Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

hayata bende istiyorum o falcının adresını bnmde 4 yıl süren we hala tık olmayan bı ılıskım warda ay asrtık sonunu gormek ıstıyorum yoruldum bi sewin bi üzül :sm_confused:

aaa kızlar paln yapmısınız bende istdanım cok istiyodum hiç bahsi geçmedi kabul ederseniz bende tanısmak isterim belki birbirimize daha yakın oluruz hatta sargı bezi oluruz süper olur:roflol:

pess ne demek kabul edersenız duymamıs olım tabıkı kabul ederız ama organızasyonu yapamadık gelemeyenler var kaldı ole askıda..
herkesın oldugu bı zamanda yenıden konusucaz bu konuyu ama ben cok ıstıorum

selam canoo gorememıstım gecmıste senı dun sormustum nasılsın dıyemıyorum baya hırslı gordum senı ya erkekler war ya uffffff uyuz oluyom hepsıne ama o kadar takma kafana bı erkek arkadasım war o kız arkadasından ayrıldı bıde sewmıyodu da ama cok ozledıgını soyledı sebebını sordum nolursa olsun bı alıskanlık oluyomus we her kadının tawrı degısık oldugundan yanında yenı bırıde olsa mutluda olsa hatırlanıyomus gurur yapmıstır o senın sıldıgını farkedınce sen olsan sende aynısını yapardın haksız mıyım:uhm:

olsun artık ya 4 sene mi werdim suan o kadar kotu olmuyorum ama tamamen bıterse sanıyorum buyuk bı trawma geciririm elinde buyudum sayılır benı bırakmamalı oyarım onu:roflol:klava:

pess ne demek kabul edersenız duymamıs olım tabıkı kabul ederız ama organızasyonu yapamadık gelemeyenler var kaldı ole askıda..
herkesın oldugu bı zamanda yenıden konusucaz bu konuyu ama ben cok ıstıorum

aynen bende bayadır gıremıyodum nasıl ozledım ya burda oyle hoş bı muhabbet warkı yenı tanıssan bıle herkes kendı derdıymıs gıbı dınlıyo üzülüyo beraber gülüyo bide herkesin kafa dagıtmaya degısık ortamlara ihtiyacı war güzel bi ortam yaparız ara ara görüşsek birbirimize yeterız erkek mılletıde neymişlülülülülülü düşman catlatalımalkisalkisalkis

inşallah bırakmaz cnm...

aman inşallah ayrılıp barıstıgımızda bıle o kadar kotu bosluga düştüm ki tamamen gıttıgını düşünemiyorum cok emegim war onda bütün kaprisini ben cektim...işimiz inşallaha kaldı resmen ama umutsuz diyilim yani olmamalıyım ne isteyenler war beni wardır herseyde bi hayır üzülürüm aglarım ama gecer heralde kendi derdine yansın ole bı durumda:dilcikar:

ck ıhtyacım var benım ozellıkle bu aralar farklı ortamlara gırmeye şuan cok kotuyum aglıorum hatta demek sabahtan berı bu kadar sıkıntılı olmamın nedenı buymuş..
evden kotu bı haber aldım sımdı.. hay allahım yardım bıze yarabbım.....
kızlar cok kotuyum yaa tutamıorum kendımı cıkıorum sımdı kendnıze ıyı bakın.......

ay canım ya bişiy yapmadan sürekli düsününce daha cok üzülüyo insan hayatım imkanın warsa kendıne bi ugras bul ben ehlıyet kursuna gıttım mesala arkadaslar ordakı ortam bana ıyı geldı hatta bnmkıde degıstıgımı farkettı üstüme düşmeye basladı çünkü düşünmeye fırsat wermıyodum kendime umursamaz olmustum hersey git gide güzelleşicek zamn gecınce hatırlamak bıle ıstemıyceksın yok yere beynını yormasın die:teselli:

Ecrin ne oldu.. kötü bişey değildir inşallah ya. Sabah gelir gelmez yaz mutlaka canım. Merak ettim...

Bu arada canlarım bugün öğlen yazdım ama hiçbirniz bana yazmamışsınız bişey.. Lütfen fikirlerinizi bekliyorum.

Benim lalenin facebook hesabında arkadaşı olarak sadece ben varım. Uzun zamandır hiç açmıyo. Meğer şifresini unutmuş..Bugün öğrendim. Nasıl mı öğrendim.

Ben de facebook a yeni ve gayet güzel mutlu resimlerimi ekledim. Açmadığını biliyorum. Ben de başka bi bayan adına facebooktan hesap aldım. Resiler filan yükledim. Ve ona arkadaşlık isteği gönderdim. Amacım ona bu arkadaşlık isteği ile mail gitsin vede oda facebooku açsın benim resimlerimi görsün diyeydi. Nispet yapacaktım yani..

Ama o iş arkadaşının facebookundan o takma isimle yeni ekledğim facebook hesabına mesaj attı. Sizi nerden tanıyorum.Facebook a giremiyorum. Şifremi unuttum. Mail adresim şu diye.

Ben de ben izmir inönü lisesinden bi arkadaşımı arıyorum aynı isimde. Şansımı denemek istedim. Aynı isimde birçok kişiyi ekledim. Sizmisiniz acaba? diye sordum Altınada bu arada facebook anasayfada şifremi unuttum diye bir yer var oraya tıklarsanız işiniz hallolur dedim. Oda aslında benim pek işim olmaz facebookla filan. Bu arada aradığınız kişi ben değilim. Ben Ankaradayım ve liseyi de Ankarada okudum. Bu arada bol şans. Ayrıca hüseyine de bol şans onu bulmanız için demiş... Ben de kusura bakmayın. Bu arada teşekkür ederim çok naziksiniz yazdım. Oda msn adresini yazdı. Ben de msn adresimi yazdım. Ben onu ekledim ama o beni eklemedi hala. Evinde net yok çünkü. ışyerinde de msn yasak ama yasak yollarla giriyodu demekki girmedi.

Sizce ne yapmalıyım. Bir yanım yapma diyo, bir yanım ondan hebri almak onunla tekrar iletişim kurmak istiyo. Bir yandan çok akıllı olduğu için kesin anlar diyorum bir yandan anlamayacağı şekilde yazışırım ben diyorum..

NE YAPMALIYIM FıKıRLERıNıZı BEKLıYORUM NÜTFEENNNNNN...

Bu rarada ilk tanıştığımız zamnlarda da bi ara görüşmeyi kesmiştik. Ben yine aynen böyle bişey yapmıştım. Ama o anlamıştı. Daha doğrusu ben anlamasını sağlamıştım ve söylemiştim.. Ama bu sefer anlamasını istemiyorum. Ne yapmalıyım fikir verinnnnnnnn.

burcu çok sakat iş o ya..
yani şuan senin olduğunu anlamama olasılığı yüksek.
çünkü farklı bi şekilde tanışıyorsunuz, ve kendisi istiyor tanışmayı.
sen tanışalım diye gitmiyosun

ama ben sana söylim yıpratır bu iş seni.
muhtemelen yüz verir yeni eklenen kiza..
muhtemelen seni unuttuğunu söyler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…