Galateia canım üzme kendini ya. Sen silmişsin. Siler tabi. Mutlu yada mutusz onu Allah bilir. Ama mutluysa da nereye kadar mutlu olurki. Senin gözyaşlarının üzerine bi mutluluk onu nereye kadar mutlu ederki... Bence üzme kendini...
Galeteia cnm ne denır bılmıorum kı bu durumda anlaşılan bitmiş bısıler onun ıcınde ufffff tuhaf oldum gene bısı yazmıyım ben en ıyısı
bucuu doğru diyorsun belki ama hep mutluluk haberi geliyor kafamçokkarıştı bana 3.5 senede biinsanı nasıltanırsın diyen adam 4 aylık ilişkisini anasına babasına tanıştırdı yediremiyorum işte
ecrin bittiğinin farkındayım da sindiremedim taş gibi yaaa
bucuu doğru diyorsun belki ama hep mutluluk haberi geliyor kafamçokkarıştı bana 3.5 senede biinsanı nasıltanırsın diyen adam 4 aylık ilişkisini anasına babasına tanıştırdı yediremiyorum işte
ecrin bittiğinin farkındayım da sindiremedim taş gibi yaaa
Anlıyorum canım. Zor gerçekten tabi. Haberini alman kötü olur senin için. Almamaya çalış. Ama şunu da unutma. Hızlı giden atın b.ku seyrek düşer.
sındırememe konusunda kesınlıkle katılıorum benım lalede sozlenmıs bunu duyunca sınır kırızlerı gecırıodum nerdeyse kı aradan o kadar zaman gectı ama ıste yapıcak bısı yk ..
demek neymıss BÖLE OLMAZ ŞÖLE OLMAZ DİYE BİŞİ YOK ERKEK İSTERSE HERŞEY OLUR.........................
bunlar koca bı ylandan koca bı aldatmadan baska bısı degıllll.......
muthıs sınırlerım bozuldu Allah'ım sen sabır ver..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?