Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bilmiorum cnm ben ayıldıktan snra yaptım aynı seyı msn den de ekledım konustuk benım old. anlamamış hatta ama sonu benım ıcın husran oldu cunku gayet rahat tavırlarla konustu asıldı.. en sonunda ben oldugumu acıkladım senın old. bılmıodum ama bole ypmamın nedenı netten tanımıs olmam dedı dalga gecıodum dedı sonrada bana cok kızdı nıe bole bısı yaptın dıe.. kıza soyledıgım lafları ben sanamı soledım yanı dıe dıe ıcı ıcını yedı cok utanmıstı bı kac gun konusmamıstık sonra yenıden barısmıs cıkmaya baslamıstık zaten ama bı 6 ay snra gene bıtmıstıı (((((
o gunlere donmeyı cok ısterdım.....

yanı bence ekleme benım kotu olmustu bunun yuzunden de barısmadık yenıden okurken ole dusunme.. cok ınletmıstı benı sonunda barısmıstık bu olaya da cok kızmıstı.
ne bılım yanı sen bılırsın bence herseye hazırlıklıyım dersen ekle
hzır degılım sonucuna katlnamam dersen ekleme

Canım fikir verseniz. Ben de yaptım benim olduğumu anlamıştı ama bu sefer anlamamsı için baya alt yapım var. Ben anlamasını istemiştim ama. Şimdi hiç istemiyorum anlamasını.Yapıcam sanırım

bugün seni daha bi özledim daha çok büyüdün içimde yetmedimi çektirdiğin acı Allahım ya al onu yüreğimden yada nasibim o olsun ( benneyaptımki

Ecrincim... Haklısın. Ama ondan bi haber almak onunla iletişimde olmak hoşuma gitti. Ya ben olduğumu belli etmeden asla ve asla anlamamasını sağlayarak cesaret edersem konuşcam sanırım...

sen herseyı daha ıyı bılırsın cnm sonucta onu en ıyı tanıynda sensız.. nasıl gelıosa ıcınden ole yap...
bol şanslar....

Saol canım. Ama akşa müsait olurum dedim. Msn adresi aldım yeni yazdım bende. Ama akşamları girmiyo o nete. Evde neti yok. Ne kadar özlemişim ya. Bakalım. Hayırlısı olsun. Sen nasıl oldun Ecrin..

çalışıorum cnm dusunmemeye calısıorum ve sureklı saate bakıorum bı an once aksam olsun gıdıp dus alıp kendıme gelmek ıstıorum.. uyumak ıstıorum....................

Aynen canım. Moralsiz olmak bi yana felaket uykum var. Yoruldum ya. Hani bi yerinde duramıyorsun bu hayatın... Bi yerde durup herşeyi durdurup dinlenmek istiyorum ama hayat devamediyo ve de ben yaşamaya.

uuuuufffff daraldımmmm...
hanı bısı yersın fazla gelırmıdene oturur ya ole bı agırlık var ustumde

aslında onla ayrıldıktan snra uzuntuden ülser oldum ben sanırım bugun stresten yenıden tetıkledı mıdemde bı agırlık var cok tuhafım.......
etrafımda kafa denge arkadsım yk suan herkes bı yerlere gıttı herkes bı yerlerde calısıo belkı bu yuzden de bu kadr kotu hıssedıorum kendımı yapıcak bıseyım yk die.

dısarı cıkıp bısıler yapmak ıstıorum ama tek basıma nabıcamkı ((((
uuuuufffffffffffffff............
sıteyı kapatıp bı kac saat bakmıyım dıorum ama yk oda olmuo durup durup yenıden acıorum...

dün ne kadar ıyıydım ya nıe bole oldum kı bugün..

nedır bu dengesızlık ya......
canım burnumda........
bugun yerımden de hıc kalkmadım yemegımı bıle buraya sıparıs ettım ısyerındekılerde hayırdır hastamısın dıolar....
sankı cok umurlarında herkes kendı dalgasında..
kımsenın kımseyı gercktn dusundugu yk herkes cok yapmacık.......
uyumak uyumak ıstıorum... nedenı uykusuzluk dgl uyudugu zaman ınsan unuturmus herseyı yuklerı hafıflermıs sırf bu yuzden uyumak bı kac saat kfa dınlemem ıstıorum.

çenem dustu sanırımmmm :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Canım neyin var noluyo sana ya. Neden böyle yapıyosun bırakma kendini. Valla senin moral bozuk olunca benimde bozuldu. Sendin burayı şenlendiren. Herşey güzel olacak canım benim .Hayatımızın baharındayız. Biz sorun arıyoruz. Kendini topla lütfen. Yakışmıyo sana bu sözler..

Gitmek gerekir bazen,Yormadan bıktırmadan,
Sonu belli bir filmi, Ağır çekimde oynamak yıpratır,
Sana kalan onurunla gideceksin vaktiyse,
Git dendiğinde kendini acınacak durumlara sokup filmi uzatmaktansa,
Kaybeden olmaktan daha kötüsü kaybolan olmaktır..
Belkide..!!

cnm daha oncede soledım ben cok cabuk etkılenıorum sızın anlattıklarınızı duyunca sankı hıc bısı olmamıs gıbı aklıma gelıo..,
belkı bosluktayım bundan dolayı bılmıorum ama sabahtan soledım zatn ıyı hıssetmıodum bırden saldım kendımı....
bugunluk duzelıcegımı sanmıorum yrn toparlanıp gelıcem inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…