burcu çok sakat iş o ya..
yani şuan senin olduğunu anlamama olasılığı yüksek.
çünkü farklı bi şekilde tanışıyorsunuz, ve kendisi istiyor tanışmayı.
sen tanışalım diye gitmiyosun
ama ben sana söylim yıpratır bu iş seni.
muhtemelen yüz verir yeni eklenen kiza..
muhtemelen seni unuttuğunu söyler..
bucuuu yapma derım ya bence gereksız...daha cok uzzaklastrrsın ..
tama sımdı ondan haber almak ıstıyosun bıseler yapmak ıstıyosun ama bu yolla olmaz bence
kizlar bugün yerde miyim gökte miyim bilmiyorum.
bi gülüyorum bi ağlıyorum,
ya bir şey olması değil de burcu,
şu..
dün iki arkadaşım bende kaldılar.
birisi durmadan ağlıyor,
sevgilisiyle bitmek üzere..
çocuk onunla hiç ilgilenmiyordu falan..
biz avuttuk falan..
onlar yattılar ben uyanığım.
kizin telefonu çaldı gece 4 gibi falan..
mesaj sesi geldi yani.
mesajın ne olduğunu sabah sordum.
iyi geceler bitanem öpüyorum gibi bir şey yazmış.
benim hayatımdaki hiçbir sevgilim boyle bi geri dönüş yapmadı. bunu düşündüm.
bu kadar çöküntüden aniden nefes aldırmadılar.
aylarca bekledim hep.demek ki diyorum ben değmiyorum ya da ne bileyim ya..
kızlar ben bugun benım laleyı aradım yazlığa geliyorum dedi ve çok soğuk konuştu ama konuştu ve açmamazlık yapmadı sonra bırısı kım o dedı yanından bır bayan sanırım ablasıydı oda bır arkadaşım dedı neyse görüşürüz dedi kapattık teli dayanamadım bir arkadaşımla dışardaydım bugun ve neden bu kez ne eksik karşısına çıkıpta konuşmayı denemıyorsun dedı içimden gelmiyor dedım pekı hala dılınde neden o var dedı bende aradım sanırım yanlış yaptım ama aradım haftasonu gene aramayı ve görüşüp konuşmayı deneyeceğm.eğer engel ailesi yada türkiyedeki seviye farklılığıysa yurtdışına gitmeyi teklif edicem yada bırlıkte ev tutmak istiyordu bunu teklıf edıcem belkıde hersey bıraz olsun degısır görüşmeyi kabul ederde.ayrıldıgımızdan beri ilk kez onun evıne cok yakın bır alana gittim ve ıkımzıın cok sevdıgı kafeye gıttım yazlıkta bıle koymayan sey bana ılk kez orada koydu ben kafamdan atamıyorum.hayatımda o yokken hersey yanlış gıdıyormuş gıbı geliyor delırecegım resmen....
Princess kötülükten değil iyilikten oluyor o canım, sen hep verici taraf olduğun için kıymetin bilinmiyor. Ağır taraf, sallamayan taraf olsaydın senin de öyle olurdu, ben artık buna inanıyorum, sakın kendini kötü hissetme..
Bucuu canım senin ne kadar zaman oldu bilmiyorum ama taze sanırım, dışardan fikir istersen asla böyle bişey yapma.. Hem geri dönüş yollarını tıkarsın hem de yıpranırsın. Senin duymak istediğin hiçbirşeyi söylemeyecektir. Senden yada geçmişinden bahsetse bile karşı tarafı etkileyecek şekilde anlatacaktır bunları, tam olarak gerçeği değil. Bu şekilde asla onu geri alamazsın, hem üzülürsün hem de sonsuza kadar kaybedersin bence.. Çok mu taze bilmiyorum ama böyle didiklemek yerine onu beyninden uzaklaştırmaya çalışsan kendine iyilik yapmış olursun
Canım neler oluyor. Sen iyiydin. Şimid nasıl böyle oldun. Nasıl aradın. Ya bu sitedeki herkese yani hepimize bişeyler oluyo kızlar bugün. Hayırdır ya. Bugün ruhsal olarak çökmüş durumdayız.
Eğer herşeye hazırlıklıysan, çok güçlüyüm herşeyi kaldırırım diyosan yap bucuu.
Ama çok mutluyum, daha önce kimseyi sevmedim, hiç aşık olmadım, karşıma hiç düzgün birisi çıkmadı gibi şeyler söyleyebilir, yada muadili karşı tarafı etkilemeye yönelik şeyler, bunları duymaya hazır mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?