Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlar ben çıkıom arkadaşlarım beni bekliyorlarmış gezelim diyorlar öpüyorum hepiniz muck muckkk :))) kendinize çok ii bakın

güle güle yılkaşım bende kaçıyom biyerlere balkondan kuş seskeri geliyo kendimi tutamıyom yürüş yapım biraz öptüm herkesi bensiz cok kaynatmayın yanarsınız:))

bende ıÇkıye alıŞık degılım vede ıÇmıorum artık.....
ıÇmemde bıde ıÇınce sapıtıom kÖtÜ oluo hehehe....

Ben uzun zamandır içmiyorum doğru düzgün... Özledim ya sarhoş olmayı...

azra aman ıÇme zaten ııı bıŞey degıl..ıÇkıden aslında Çok nefret edıorum..ÇÜnkı benı bı hataya sÜrÜkledı ......o yuzden ıÇmem bıda...

kızlar nasılsınız?bugün işler yoğundu giremedim siteye kim bilir ne kadar kaynatmışsınızdır mafoldumben

herkese günaydın
kızlar aradı benimki kavga ettik ben ayrılalım falan dediim barıştık ama allah nazardan saklassın şimdi pek üzerime düşüyorr

azracım senin adına çok sevindim inşalah hayırlısı barışmanızdır ve inşallah bidaha hiç üzmez :1hug:

solucan o mutluysa sensiz yaşayabiliyorsa sende mutlu olabilirsin.
unutma sen ondan öncede vardın ve bak hala varsın onunla dönmüyor dünya
yanında kız olsada olmasada farkemez artık biten bitmiş kabullenmek senin için en doğrusu canım
evet cicim kaynattık bolbol kaçırdınnn :dilcikar::dilcikar:

bende yarın gelirim kaynatmaya :dilcikar:

genelimiz ii gülin sen nasısın

bende çok iyiyim canım işler çok yoğundu ondan biraz bunaldım ama moralim iyi

bu arada kızlar birileri yeni aşklara yelken açıyormuş galba kim onlar bakıım sengözlerimebaksanab

azra çok guzel yazlık elbiseler var su moda olandan varsa öyle bişey giy altına mantar taban ayakkabı saçlarınıda dalgalı bi fön açık...guzel hoş tonlarda makyaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…