönmek zorunda kaldım:çok üzgünüm:ama olsun istanbulda çok hareketlı sankı bu sene neşem yerinde die bana mı ole gelıyo acaba acayip sosyal oldum ben ya:dance:
en güseli gezelim eğlenelim walla bn hep öyle yapıyorum evde pek kalmıyorum hayatım sokaklarda geçiyor napak kendimizi oyalıyoruz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?