kızçeler ben geldim.
dün benımkı aramıs arkadasımı esyaları getirim sana demis.
arkadasımda çalışıorum ben 2 saat sora getir demiş,benımkıde gelemem büyük ihtimalle demiş.
ah ya çok özledim ben onu mafoldumbenmafoldumben
kız burcu sende ses yokmu..ex enİŞte flan gÖrÜnÜrdÜ....pesss sende
onu unutmayı çok istiyorum ama başaramıyorum şuanda bi çocuk var çıkmıorum ama telmi aldı aramadı daha hiç msnde konşuoruz bana sevglim yok dedi msnde bazen geç cvp veriyo sevglnemi yazıosun dedim yok öle bişi dedi facede bi kzla sarmaşdolşa resmleri var kız kendi profilne koymuş bu koymamış ilişkisi yok yazıo zaten facede ama bi yorum var o kızla ilgli işte aralarında bişi olduunu ima eden ya kesin çıkıolarda bu gizliyo benden sordum yok dio açıkca o kızlamısında diyemiorm çünkü çıkmıoruz kıskanmış gibi olsun istemiorm dier ilkişkmdede hep kıskançlıklarm herşei mahvetti zaten ama işte tekrar üzülmekten korkuyorum çıksak yani yalan sölüosa yne acı cekcem banada yazık kafam çok karışık
ya ecrin biz ne zaamn düzelcez ama sanırım ben unutmak da istemıorum.ondan böle oluo.sanki onu unutursam,hayatımdan silersem çok kötü olcakmış gibi gelio.elimde diil hiç bişi yapamıorum.kitlendim kaldım.sanki ona mecburmuşum gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?