canım benımde kadınım var bırısı taksımde fal bakıyor ve ne derse çıkıyor bakalım.olmayacak demişti olmaması hayırlsıı demişti çıktı gerçektende ve dedıgı hersey cıkıyor ben bu ayın 20sını beklıyorum yenı bır lale ıle tanışcakmışımdazemuszemus
kızlar kesınlıkle zaten sadece bu topıktekıler olucak
azracım sende ıstanbuldasın sanırım sende gelırmısın ?
derya var bıde ıstnbuldann :)))
baska adını hatırlamadıgım tum hatunlar ayarlayalımmı bı hafta sonu yada bı ıs cıkısı ?
selam canoo gorememıstım gecmıste senı dun sormustum nasılsın dıyemıyorum baya hırslı gordum senı ya erkekler war ya uffffff uyuz oluyom hepsıne ama o kadar takma kafana bı erkek arkadasım war o kız arkadasından ayrıldı bıde sewmıyodu da ama cok ozledıgını soyledı sebebını sordum nolursa olsun bı alıskanlık oluyomus we her kadının tawrı degısık oldugundan yanında yenı bırıde olsa mutluda olsa hatırlanıyomus gurur yapmıstır o senın sıldıgını farkedınce sen olsan sende aynısını yapardın haksız mıyım:uhm:kızçeler hala evde değilim ama haberlerim var benimki beni msnden silmiş ben silmiştim nisanda herhalde yeni farketti ve sildi mafoldumben faceden silmemiş off öldürcel sonunda bu acı bizi yaaa ben çok özledim adam beni silio şimdi diceksiniz sen sildin ama osilmemeişti ve bu benim için umuttu herhalde kız arkadaşıyla o kadar mutlu ki artık benim hiç bir anlamım yok 3,5 seneyi öyle güzel basite indirgediki buna dayanamıyorum hırs yaptım yaaa:1no2:
Cnm normlde acı cekmıorum bastırıorum ama bazen konusulunca aklıma gelı boslukta olunca onunla doldurmaya calısıorum e hal bole olunca acı da cekıorum ıster ıstemez bıraz daha ıyım ama suan..
peesss sevındım senın adına daha da ıyı olur umarım
pess ne demek kabul edersenız duymamıs olım tabıkı kabul ederız ama organızasyonu yapamadık gelemeyenler var kaldı ole askıda..
herkesın oldugu bı zamanda yenıden konusucaz bu konuyu ama ben cok ıstıorum
inşallah bırakmaz cnm...
ya o taksimdeki falcının ismi nedir?bilen özelden mesaj atsın nütween mafoldumben
aynen bende bayadır gıremıyodum nasıl ozledım ya burda oyle hoş bı muhabbet warkı yenı tanıssan bıle herkes kendı derdıymıs gıbı dınlıyo üzülüyo beraber gülüyo bide herkesin kafa dagıtmaya degısık ortamlara ihtiyacı war güzel bi ortam yaparız ara ara görüşsek birbirimize yeterız erkek mılletıde neymişlülülülülülü düşman catlatalımalkisalkisalkis
ck ıhtyacım var benım ozellıkle bu aralar farklı ortamlara gırmeye şuan cok kotuyum aglıorum hatta demek sabahtan berı bu kadar sıkıntılı olmamın nedenı buymuş..
evden kotu bı haber aldım sımdı.. hay allahım yardım bıze yarabbım.....
kızlar cok kotuyum yaa tutamıorum kendımı cıkıorum sımdı kendnıze ıyı bakın.......
kızlar ne var ne yok ne falcısı hayırdır...............
kızlar ben çarşıya çıktım yeni ciciler aldım geldimmm
ck ıhtyacım var benım ozellıkle bu aralar farklı ortamlara gırmeye şuan cok kotuyum aglıorum hatta demek sabahtan berı bu kadar sıkıntılı olmamın nedenı buymuş..
evden kotu bı haber aldım sımdı.. hay allahım yardım bıze yarabbım.....
kızlar cok kotuyum yaa tutamıorum kendımı cıkıorum sımdı kendnıze ıyı bakın.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?