Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

hava acayip bunaltıcı bugun ya ....
insan sıkılıo valla...bende öyle ev iş arası mekik dokuorum kızlar....
ecrin ben bu arada artık emin oldum düşündükçe eski lale olduguna facebokta bana yazan kişinin...ve bi kaç arkdaşıma anlattım özellikle kesin o dediler...dedim o daha çok ara beni....
.delikafadulden

ecrın ben burda kendı met flan etmıorum..
Kız arkdaŞım var bıtane ınanmadı senın gıbı bırıne nasıl yapar dıo...senı el ÜstÜnde tutması gerektı dedı kız..ınanmadı
..

azra evet canım bende bıttı tamamen...artık bıtsın yanıı..ınan eskılerın hepsı tek tek dÖndÜ buugune kadar..bundanda bı atak beklıoruz bakalım :)))))))))
ama en azından kımse bana yanlıŞ yapmadı lale gıbı...hala saygım vardır ÖbÜrkÜlere..eskılerın ÜstÜne kalem Çektım hıÇbırınede bıda dÖnmedım ..yan ıstemıorum..bana yenı kanlar lazım :))))ay neyse Çenem dÜŞtÜ
..

çivi çiviyi söküyor cidden.. inş. aradığın gibi birini bulursun kısa zamanda bazen ne düşünüyorum biliyormusnuz ilşkinin başlama aşaması ne bilim bakışmalaar mesajlaşmalar herşey o kadar tatlı ki bir daha o heyecanı yakalayamıyorsunuz yada bende böle oldu bilemeyeceğim

ecrİn ben burda kendİ met flan etmİorum..
Kız arkdaŞım var bİtane İnanmadı senİn gİbİ bİrİne nasıl yapar dİo...senİ el ÜstÜnde tutması gerektİ dedİ kız..İnanmadı
..
cnm bılıorum met fln etmedıgını hıc kuskum yk aklı basında bırıne benzıosun ınan onun saflıgından dolayı bu hale geldınız.. ben burda herkesın ıcten samımı bı sekılde
konustugunu bu yuzden bende aklımda ne varsa dokuorum yazıya.. ıyıkı de varsınız yksa hıc cekılmezdı bole ya zaten hersey kotuye gıdıo dostum dıycegın pek kımsede yk yanımda kafayı yerdım herhalde ben...

gercekten ole cnm baslamadan oncekı heyecan ck tatlı oluo hıc bıseye benzemıoo.. bu heycanı yasamayalı okadar coooooooooookkkk oldu kıııı............

ecrin ya biz nasıl bir değişiklik yapsak ki

bılmıorum cnm ama cıdden ıstıorum bı degısıklık ya konusturmayın benı bgun cıdden ck kotuyum dokunsanız aglarım ıyı hıssetmıorum kendımı
sureklı hapsırıorum bugun burnumda akıo gozlerımde dolu dolu noldu dıo herkes bugun sana (
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff............................

kızlar ıstanbulda olan hatunlar bıgun bulussakmı yaa kafa dagıtırız yakından da gormek ıstıom ben sızı ama sadece bu topıctekıler

kızlar değişiklik arıyorsanız vakit geçirmekten hoşlanacağınız kurslara gidin.ve eskilerden konuşmayı bırakın gerçekten artıkın bırakın .bugun yeni hiç gitmediğimiz bir kafeye gidip kitap okumak zaman geçirmek bile bir değişiklik değişiklik yapmak istedikten sonra.yapmayın kuzular ev-iş bende öyleyim ama arkadaşlarımlada görüşüyorum hiçbirsey yapamazsam kendım hiçö gitmediğim bir kafeye gidip oturuyorum yada bır sahıle gidip yürüyüş yapıyorum artık çok rahatlıyorum eskiden kendime ayıramazdım zaman şuanda yanlız kendimle vakıt geçirmek istiorum.inanın buna hepimizin ihtiyacı var.
ve döverim seni ecrin bir anda olmaz böyle seyler herseyin zamanı var hayatı akışına bırakın.

çivi çiviyi sökmez ne yani başka bırısını unutmak için sana yapılanın aynısını bir başkasına mı yapacaksın.o zamanda ah alıyorsun ve ah aldıktan bir zaman sonra hayat en güzel noktada o kişinin ahını tutuyor ve acı çekiyorsun hem yani çivi çiviyi söker şekilde ben artık birisine dokunamam mesaj yazamamki gerçekten aşık olmak istiyorum ben...

canım benımde kadınım var bırısı taksımde fal bakıyor ve ne derse çıkıyor bakalım.olmayacak demişti olmaması hayırlsıı demişti çıktı gerçektende ve dedıgı hersey cıkıyor ben bu ayın 20sını beklıyorum yenı bır lale ıle tanışcakmışımdazemuszemus

hayata çivi çiviyi sökerden kastım hoşlanmadığınız aşık olmadığınız biriyle çıkmak değildi gerçekten sevebilceğin biriyle çıkmaktı

inşallah canım bakalım garip birisi ilginç şeyler söylüyor karşısına oturunca ve hadi be sende deyip masadan çok kalktığım zaman oldu ama hepsi çıktı bunada hadi be nerden olacak dıyorum ama beklemıyorda degılım.bu arada azra eger kastın oysa ben yanlış düşündüm o zaman haklısın ama ben ilişkinin orta dönemini daha çok seviyorum çünkü çok rahat oluyorum.zemuszemus

kızlar kesınlıkle zaten sadece bu topıktekıler olucak
azracım sende ıstanbuldasın sanırım sende gelırmısın ?
derya var bıde ıstnbuldann :)))
baska adını hatırlamadıgım tum hatunlar ayarlayalımmı bı hafta sonu yada bı ıs cıkısı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…