Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Canım hayatın hakkında karar alman ve bunu uygulamaya çalışman güzel..
Ama dikkat et. Çok ciddi kararlar bunlar... Sen sağlıklı düşün. Acele etme. Hafta sonu konuşursan da lütfen böyle onsuz olamam diyerek konuşma. Daha sakin ve soğukkanlu olmaya çalış. Tamam unuttum onu bitti gitti yapma ama onsuz olamam yaşayamam filan da diyerek gitme. Yani kafanı topla. Kafanda herşeyi yopla git. Biraz kendini dinle. İşle ilgili sıkıntı bu ayrılığın da üstüne gelince sağlıklı düşünemiyo olabilrisin. Kolay değil. Ruhsal olarak çökmüş durumdasın.

Arkadaşlar insan içinden gelen sese, kalbinin sesine güvenmeli mi?

Ben duygu insanıyım. İçimden nasıl gelirse öyle davranıyorum. Elbette kırıldığım olur ama içim rahat eder. Bence güvenmeli. Ne bileyim ya. Off çok duygusalım. Ama bence dinlemeli Lakito. Ben de duygu ve de mantık arasındayım ama ...Hayır mı?

çok kötü çöktüm canım.ilişkim bitti kendimi işime verdim işimden darbe yedim yada acaba agustosa tatılımı ayarlayıp bır yurtdışınamı gitsem gelsem napsam off.

canım böyle birşey yapma...bigün iyiyim bigün kötüyüm diyosun ya onunla bi yabancıymış gibi konuştukça her gün kötü olcaksın..unutmayı dene biliyorum çok zor ama sürekli ona ulaşmanın yollarını ararsan sürekli çareler düşünürsen bu sevgiden çıkar bi süre sonra saplantıya dönüşür...bir de belki başkası gibi konuşurken ısınır diyosun ya ısınsa nolucak o sana değil senin yarattığın karaktere ısınıcak peki bunun sonu nolucak...çok çok iyi düşün senin olduğunu anlasın ya da anlamasın sen acını bine katlycaksın onunla konuşarak bunu kendine yapma artık

kızlar hayat sızcede bır ınsanı sınarmı ? iyi zaman önüne sunarakta kötü zaman getirerekte Allaha isyan edip etmeyeceğimize dair kendınızı hıc boyle bır durumda hıssettıgınız oldumu naptınız bu durumda?

Saol canım düşünüyorum.... Emin değilim...Evet acı çekeceğim. Bilmiyorum. Akışına bırakacağım. Zaten msn e fazla giren biris değil. Offf offf...senağlama

princesscim bunun değmekle değmemekle inan ki hiç ilgisi yok.bu haksızlığı kendine yaparsan gün geçtikçe daha çok kendinde hata görürsün ve çok yıpratırsın kendini.düşünmekten vazgeç eğer isteseydi sen ne yaparsan yap(aldatmanın dışında) şuan yanında olurdu

ah be hayatacım dün ne güzel şeyler söylüyordun sen bugün noldu sana böyle?sence yeniden beraber olursanız bu ayrılık döneminde yaşananlar,söylenen ağır sözler,kırgınlıklar unutulupta mutlu olabilicekmisiniz ?

Canım Ecrin çok güzel bi yazı paylaşmıştı. Lens ile ilgil. Okuduysan o geldi aklıma birden. Elbetteki sınav. Ve Rabbim kimseye kaldıramayacağı dertt vermez. Mutlu olduğumuz kadar üzleceğiz de bu hayatta. Kimin sınavı ağırdır kimin ki kolay. Allahım kimseyi evliliğiyle imtihan etmesin. Ama bizim şimdiki sınavımız da gönül sancısı. Ve Allah elbet bize bir güç vermiştir. Bir kapımız mutlaka vardır. Ama en büyük erdemlerden biri de sabırdır. Bu da bizim için zor görünse de başka çaremiz yok.....

turkbayragi:enbuyukkk:turkbayragi:enbuyukkk:

İyi geceler... Yeni gün hepimize yeni umutlar getirsin. Bugün bu topic çok mutsuzdu. Dilerim burda acısını paylaşan herkes derdinin dermanını en kısa zamana bulur. vereliniortak

tabi ki sınar...böyle zamanlarda en yol nedir biliyomusun?bu hayatta insanlar ne acılar çekiyor kimisi sağlık problemi yaşıyor kimisi ailesini eşini çocuğunu kaybediyor düşünüyorsunki aslında aşk acısı ne ki insanlar bu acıların altından kalkıp hayata devam edebiliyosa sende aşk acısının altından kalkarsın...aşkın içinde mutlulukta var üzüntüde var bunları göze alarak bi ilişkiye başlıyoruz zaten

canım onu ılk kez bu kadar cok sevdıgımı ve onsuz nefes bıle alamayacagımı anladım en buyuk sorun benım herseyı kafasına takmam,söyleyıp durmamdı en son geldıgınde.şimdi olsa asla yapmam ve ona söylediğim şşyler hep hırsla söylendı o isterse herseyden daha güzel bır başlangıç bıle olur guvenırse ama sanmıyorum artık ama bılmıyorumda.

canım sadece aşk olsa keşke bır cok şeyle ilgili sınadığını düşünmeye başladım son 10 gündür.ama bugun en buyuk olanı benı buldu.en buyuk yol dua sanırım.ama hıc böyle bır duruma denk gelmemiştim ama haklısınız ıyı geceler burcucum...

tatlım bi ilişki eğer biyerden koparsa toparlanmak çok zor olur ikinizde hazır olsanız bile zor olur.sen aman ayrılmasın diye hep diken üstünde olcaksın hareketlerini kısıtlıycaksın o senin en ufak bi lafında hala aynısın hayata değişmiosun diycek yani yine de sen bilirsin ama bişeyleri büyüsü bozulunca toparlamak çok zor ve yıpratıcı

canım bende bi ara çok kötü bi dönem yaşamıştım aşkla ilgili değildi ve ben kendimi en dipte hissediyodum aylarca sürdü bu çöküklüğüm.herkes herşeyin hayırlısı olur hayatta,bi kapı kapanır diğeri açılır derdi ama ben anlamazdım kulaklarım tıkalıydı resmen ama şimdi bakıyorum ki gerçekten hayırlısı buymuş boşuna o kadar umutsuzluğa düşüp aylarca mutsuz olmuşum...allah insana öyle bir yardım ediyoki sadece hayırlısını dile işinle ilgili problem olabilir ama belki bunun sayesinde daha güzel bi iş bulabilirsin..bu hayatta umut hiç bitmez yeterki kendini hemen bırakma

bucu cum mesajını geç gördüm,
ama olsun sabah okursun.
bak ben bunu yaptım daha önce..
oradan biliyorum.son ayrıldığım sevgilim değil de
iki senelik ilişkim bittiğinde yapmıştım,
bana dedikleri şunlardı,

(sahte bir isim aldım nihan diye)
-nihan çok güzel bir kizsin, tanışmak isterim
-nihan yalnız mı yaşıyorsun,
-sohbetin çok güzel, hoşlandım.

en kotusu de kendimle ilgili bilgi almak istiyordum.

kiz arkadaşın var mı dedim,
hayır yok yeni bitti dedi

aa üzüldüm dedim
*üzülme ben seviniyorum dedi.
nasıl yani? dedim
sevmiyordum onu dedi.
insan olarak seviyordum ama aşk vs türü bir sevgim yoktu dedi.
ama iyi bir insandır diye ekledi..

delirdim.
demek öyle dedim. saymaya başladım ağzıma geleni.

o da yeter artık kizim git artık dedi.
gittim dedim.

iki ay hiç aramadım iki ay sonunda kendisi geldi barışmak için.
yani geleceği varsa gelir.
zorlama. boştan yere kendini yıpratma..

hiç unutmuyorum
uluslararası hukuk sınavım vardı, pazartesi günüydü sınav.
ve ben pazar günü bunu yaptım.
pazartesi sabahına kadar ağladım.
okula o halde gittim..
gerek yok.
kurcalama.. irdeleme..
noluyorsa olsun bekle sadece..
takip bile etme..

bi de bucu şunu ekleyim,
daha tatmin edici olacaktır senin açından.

sen bir başka kiz olarak onunla konuşursan ve az da olsa yüz verirsen
o havalanır..
vay be ben neymişim der.
istesem iki dakikada kızı msnde tavlıyorum der.
sen konuşmaya çalıştıkça o seni tavladım havasına geçer.
yalnız kalsın,
elinde bi kiz olmasın onun..oyalanamasın bile msndeki hayali kizla.

Ecrin ne oldu.. kötü bişey değildir inşallah ya. Sabah gelir gelmez yaz mutlaka canım. Merak ettim...

Canım topıcte bı sen merak etmıssın ya cok uzuldum ya okunmadan gecılıo yazılar yada onemsenmıo bı an hayal kırıklıgına ugradım..
destegın ıcın cok sgl cnm ozelıne yazdım nedenini....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…