Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Tamam canım sağol.. Elimde değil. Onunla böyle yazışmak bile bana tuhaf geldi. Ama dilerim açar facebookunuda boşuna gitmez şu yaptıklarım..

tmm deryacım kolay gelsın..

anlıorum senı bucuu bakalım beklemektn baska yapıcakbısı yk :))

kızçeler hala evde değilim ama haberlerim var benimki beni msnden silmiş ben silmiştim nisanda herhalde yeni farketti ve sildi mafoldumben faceden silmemiş off öldürcel sonunda bu acı bizi yaaa ben çok özledim adam beni silio şimdi diceksiniz sen sildin ama osilmemeişti ve bu benim için umuttu herhalde kız arkadaşıyla o kadar mutlu ki artık benim hiç bir anlamım yok 3,5 seneyi öyle güzel basite indirgediki buna dayanamıyorum hırs yaptım yaaa:1no2:

Galateia canım üzme kendini ya. Sen silmişsin. Siler tabi. Mutlu yada mutusz onu Allah bilir. Ama mutluysa da nereye kadar mutlu olurki. Senin gözyaşlarının üzerine bi mutluluk onu nereye kadar mutlu ederki... Bence üzme kendini...

Galeteia cnm ne denır bılmıorum kı bu durumda anlaşılan bitmiş bısıler onun ıcınde ufffff tuhaf oldum gene bısı yazmıyım ben en ıyısı

Galeteia cnm ne denır bılmıorum kı bu durumda anlaşılan bitmiş bısıler onun ıcınde ufffff tuhaf oldum gene bısı yazmıyım ben en ıyısı

bucuu doğru diyorsun belki ama hep mutluluk haberi geliyor kafamçokkarıştı bana 3.5 senede biinsanı nasıltanırsın diyen adam 4 aylık ilişkisini anasına babasına tanıştırdı yediremiyorum işte
ecrin bittiğinin farkındayım da sindiremedim taş gibi yaaa

sındırememe konusunda kesınlıkle katılıorum benım lalede sozlenmıs bunu duyunca sınır kırızlerı gecırıodum nerdeyse kı aradan o kadar zaman gectı ama ıste yapıcak bısı yk ..
demek neymıss BÖLE OLMAZ ŞÖLE OLMAZ DİYE BİŞİ YOK ERKEK İSTERSE HERŞEY OLUR.........................
bunlar koca bı ylandan koca bı aldatmadan baska bısı degıllll.......

muthıs sınırlerım bozuldu Allah'ım sen sabır ver..........

Anlıyorum canım. Zor gerçekten tabi. Haberini alman kötü olur senin için. Almamaya çalış. Ama şunu da unutma. Hızlı giden atın b.ku seyrek düşer.

Kızlar benimkinden hala haberyok ya. Sanırım anladıbenim olduğumu muhattab olmak istemiyo... Off offff....

Anlıyorum canım. Zor gerçekten tabi. Haberini alman kötü olur senin için. Almamaya çalış. Ama şunu da unutma. Hızlı giden atın b.ku seyrek düşer.

canım haberlerini alabiliyorum çünkü bizi tanıştıran benim 12 snelik dostum onun da kuzeni böle olunca işler karmakarışık oluo...bu arada yazdığın sözün anlamı nee :kedi:

ben allahından bulsun diorum benim için benden beter olsun yoluma köpek olsun mafoldumben

en ıyısı bu dua et Allah yardımcın olsun dusunmemeye calıs lutfen aklına getırmemeye...

ben ılk duydugumda bana soyledıklerı seyı ona soylıycek.. o guzel yesıl gozlerıne artık baskası bakıcak.. baskasının elını tutucak vs.vs.vs....
cok kotu olmustum sımdıde oldum hatta ıcım sızlıyo ama yapıcak bısı ykk..

cok kotu oldum kızlar yaa nolucaz bız bole nereye kadar..
sabah bunaldım dedım ya ınanın lafta degıl gercekten bunaldım sıkıldım..
avazım cıktıgı kadar bagırmak ıstıyoooorruuuuuummmmmmm

herşeyin bir zamanı vardır. zamansız ve acele yapılan işlerin bokunun çıkma olasılığı yüksektir. zamanını bekleyip acele etmeden yapılan işler sonuç doğurur. diğerleri ise çoğu zaman hüsranla sonuçlanır. (bkz: acele i$e $eytan karı$ır)
Anlamı bu canımm

kızlar benim su komşu çoçuk varya ay guluom bi yandan............
tam ben çıktım kapıdan boyahaneye gidiodum oda arabayla gelirken gördü oraya girdigimi..
dedim şimdi damla o benim gördügümü görmedi..
baktım geldi boyahaneye....
ordaki bi kaç kişiyi sordu yoklardı...
bi yer var oraya gitcekmş adam tarif edio yok dio sende gel beraber gidelim...sırf ben ordayım die heralde anlamadım ama...geldi oturdu oda orda ben iş yaparken kartları flan karıştırdı...
öyle çıktım ben ama guldum ya...
:::::::::::::))))

ben dün kötüydüm ilk gördüğümde : ( facedensilmediğini görünce birazrahatladım ama bi faydası yokki ona okadar çok sarılmakistiyorumkiiii allahımsen sabır ver sen görmemi nasip yarabbim görsem daha bişe demedensıkıcasarılcammm sonra kaçarım herhlade yanından :gitme:

Hala bekliyorum.... Neden yazmıyor ya. Acaba ben İzmirden bi arkadaşımı arıyorum deyince mi yazmadı ki ben değilim nasılsa diye. Ama ona şifresini unuttğuun çözümünü söyledim en azından açabilir facebooku.

onu denedim olmadı pekte işin aslı meraklısı deilim bu facebook işine ama aradığınız ben değilim ben ankara da oturuyorum liseyide ankara da bitirdim sana bol şans bu arada hüseyine de bol şanski onu bulasın...

Bunu yazmış...

Yok ben de şans yok ya. Nasıl olmaz ya. Facebookunu açamıyo. Biliyorum meraklısı olmadığını facebookun ama ordan halletmesi gerekirdi. Canım sıkıldı ya. Güzel bi bayanın resmni koymuştum bu arada onun için Hüseyine bol şans yazmış. Ben de kusura bakmayın teşekkür ederim bu arada yazdım.

noluyo kızçeler burda bi gidip geliyorum moraliniz yine yerlerde toparlanın yaa gğzel şeylerden bahsedicektik hani :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…