Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

baktım geldım sımdıı koşa koşa opuyorumnanaktan

cnm hayırlısı olsun ınsallah ıcıne sinen hayırlı senin kıymetını bılen bırı olur...

benım cnım bugun sabah yataktan kalktıgımdan berı sıkkın nedenı boslukta olmam burdakı ask hıkayelerını dınlemem sanırım ama bucu sagolsun ıyı destek oldu sılkelendım bıraz..

canım saol hayırlısı...

sıkma canını ya ....burda nsan bole okuyunca kendını hıkayelerın ıcınde buluyo..helede daha kendıne gelmedıysen cıok etkılenıyosun....
bıraz olsun sılkelendıysen ıyı olmus saolsun buucuuu

yıne kımseler yok

kızçeler ben geldim.
dün benımkı aramıs arkadasımı esyaları getirim sana demis.
arkadasımda çalışıorum ben 2 saat sora getir demiş,benımkıde gelemem büyük ihtimalle demiş.
ah ya çok özledim ben onu mafoldumbenmafoldumben

cnmm :çok üzgünüm:
sakın salma kendını bak okuduysn gecmısı goruceksın ben saldım cok fena oldum ısın ıcınden cıkamadım....
bak esyaları getırım mı dıe arıo neden senı sormuo ınceden ınceye nden olsun dıe ugrasmıo...yapma lutfenn kafana cevır basta tarafa dusunme :teselli:

sordu ya bi kere msjla işte.o kdr daha ne dicek.
çok kötüyüm wallahi dayanamıorum gidip atlicam boynuna çok özledim çok çok çok

yapma lutfen toparlnmaya calıs..
sevıorum fln da deme dılınde bıtırmede kalbınde zaten bıtıremezsın once bı dıllendırmeyı bı kenara bırak cnm..
kendı kendını telkın et unutucam olmıycak sevmıorum dıe.. zor olsada yap..
uff ben senden beterım Allahtan duygusal anlamda sımdı toparlandım son 1 saate gore ıyım ama bas agrısı kaldı stresten sanırımmm uffffffff.....

kız burcu sende ses yokmu..ex enİŞte flan gÖrÜnÜrdÜ....pesss sende

benm war guzelım ya bı dargın bı barısık gecip gidiyodu gunlerımız en son ben baya hawalara gırdım tınlamıyo gıbı gorundum masallah bu ara ustume dusuyo bakalım nolcak yazarın burdan nasılsa şöyle dedi bole yaptı dieCADIARZU

Cnm normlde acı cekmıorum bastırıorum ama bazen konusulunca aklıma gelı boslukta olunca onunla doldurmaya calısıorum e hal bole olunca acı da cekıorum ıster ıstemez bıraz daha ıyım ama suan..
peesss sevındım senın adına daha da ıyı olur umarım

ya ecrin biz ne zaamn düzelcez ama sanırım ben unutmak da istemıorum.ondan böle oluo.sanki onu unutursam,hayatımdan silersem çok kötü olcakmış gibi gelio.elimde diil hiç bişi yapamıorum.kitlendim kaldım.sanki ona mecburmuşum gibiyim

ay canım kıyamam ya nie kafanı karıstırıyon sorma tabi boşwer bi tarafları kalkıyo sonra şöyle düşün senn aynı şekılde bı resmın olsa o mutlaka sewgilisi der sen yok desende kabullenmez erkek mılletı bole seylerı bız nie kabul edelim sen daha yakısıklı birini bul adam gibi adam olsun salla gitsin lmaz:

ıste zaten sırf bole dusunuyosun dıe bıtıremıosun cnm bu dusunceyı at kafandan cnmbenım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…