Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bucuuu yapma derım ya bence gereksız...daha cok uzzaklastrrsın ..
tama sımdı ondan haber almak ıstıyosun bıseler yapmak ıstıyosun ama bu yolla olmaz bence

Biliyorum canım. Ama bunu zaten yüzüme söyledi. Ben ondan haber almak için içimden geçiyo bu. Böyle bişey yaptığına göre ciddi bi ilişkisi yok. Belki yazışarak da olsa ısınır bana. Belki farklı boyutlara gider. Onu başka bi kimlikte kendimi sevdirmeye bile hazrım yani. Becerebilirsem ki. Dikkatliyim olduğumu anlamaması için. Ben yıpranacağım kadar yıprandım aslına bakarsın. Merak ettiğim o. Nasıl bi ruh hali içinde. Yani ne bileyim cazip geliyo ama bilmiyorum kararsızım sınırdayım fikirleriniz beni yönlendircek olan. Yapmayın yada yapacaksan şöyle yapın. Ben başkası gibi onunla yazışmaya varım. Beni sildiğini unuttuğunu bilyorum. Çünkü o beni kafasında bitirmiş bi kere. Ama ne bileyim belki böyle başka birisi gibi tekrar ısınabilir bana. Belki sonunda bakar yine burcu. Kafam karıştı. Bi yol var önümde gitsem bi türlü gitmesem başka. Bir de bi daha olmazbu biliyorum.

bucuuu yapma derım ya bence gereksız...daha cok uzzaklastrrsın ..
tama sımdı ondan haber almak ıstıyosun bıseler yapmak ıstıyosun ama bu yolla olmaz bence

Haklısın canım. Ya anlarsa zaten berbat olur. Dedim ya daha öncede yaptım ama o zamanlra başlardaydık ve başlamıştık görüşmeye tekrar. Ama şimdi... O kadar uzaktiki her yazdığı yazıyı defalarca okudum. Offf offf..senağlama

ya bir şey olması değil de burcu,
şu..
dün iki arkadaşım bende kaldılar.
birisi durmadan ağlıyor,
sevgilisiyle bitmek üzere..
çocuk onunla hiç ilgilenmiyordu falan..

biz avuttuk falan..
onlar yattılar ben uyanığım.
kizin telefonu çaldı gece 4 gibi falan..
mesaj sesi geldi yani.
mesajın ne olduğunu sabah sordum.
iyi geceler bitanem öpüyorum gibi bir şey yazmış.
benim hayatımdaki hiçbir sevgilim boyle bi geri dönüş yapmadı. bunu düşündüm.
bu kadar çöküntüden aniden nefes aldırmadılar.
aylarca bekledim hep.demek ki diyorum ben değmiyorum ya da ne bileyim ya..

Ahh canım yaa.. Ne güzelmiş o öyle. Bana da olmadı hiç öyle bişey. Maşallah. Beni çökertiyolar üstüne darmadağın oluyrum ve kendi kendimi toplamak zorunda kalıyorum. Benim de hayatımda hiç öyle önce dağıtıp da sonra toplayan birisi olmadı. Ben de artık suçu kendimde aramaya başladım... Ama o kadar kötü olduğumuzu sanmyıorum. Canım ya biz bir yerde yanlış yapıyoruz zaten ya da seçtiğimiz adamlar yanlış... Be mutlu olmayı o kadar özledim ki.

kızlar ben bugun benım laleyı aradım yazlığa geliyorum dedi ve çok soğuk konuştu ama konuştu ve açmamazlık yapmadı sonra bırısı kım o dedı yanından bır bayan sanırım ablasıydı oda bır arkadaşım dedı neyse görüşürüz dedi kapattık teli dayanamadım bir arkadaşımla dışardaydım bugun ve neden bu kez ne eksik karşısına çıkıpta konuşmayı denemıyorsun dedı içimden gelmiyor dedım pekı hala dılınde neden o var dedı bende aradım sanırım yanlış yaptım ama aradım haftasonu gene aramayı ve görüşüp konuşmayı deneyeceğm.eğer engel ailesi yada türkiyedeki seviye farklılığıysa yurtdışına gitmeyi teklif edicem yada bırlıkte ev tutmak istiyordu bunu teklıf edıcem belkıde hersey bıraz olsun degısır görüşmeyi kabul ederde.ayrıldıgımızdan beri ilk kez onun evıne cok yakın bır alana gittim ve ıkımzıın cok sevdıgı kafeye gıttım yazlıkta bıle koymayan sey bana ılk kez orada koydu ben kafamdan atamıyorum.hayatımda o yokken hersey yanlış gıdıyormuş gıbı geliyor delırecegım resmen....

Princess kötülükten değil iyilikten oluyor o canım, sen hep verici taraf olduğun için kıymetin bilinmiyor. Ağır taraf, sallamayan taraf olsaydın senin de öyle olurdu, ben artık buna inanıyorum, sakın kendini kötü hissetme..

Bucuu canım senin ne kadar zaman oldu bilmiyorum ama taze sanırım, dışardan fikir istersen asla böyle bişey yapma.. Hem geri dönüş yollarını tıkarsın hem de yıpranırsın. Senin duymak istediğin hiçbirşeyi söylemeyecektir. Senden yada geçmişinden bahsetse bile karşı tarafı etkileyecek şekilde anlatacaktır bunları, tam olarak gerçeği değil. Bu şekilde asla onu geri alamazsın, hem üzülürsün hem de sonsuza kadar kaybedersin bence.. Çok mu taze bilmiyorum ama böyle didiklemek yerine onu beyninden uzaklaştırmaya çalışsan kendine iyilik yapmış olursun

Canım neler oluyor. Sen iyiydin. Şimid nasıl böyle oldun. Nasıl aradın. Ya bu sitedeki herkese yani hepimize bişeyler oluyo kızlar bugün. Hayırdır ya. Bugün ruhsal olarak çökmüş durumdayız.

Haklısın canım o işin gırgırında olacak ben derdinde. Yapmamalıyım değil mi? Yok yapmamalıyım? Offf...:uhm:

Canım neler oluyor. Sen iyiydin. Şimid nasıl böyle oldun. Nasıl aradın. Ya bu sitedeki herkese yani hepimize bişeyler oluyo kızlar bugün. Hayırdır ya. Bugün ruhsal olarak çökmüş durumdayız.

canım iyiydim ama bır rüyada gibiyim hersey üstüme geliyor karıyerımde terfi alma yolum kapandı desem yeridir bugun .bır arkadaşımla görüştüm oda kendı ilişkisinden peşinden gittiği şeyler için acı çekiyordu ve dedimki ben hıcbır zaman yaptıklarımdan ötürü pişman olmadım bır tek ona mail atmak dışında ve bır anda onu aramak geçti içimden aradım çok soguk konuştu ama açtı telefonu ve konuştu sonuçta naptıgını bıldım ve kesın yanında ablası falan vardı.haftasonu gıdıp eğer kabul ederse görüşeceğim yanlız eger kabul etmezse herkesın yanında konuşmaya kalkıcam herşeyi öğrenicem ve ben yurtdışına gitme kararı aldım gibi bsy kızlar neresı yada ne bılmıyorum ama aklımdan şuanda bırtek bu geçiyor ona bunu teklıf edıcem belkıde gelır eger aılesı bu duruma engelse ve buyuzden bıttıyse gelecektir.anladım ki ben onu çok sevıyorum ve onsuz olamıyorum.

burcu yapma sakın bır başkası olarak eğer kendın olarak aramak istersen ama ara.başkası gıbı davranmak onu sadece kaybettırır sana.

Kızlar kaybettirir de.. Ben benim olduğumu öğrenmesini istemiyorum ki. Yani böyle bi düşüncem yok. Sadece öylesine yazışmak istiyorum. Benim olduğumu öğrenirse tabii kiberbat olur.. Dönüşü olmaz. Ama ben ben olarak arayamam. Ona ulaşabilecek tek yolum bu. Ve bunu yalnızca kendim olarak yapıcam. Ama bilmiyorum. Kim olduğumu öğrenmeden ve sadece kısa bi süreliğine hatta bir kereliğine. Buna da mı hayır.

Hayata demekki dönemsel yaşıyoruz bu gel gitleri. Bir onsuz daha iyiym bir onsuz olamam. ıyi düşünmeli. Ölçüp tartmalıyız. Sen de öyle. Bence biraz daha kendini dinle bekle sonra konuş. Acele etme. Sen şu an duygu yoğunluğu yaşıuyorsun. Ters bişey filan söylerse tamamen kötü olursun. Yapma bekle bence.

burcu yapmak istiyorsan yap canım ama iyi düşün derim ben....
burcu neden sen olarak arayamazsın ki?
bıde sence ben hatamı yapıyorum...

Eğer herşeye hazırlıklıysan, çok güçlüyüm herşeyi kaldırırım diyosan yap bucuu.
Ama çok mutluyum, daha önce kimseyi sevmedim, hiç aşık olmadım, karşıma hiç düzgün birisi çıkmadı gibi şeyler söyleyebilir, yada muadili karşı tarafı etkilemeye yönelik şeyler, bunları duymaya hazır mısın?

burcu aklımda şu var yurtdışında bır cok arkadaşım yaşıyor farklı ülkelerde ben bu ülkede yaşamayı seçmedim ama aılem zamanında gıtmemı ıstemedı ve oda gıtmemı istememişti.hayat bana istediklerimi vermiyor.işyerimde bekledıgım sey bıttı.yanı ben daha mtyım benı alan adamın aldıgı pozisyona adam kendısı başka bırısını aldı ve benımle dıyalog bıle kurmuyor artık ee daha fazla napabıleceğım bu sırkette ve eger oda benı terslerse artık türkiyede bırakacağım şeyler cok fazla olmayacak yanı canım aıleme gelınce aılemı evet cok özleyeceğım ama kendıme bır yaşam kurmak ıstıyorum artık herseyıyle.

Canım o netten birine kendini ıspat etme çabasında değil. Daha önce de yazıştık. Hem ne bileyim. Yaşandı ve bitti. Kötü biten ilişkileri olmuş. Bana bile bi kere bile kötü bişey söylemedi, hep olduğu gibi anlattı. Yani hazırlıklıyım. Kendimi kandırmayayım. Nasıl bi konuşma olacağını tahmin edebiliyorum. Netten beni tavlamay çalışacağını hemen sanmıyorum. Belki hoşlanırsa daha değişik yönlerle. Bilmiyorum. Akışına bırakacğım. Ekledim kabul ederse karşılaşırsak konuşuruz. Kadere bırakyım. Rabbim hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…