buraya yazmıştım kızlar canım bugun nıe buakar sıkkınmış niye bu kadar bunaldım bılıodum arkasında bişey çıkıcagını aglıorum sımdı cok kotuyu çıkıorum yazmıştım..
Dedem kalp krızı gecırdı hastaneye kaldırırken aradılar bni haberı alır almaz cıktım..
cok kotuydu haberı alır almaz cok kızdım kndımı hıc deymeyecek bırı ıcın uzulup gozyası doktugum gunler geldı aklıma ve ne kadar bos oldugunu anladım.. bıdaha asla olmıycak guzel bır ders oldu bu bana..
sağlıktan aileden ote hersey yalan...
şuan ıyı Allah'a sukur bende toparlandım ısımın basına gectım...
canım çok geçmiş olsun dedenin şimdi iyi olmasına sevindim..söylediklerin çok doğru en kısa zamanda senin toparlanıcağına eminim :1hug:
Ecrincim geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin dedene.buraya yazmıştım kızlar canım bugun nıe buakar sıkkınmış niye bu kadar bunaldım bılıodum arkasında bişey çıkıcagını aglıorum sımdı cok kotuyu çıkıorum yazmıştım..
Dedem kalp krızı gecırdı hastaneye kaldırırken aradılar bni haberı alır almaz cıktım..
cok kotuydu haberı alır almaz cok kızdım kndımı hıc deymeyecek bırı ıcın uzulup gozyası doktugum gunler geldı aklıma ve ne kadar bos oldugunu anladım.. bıdaha asla olmıycak guzel bır ders oldu bu bana..
sağlıktan aileden ote hersey yalan...
şuan ıyı Allah'a sukur bende toparlandım ısımın basına gectım...
Çok sıkıldım bu durumdan..
Artık tamamen çekilme vakti geldiğini düşünüyorum..
Olmuyor çünkü...Seviyorum demekle olmuyormafoldumben
bi de bucu şunu ekleyim,
daha tatmin edici olacaktır senin açından.
sen bir başka kiz olarak onunla konuşursan ve az da olsa yüz verirsen
o havalanır..
vay be ben neymişim der.
istesem iki dakikada kızı msnde tavlıyorum der.
sen konuşmaya çalıştıkça o seni tavladım havasına geçer.
yalnız kalsın,
elinde bi kiz olmasın onun..oyalanamasın bile msndeki hayali kizla.
arkadaşım ben sana diyecek bişey bulamıyorum peeeesss.bu kadar saçma bi cümle olamaz.nereye kadar üzüleceksin??Ecrincim geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin dedene.
Bak kendin hiç değemeyecek biri için günlerce göz yaşı döktüm yazmışsın. Bunu diyebiliyorsan ve değmediğini düşünüyorsan olay bitmiştir zaten niye üzülüyorsun ki...Belki buraya yazdıklarımı okuyanlar beni çok duygusal, üzgün olarak görebilir ama üzülüyorsam değdiğini bildiğim için.Hayatımda üzüntüme bile değmeyecek biri için ne olursa olsun hiç üzülmedim...Üzülüp bekliyorsanız bile bari buna değsin...Değmiyorsa niye üzülünür anlamıyorum...Tamam illaki bikaç gün üzülür insan ama değmez dediği noktada üzülüyorsanız ve değmediğini bile bile dönmesini bekliyorsanız bu başka bişeydir.
Üzülmek bile hak edene olmalı...Neyse senin amacın belli zaten bozgunculuk yapmak belli ki...arkadaşım ben sana diyecek bişey bulamıyorum peeeesss.bu kadar saçma bi cümle olamaz.nereye kadar üzüleceksin??
Hayata, kızlar boşverin bişey yazmayın!!!Anlayacağını sanmıyorum.Amacı başka belli zaten.hebe bır gün acı çekmediğin ana yada onunla tekrardan hayatına devam edene kadar bende senın mantıgındanım ve kesınlıkle dıyordum ama boyle zamanlarda ınsan o ınsanın yokluguunu arıyor.sonu yok üzülmenin naparsak kendimize yapıyoruz bız acı çekiyoruz ama ama işte....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?