Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

cnm bılmıorum ama bence obur kızla aralarında bısı yksada olmak uzere yanı ne bılım bana ole gelıo yksa boşuna resmını koymazdı faceye...
ıyı bı tart düşün derım sonu husran olmasın cnm...

kızlar gunaydın azracım noldu kım kızdırdı senı ?
konsere gıdıcektın sankı noldu gıdebıldınızmı ?
hayata kuzummm sanada gunaydınnn bende yenı bı ılıskı ıstıom ama olmuyo anacım nerden bulucazzz :1no2:
gülin sende hoşgeldın tatlım ınsallah guzel bır gun olur cnm Şeniz

ee ne var ne ykkkk bende hiiiiiiiiççççççççççççççççç bişi yk henüüüüüzzzzz

günaydın ecrincim
bendede bir değişiklik yok yine işe geldik işte püff uykum var yaa mirmirmirmir

ay yokkk tatile gidelim diyorduk söyledim belki sonra bugün bir ay boyunca düğün varmış onlara gidecekmiş sonrada ben gelemem dedim

bnde bugün çok zor uyandım ya 10 dk hazırlanıp cıktım ne bulduysam gıydım ustume kaydirigubbakcemile3

hadi topluca gidip uyuyalım lülülülülülü
bugün hayatta geçmez yaa :sinifsinif:

ne guzel ya uzun zaman oldu bende konsere fln gıtmedım tadını cıkar canım bol bol eglen ohhh :)

gözlerım hafif şiş bi durumda bıde hay Allah'ım hemencecık aksam olsun nutfeenn (

ndn goturmesınkı söz vermişse götürür ya

Günaydın canlarım..

Nasılsınız?? Valla hi ben de çok geç yattım, çook uykusuzum. Ben varım eve gidip yatmaya :))))

Benimkinden ses yok hala. Ağustosta askere gidecekti. Bugün biraz yine eski laleyi özler gibi oldum. Ama hayır ben de yeni bi sevgili istiyorum. Hayata ve Ecrin gibi.....:))))))))))))))

bucuu cnm benım mutlaka vardır nedenı nedn aramadgıyla ılgılı bekle bakalım olursa olur olmazsa olmasın zaten bosver...

ya şaka bı yana grcekten bısıler olsun ıstıorum artık hayatımda hergunum aynı ya ev-iş-ev-iş......
puffff bunaldım yaa
bulma konusunda da umıdımı kestım ya olmuyo ıste bosuna konusuyoruz......
cnm sıkkın benım ya bugun ıyı hıssetmıorum kendımı..
sız bana bakmayın edin güzel güzel muhabbetınızı mafoldumben

Ecrinnnnn.. Noluyo kız sanaaa.. Kızdırma beni bak yineee. Ne bee ev iş iş ev.. Biz de öyleyiz. Ölelim mi yaniii.. Bak valla başlarım eski lale eski lale diye görersin o zaman bebek... Silkelen kız. Daha dur öyle hemen ses çıkmaz. Düğündeki nişandaki... Sonra işyerinin ordaki... Elbet çıkar ses. Anacım biz acele ediyoruz. Erkek milletinin tuzu kuru...Hadi çabuk bi daha ki yazında görmeyeyim öyle moralim bozuk ümidi kestim filan. Valla döverim gıss seni...

nasılsınız kızlar....

günaydın canımm

yok eski laleyi özlemek yok burcucum düşünme onu yenisine kısmet kaydirigubbakcemile5

bende senin gibi ümidimi kesmiştim canım ama insan hiç ummadğında bir anda yine aşık oluyor :asigim: darısı başına inşallah hepinizin başına

kızma cnm gercekten pek ıyı hıssetmıorum bugun kendımı ve gercekten kestım umıdımı olmadımı olmuo ıste....... sıkıldım artık onunla bununla goz goze gelmekten bastan asagı süzülmekten... madem bısı olucagı yk nıe bakınıosunuz rahatsız oluorum artık ustumdekı gozlerden.. heryerde bole ıste sıvılde dugunde nısanda... bazende dıorum bukadar hos olmamakta gerekıo paspal olucam artık ozenmıycem...
neyse kızlar ya bosverın benı olmazsa olmasın............

sen bana bakma eskı lale dıe de baslama sakın kızarım sana cokkk...

inş kızlar hepimizin basına..
ben geçen fal baktırdım..falda lale çıktı :)))
kadın dediki bu sana sırtını dönmüş yanındada bayan var ama şeytan gibi kız...:))))
dediki ondan sıyrılmaya çalışıcak dedi..ve sana dönmek için çaba göstericek dedi..guldum baya dedimki benden uzak olsunda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…