Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

lısteye baslıorum ozaman
ecrin
hayata
azra

ee bukadarmıyız ykmu baska kımsee :))
ck fenayım bugun zorla yazıorumm yaa kafa dagıtıyım ıstıorummm

hayata kuzum ne ıstememesı cok cok ıstıorum dıger topıctede sureklı dıle gtırıodum yaa benn unuttunuzmu
yazdıktan snra fark ettım aklımdaydın ama oraya yazmamısım ınan unuttugumdan dgl..

kız azra nıe o zaman ıst yazdın oraya sıl hemen hemen hemennn cabucakkk hayallerımızle oynuyo bızde burda plan yapıoruz kucuk hanıma :dilcikar:

Maalesef ben Ankaradayım... Siz ankaraya gelseniz olma mı???

Kızlarrrrr...
haberim var.
Hani demiştim ya benim eski lale facebookunu hiç açmıyo. Listesinde de sadece ben vardım.Bi kere açtı bi daha da açmadı. Ben de size sormuştum. Yeni ve çok güzel resimler ekleyeceğim. Acaba dikkatini çekmek için başka bi facebook adı ile eklesem ona mail gitse de facebook a girmiş olur demiştim ya. İşte onu yaptım bugün resimlerimi görsün diye başka bi adresten ekledim. Arkadaşının facebookundan bana mesaj atmış. Beni eklemişsniz. Mail adresim bu. Sizi nerden tanıyorum acaba ben facebook şifresmi unutmuşum yazmış.

Ben de ben İzmir İnönü lisesinden mezun bi arkadaşımı arıyorum. Bir kaç kişi daha ekledim bu isimde acaba siz omusunuz dedim. Ayrıca anasayfadan şifremi unttuma tıklarsanız sorununuz halledilebilir dedim.Cevap bekliyorum.. Ne yapcam ya. Bu yüzden hiç girmiyormuş ben de benimle karşılaşmak istemediği için sanıyodum.

:1shok::1shok::1shok:
vay bee... bekleyelım bakalım neler olucakkk merak ettım bende yaa -tatlicadiarzu-

Yaa anlamışmıdrır acaba çok korkuyorum anlar diye. Bir de dedim ya anasayfadan şifremi unuttuma tıklarsanız işiniz hallolur diye yazdım. Yaa inşallah anlamaz kızlar dua edin. Bir de mail adresini vermiş ya. Belkide çıktı gitti. Arkadaşından yazmıştı bide. Heyecan yaptım. Allahımm tek isteğim face e girip mutlu resimlerimi görmesiydi. Onunla konuşmak istemiyodum..

bence anlamamıstır sadece deryanın aklına geldıgı gıbı aklına gelmıssındır onun ıcın bı ıhtımal olmussundur o kadar..

Doğru diyosun canım. Hayırlısı ya. Ben nerden bileyim böyle olacağını, şifresini unutacağını. Şans yokki bende.. Ben de diyorum neden face e girmiyo unuttu gitti galiba. Meğer giremiyomuş. Allahım yardım etsin. Girdim bi yola. Dilerim hayırlısı olur. İnşallah anlamaz.. Cevap gelmedi. Mail adresini verdiği için mail bekliyo sanırım ama mail atamam... Yada ancak yeni bir de mail adresi almalıyım :))))))Off ne yapmalıyım sizce yeni bi mail adresi alayımmı.. Böyle olmasını istemiyorum...

Bence yenı bır maıl adresı alma cnm o zaman face ye kaymaz senınkı attıgın maıl uzerınden konusursunuz kı buda senın ısıne yaramaz bekle bakalım faceden dnmesını normal maılden sakın atma ısler mahvolur yksa :))

Tamam canım. Valla bana fikir verin saçmalamak istemiyorum ve amacımdan sapmak da istemiyorum. Ya altı üstü nispet yapacaktım..((((((((

bak zaten sımdı onun kafası karısmıstır aklı ıster ıstemez facede kalıcaktır cvp verdınmı dıe hem arkadsının hem kendı maılıne de bakıcaktır sakın ol mutlaka gırıs yapıcak faceye bekle sadece ok. cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…