burcu aklımda şu var yurtdışında bır cok arkadaşım yaşıyor farklı ülkelerde ben bu ülkede yaşamayı seçmedim ama aılem zamanında gıtmemı ıstemedı ve oda gıtmemı istememişti.hayat bana istediklerimi vermiyor.işyerimde bekledıgım sey bıttı.yanı ben daha mtyım benı alan adamın aldıgı pozisyona adam kendısı başka bırısını aldı ve benımle dıyalog bıle kurmuyor artık ee daha fazla napabıleceğım bu sırkette ve eger oda benı terslerse artık türkiyede bırakacağım şeyler cok fazla olmayacak yanı canım aıleme gelınce aılemı evet cok özleyeceğım ama kendıme bır yaşam kurmak ıstıyorum artık herseyıyle.
Arkadaşlar insan içinden gelen sese, kalbinin sesine güvenmeli mi?
Bu arada canlarım bugün öğlen yazdım ama hiçbirniz bana yazmamışsınız bişey.. Lütfen fikirlerinizi bekliyorum.
Benim lalenin facebook hesabında arkadaşı olarak sadece ben varım. Uzun zamandır hiç açmıyo. Meğer şifresini unutmuş..Bugün öğrendim. Nasıl mı öğrendim.
Ben de facebook a yeni ve gayet güzel mutlu resimlerimi ekledim. Açmadığını biliyorum. Ben de başka bi bayan adına facebooktan hesap aldım. Resiler filan yükledim. Ve ona arkadaşlık isteği gönderdim. Amacım ona bu arkadaşlık isteği ile mail gitsin vede oda facebooku açsın benim resimlerimi görsün diyeydi. Nispet yapacaktım yani..
Ama o iş arkadaşının facebookundan o takma isimle yeni ekledğim facebook hesabına mesaj attı. Sizi nerden tanıyorum.Facebook a giremiyorum. Şifremi unuttum. Mail adresim şu diye.
Ben de ben izmir inönü lisesinden bi arkadaşımı arıyorum aynı isimde. Şansımı denemek istedim. Aynı isimde birçok kişiyi ekledim. Sizmisiniz acaba? diye sordum Altınada bu arada facebook anasayfada şifremi unuttum diye bir yer var oraya tıklarsanız işiniz hallolur dedim. Oda aslında benim pek işim olmaz facebookla filan. Bu arada aradığınız kişi ben değilim. Ben Ankaradayım ve liseyi de Ankarada okudum. Bu arada bol şans. Ayrıca hüseyine de bol şans onu bulmanız için demiş... Ben de kusura bakmayın. Bu arada teşekkür ederim çok naziksiniz yazdım. Oda msn adresini yazdı. Ben de msn adresimi yazdım. Ben onu ekledim ama o beni eklemedi hala. Evinde net yok çünkü. İşyerinde de msn yasak ama yasak yollarla giriyodu demekki girmedi.
Sizce ne yapmalıyım. Bir yanım yapma diyo, bir yanım ondan hebri almak onunla tekrar iletişim kurmak istiyo. Bir yandan çok akıllı olduğu için kesin anlar diyorum bir yandan anlamayacağı şekilde yazışırım ben diyorum..
NE YAPMALIYIM FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM NÜTFEENNNNNN...
Bu rarada ilk tanıştığımız zamnlarda da bi ara görüşmeyi kesmiştik. Ben yine aynen böyle bişey yapmıştım. Ama o anlamıştı. Daha doğrusu ben anlamasını sağlamıştım ve söylemiştim.. Ama bu sefer anlamasını istemiyorum. Ne yapmalıyım fikir verinnnnnnnn.
Biliyorum canım. Ama bunu zaten yüzüme söyledi. Ben ondan haber almak için içimden geçiyo bu. Böyle bişey yaptığına göre ciddi bi ilişkisi yok. Belki yazışarak da olsa ısınır bana. Belki farklı boyutlara gider. Onu başka bi kimlikte kendimi sevdirmeye bile hazrım yani. Becerebilirsem ki. Dikkatliyim olduğumu anlamaması için. Ben yıpranacağım kadar yıprandım aslına bakarsın. Merak ettiğim o. Nasıl bi ruh hali içinde. Yani ne bileyim cazip geliyo ama bilmiyorum kararsızım sınırdayım fikirleriniz beni yönlendircek olan. Yapmayın yada yapacaksan şöyle yapın. Ben başkası gibi onunla yazışmaya varım. Beni sildiğini unuttuğunu bilyorum. Çünkü o beni kafasında bitirmiş bi kere. Ama ne bileyim belki böyle başka birisi gibi tekrar ısınabilir bana. Belki sonunda bakar yine burcu. Kafam karıştı. Bi yol var önümde gitsem bi türlü gitmesem başka. Bir de bi daha olmazbu biliyorum.
canım böyle birşey yapma...bigün iyiyim bigün kötüyüm diyosun ya onunla bi yabancıymış gibi konuştukça her gün kötü olcaksın..unutmayı dene biliyorum çok zor ama sürekli ona ulaşmanın yollarını ararsan sürekli çareler düşünürsen bu sevgiden çıkar bi süre sonra saplantıya dönüşür...bir de belki başkası gibi konuşurken ısınır diyosun ya ısınsa nolucak o sana değil senin yarattığın karaktere ısınıcak peki bunun sonu nolucak...çok çok iyi düşün senin olduğunu anlasın ya da anlamasın sen acını bine katlycaksın onunla konuşarak bunu kendine yapma artık
ya bir şey olması değil de burcu,
şu..
dün iki arkadaşım bende kaldılar.
birisi durmadan ağlıyor,
sevgilisiyle bitmek üzere..
çocuk onunla hiç ilgilenmiyordu falan..
biz avuttuk falan..
onlar yattılar ben uyanığım.
kizin telefonu çaldı gece 4 gibi falan..
mesaj sesi geldi yani.
mesajın ne olduğunu sabah sordum.
iyi geceler bitanem öpüyorum gibi bir şey yazmış.
benim hayatımdaki hiçbir sevgilim boyle bi geri dönüş yapmadı. bunu düşündüm.
bu kadar çöküntüden aniden nefes aldırmadılar.
aylarca bekledim hep.demek ki diyorum ben değmiyorum ya da ne bileyim ya..
kızlar ben bugun benım laleyı aradım yazlığa geliyorum dedi ve çok soğuk konuştu ama konuştu ve açmamazlık yapmadı sonra bırısı kım o dedı yanından bır bayan sanırım ablasıydı oda bır arkadaşım dedı neyse görüşürüz dedi kapattık teli dayanamadım bir arkadaşımla dışardaydım bugun ve neden bu kez ne eksik karşısına çıkıpta konuşmayı denemıyorsun dedı içimden gelmiyor dedım pekı hala dılınde neden o var dedı bende aradım sanırım yanlış yaptım ama aradım haftasonu gene aramayı ve görüşüp konuşmayı deneyeceğm.eğer engel ailesi yada türkiyedeki seviye farklılığıysa yurtdışına gitmeyi teklif edicem yada bırlıkte ev tutmak istiyordu bunu teklıf edıcem belkıde hersey bıraz olsun degısır görüşmeyi kabul ederde.ayrıldıgımızdan beri ilk kez onun evıne cok yakın bır alana gittim ve ıkımzıın cok sevdıgı kafeye gıttım yazlıkta bıle koymayan sey bana ılk kez orada koydu ben kafamdan atamıyorum.hayatımda o yokken hersey yanlış gıdıyormuş gıbı geliyor delırecegım resmen....
kızlar hayat sızcede bır ınsanı sınarmı ? iyi zaman önüne sunarakta kötü zaman getirerekte Allaha isyan edip etmeyeceğimize dair kendınızı hıc boyle bır durumda hıssettıgınız oldumu naptınız bu durumda?
kızlar hayat sızcede bır ınsanı sınarmı ? iyi zaman önüne sunarakta kötü zaman getirerekte Allaha isyan edip etmeyeceğimize dair kendınızı hıc boyle bır durumda hıssettıgınız oldumu naptınız bu durumda?
canım onu ılk kez bu kadar cok sevdıgımı ve onsuz nefes bıle alamayacagımı anladım en buyuk sorun benım herseyı kafasına takmam,söyleyıp durmamdı en son geldıgınde.şimdi olsa asla yapmam ve ona söylediğim şşyler hep hırsla söylendı o isterse herseyden daha güzel bır başlangıç bıle olur guvenırse ama sanmıyorum artık ama bılmıyorumda.
canım sadece aşk olsa keşke bır cok şeyle ilgili sınadığını düşünmeye başladım son 10 gündür.ama bugun en buyuk olanı benı buldu.en buyuk yol dua sanırım.ama hıc böyle bır duruma denk gelmemiştim ama haklısınız ıyı geceler burcucum...
Kızlar kaybettirir de.. Ben benim olduğumu öğrenmesini istemiyorum ki. Yani böyle bi düşüncem yok. Sadece öylesine yazışmak istiyorum. Benim olduğumu öğrenirse tabii kiberbat olur.. Dönüşü olmaz. Ama ben ben olarak arayamam. Ona ulaşabilecek tek yolum bu. Ve bunu yalnızca kendim olarak yapıcam. Ama bilmiyorum. Kim olduğumu öğrenmeden ve sadece kısa bi süreliğine hatta bir kereliğine. Buna da mı hayır.
Ecrin ne oldu.. kötü bişey değildir inşallah ya. Sabah gelir gelmez yaz mutlaka canım. Merak ettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?