Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bana bakya sanki kendim giyimimi sana önerdim heheh...
zevkler bir degildir tabi ama tavsiye ederim şeker....

Kızlar bu aşk acısı yaşla, tecrübeylede mi ilgili acaba..
2 hafta olacak ayrılalı, ilk günler çok kızgındım, sonra birkaç gün çok üzüldüm, şimdi yine iyiyim, çünkü görebiliyorum beni haketmediğini, benim için masaya yumruğunu vuramadığını, beni sahipleyemediğini. Tamam seviyorsun, 1,5 senelik ortak bir geçmişin olmuş güvenmişsin ama bakıyorsun ki bu adam sana layık değil, tekrar başlasan yine layık olmayacak, insan neyse o değişmez ki..
Çok üzülürüm ama bir kere üzülürüm, tekrar tekrar aynı hayal kırıklığını yaşamam en azından diyosun..

Kaderde varsa bizim payımız susmak
Demekki hersey eksik degerde
Tuaf bu halin güvendigin aklın nerde
Sıgındıgın yanlıs bi gölge

Gelemedin kendine sen belkide bilerek
Bir adım at yanlısından vazgeçerek
Yeni degil ayrılık çok eski bir gelenek
Sözüm ona gidiyorsun istemeyerek

Son sözler dayanır yakında kapıya
Çok zor gelecek sanada banada mutlaka
Bi süre bu yükü tasırım önce sen git
Ben çok kararsızım

Gün Bitmeden Gecenin Karanlığından Korktum
Gözümün Yaşına Yüreğimin Sıcağına Bakmadın
Tadılmamış Mutluluklar Yaşamak Varken
Unutulmayacak Bir Acı Yaşattın
Şimdi Bize Ait Herşeyi Unutmak Zorundayız!!!

onu unutmayı çok istiyorum ama başaramıyorum şuanda bi çocuk var çıkmıorum ama telmi aldı aramadı daha hiç msnde konşuoruz bana sevglim yok dedi msnde bazen geç cvp veriyo sevglnemi yazıosun dedim yok öle bişi dedi facede bi kzla sarmaşdolşa resmleri var kız kendi profilne koymuş bu koymamış ilişkisi yok yazıo zaten facede ama bi yorum var o kızla ilgli işte aralarında bişi olduunu ima eden ya kesin çıkıolarda bu gizliyo benden sordum yok dio açıkca o kızlamısında diyemiorm çünkü çıkmıoruz kıskanmış gibi olsun istemiorm dier ilkişkmdede hep kıskançlıklarm herşei mahvetti zaten ama işte tekrar üzülmekten korkuyorum çıksak yani yalan sölüosa yne acı cekcem banada yazık kafam çok karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…