Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Evet ben burdayım... Okuyorum. İşler yoğun. Yap hadi Lakito. Dilerim güzel haberlerin vardır.

Noluyo ya.. Dökülün hadi.. Haberim var yazıp kaçmayın. Düzgünce yazın açıklamalarınızı yaaww..

canım benım durumumu bilio musun bilmiorum ama dün bunun ablasının facebookuna baktım,yeni kız arkadasını eklemiş.nefesim daraldı içim sıkıştı.bi msj yazdım buna neler döşedim buraya yazarsam atılırım heralde.o da cwp attı sora
'ne desen haklısın solucan senin hakkını sewgini kendimi öldürsem ödeyemem ama sende bunu bil bizimkiler seni gercekten istemio benide düşün ama seni gerçekten çok özledim bazen ağlıyorum elime teli alıorum aricam ama wazgeçiorum sonumuz yok çok dikkat et kendine allah herseyin en güzelini sana wersin..'

bende şöle yazdım
'onur yeter bana yalan söleme artık.ne ağlaması?ağlayan adam böle mi yapar?bu kdr zmn kandırmışsın bi kez dürüst ol.ailem seni istemio demek sebep diil.sewen adamı kimse tutamaz.aileni bahane etme.ablan sana en son demiş tmm kabul edioruz ama mutlu olabilicen mi die.ama sen başkası için beni bıraktın.nası güwendin ya?başkasına dokunurken hiç mi için acımadı?ben seni böle mi bekledim?2 dünya biraraya gelse sana hakkımı helal etmiorum.hayatımda kimseyi senin kdr sewmemiştim beni paramparça edip gittin.seni sewmıorum artık.kimle olursan ol.beni içten sewen gerçek bir erkek çıkıcaktır karşıma.bide çok param olsa solucanı alır giderim yazmışsın arkadasıma,aşk parayla olmaz bunu unutma.'

ecrinim ablalarıyla kawga ettim,eski kız arkadasını ewe alıolardı.uzun hikaye bi ara link weririm baya uzun üşenmezsen oku..

solucan guzel bi şekilde kendinisini suçlamaman için bahaneler yazmışş..
kusura bakma ama artık unutsan i olur ...gerek yok baksana adamın sevgilisi var zaten abla aile bence hepsi bahane boşver sene ya insnalar kimleri karsına alıo...amannn

bişi yazmadı bu msjdan sora ama ilkten o sinirle 2 msj attım çok kötü şeler yazdım,haklısın demiş o da hakettini bilio.

İnanmıyorum ya. Artık vallahi beynim almıyo ne bu ya. Nasıl bi insanlık anlayışı. İnsan kimi suçlayacağını şaşırıyo. Üzme kendini solucann ya. Yapacak bişey yok. O beyaz bayrağı çekmiş ailesine karşı... Senin tek başına savaşaka halin yok.Biliyorum çok acı çok güç ama başka çaren yok.

üşenmem cnm elımden geldıgınce gordugum tum yazıları okuorum... gonder sn lınkı..

ne cvp verdı pekı ?
cok soru soruo deme sakın sadece bı erkek modelı daha gormus tanımıs oldum.. bıkez daha sevgının askın ılıskının erkekler ıcın ne kadar basıt oldugunu anladım..
ne deymez mahlukatlarmıs ya..
sakın sakın sen sen ol sakın uzulme.. bakma arkana...
adını bıle anma agzına tum yolları kapat artık ne sen ona nede o sana ulassın..
kendının farkına var daha fazla yıpratma kendını gercekten her sey bos kızlar gelıp gecıcı...
bı anlık doldurusla bn bıle nasıl oldum dun
az once gecmısı okuyup sılım dedım yazdıklarımı o an ınsan dusunmuo farkına varmıo ama daha sonra okudumu (bak 1 gun gecmıs bı gunde bıle ) ne kdar acızmısım suraya bak degermı dedım...
deymez tabı...
sonra yazdıklarımı sılmektn vazgectım olurda bı daha kendımı kaybeder bı anlık duygusallıkla aklıma getırırsem gerı donup yazdıklarımı okuyucam..
solucan onunla ılgılı konusma bıle bosver yasandı ve BıTTı...

kız solucan ben mail atmıştım ona cvp bile gelmedi hehe iyikide atmamış valla..
suanki aklım olsaydı ona mail bile atmaz ms larına bile cvp vermezdim..
artık rahat ol bence bitir yanii üzülme yıpratma...bunnlar böyle canım ben hiç umursamıorum bile..zamanla sende öyle olursun zaten...herkes kendi ypatıgıyla kalır...
parayı mevzu etmiş şimdi çıktıgı kızda para konusu hiç olmıcakmı..
guluorum sadece...bukadar basit nedenler olamaz komik..:)))))))))))))

bende bi ablayım kardeşim mutlulugu için elimden geleni yapardım kendi istedikten sonra...bahanelere gerek yok..sinir oluorum böyle okuorum ..

Solucan kesinlikle canım. Bu son olsun öyle karar ver. Ve kararının arkasında da dur. O yolunu çizmiş. Çok da güzel yazmışsın. Tebrik ederim vallahi. Harika olmuş. Boşver. Allahından bulsun hepsi ya. Bu ne böyle. Aradan zaman geçecek.. Yıllar geçecek.. Biz diyeceğiz ki ne üzülmüşüm değmezmiş. Şimdi acın taze. Üzülürsün ama zamana bırak. Hepimiz zamanın esiri oluyoruz. Oysaki sabretsek biraz ne kadar güzel olacak. Şimdi günler zor geçiyor belki ama zaman geçtikçe herşeye alışacağız. Başka çaremiz de yok zaten..

Bu arada Lakito senin neyin var açıklama yapacaktın. Ne oldu.

yani şu an çalışmıo,ailesinden para alıo.bide annesi babsı ayrı.ablası boşanmış,annesi we ablasıla yaşıo onur.. ondan belki karşı çıkamıo.yani belkide cidden onlar istemıo die yapıo ama pek de inanmıorum inanmka istıorum
gercekten özledim yazmış yaa ağlıorum demiş.doruluna inanmak istiorum

bosyere acı cekmek umıtlenmek ıstıosan daha dogrusu yalanına kanmak ıstıosan ınan cnm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…