Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

solucan sen o dogrulara veya yalanlara takarsan aynen bÖyle gıdersın..her sÖyledıgını takıntı yapar ve onu hep haklı Çıkartmaya ÇalıŞırsın.dogru dıyelım dedıklerı bıŞey ıfade edermı...ben sana bıŞey sÖylımmı benımde sevenım vardı aılsı yuzunden zamanında bıttı ve aılesıyle hala konuŞmuo kavga edıomuŞ halla 5 yıl geÇmesıne ragmen....ben bugun evet desem evlenırız..ama ozaman bıttı o mevzu..
Yanı bı erkek ısterse aıle flan boŞŞ...

Solucan hala seni sevdiğine inanmak istiyosun ya pes diyorum sana artık.
Kendini koy bi onun yerine. Ağlayacak kadar seviyosun ama ailen istemiy sen de vazgeçiyosun...En başta sen bi bayan olarak savaşırsın. Çalışmak çalışmamak boş şeyler. Bi koy kendini onun yerine yaa... Hadi onu geçtim. Ailene boyun eğdin ayrıldın.. Hemen başka biriyle çıkyosun. Onu ailenin içine sokuyosun. Ya mide vardır bi insanda. Nasıl dokunursun.Bi insan sevdiğine ağlarken başkasıyla nasıl birlikte olur. Ya o resmen Türk Filmi çeviriyo sen de onu izliyosun...

solucancım istenmeyen biri olmak çok zor önceleri bende kendimi şuççlar hatayı kendimde arardım öle ezildim ki.. bence bu çocuk ailesinden kopamaz bi şekilde onlarla olmak zorunda babada ayrı hem sen mutsuz olurdun zman neler gösterir sabret bakalım

sana da mı böle bişi oldu canım

solucancım allah kurtarmış kızım seni anne baba boşanmış abla boşanmış ve çocu böyle bir ortamda büyümüş evlensende ayırırlardı seni boşveer unut önce doyasıya ağla günlerce sürsün ama ağla ki içinde acı kalmasın sonra yola devam et daha gençsin karşına daha iyi biri çıkacak önce ailesine bak sadece çocuğa değil ailesiyle de evleniyorsun doğal olarak ayrı düşünemezsin ben evlenirken kocamın nasıl bir ailesi olduğunu sormuş evlenmeden önce tanıştım iyiki evlenmişim kocamla şimdi en zor dönemim diyorsundur haklısın belki şimdilik evet ama seni öyle zor zamanlar bekliyorki mesela ben tedaviyle hamile kaldım ama bebeğim gelişmiyor diye alacaklar şu anda en kötü şeyi yaşıyorum kendim için diyorum acını asla hafife almıyorum sakın öyle düşünme keşke senin yerinde olsaydım sevgilimle ayrılsaydım kocamdan değil tabi bu durumu yaşamasaydım bu da benim zor günlerim ama dimdik dur arama artık aradıkça işlerin cılkı çıkacak sözler daha sertleşecek seviye düşecek boşver güzel geçen günlerin hatrına al çeketini dönme arkana arkana dönüp baktıkça vazgeçmeyeceksin ondan 10gün acısını çek bir ay belki bir yıl inan daha fazla değil evlat öyle mi ya aklıma geldikçe içim acıyor ağlamak istiyorum ama hakkımda hayırlısı böyleymiş neyse çok uzattım konunun sonundan okudum hayırlısıyla iyi seni mutlu edecek birini bulman dileğiyleopuyorumnanaktan

Loveli gerçekten senin acınla bu acı karşılaştırılmaz bile. Allah asbır versin. Rabbim yardımcın olsun. Ne denir nasıl denir bilemiyorum. Ama gerçekten çok çok üzüldüm. Allah sağlıklı ve hayırlı evlat versin inşallah ve sana bağışlasın. Rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versin. Hepimizin imtihanı farklı. Ama gerçekten dualarım seninle...

Kızlar hepiniz okuyun!!!!!!!!!
Bakın bazı şeyleri çok basmakalıp düşünüp yorumlayabiliyoruz. ınsanları ek kefeye koyup aynı şekilde etki-tepki vereceğini düşünüyoruz. Aslında öyle değil kızlar.Örneğin, sizi terk eden erkek arkadaşınız sizi msnden sildi ve siz fark ettiniz.Ne düşünürsünüz ya da çoğunluk ne der?Tamam artık msnden sildi ya beni kesin bitirdi demek der üzülürsünüz.Etrafınızdakilerde aman msnden silmiş baksana demek ki artık umrunda değilsin.Emin olun böyle düşünür ve yorumlar duyarsınız.Fakat aslında tam terside olabilir.Bakın eğer terkeden sevgiliniz sizi silmemişse bu belkide sizi umursamadığındandır.Sizi online gördüğü zaman bile içinin sızlamaması ve öylesine biri gibi görmesindendir. Çünkü eğer sizi gördüğü zaman vicdan azabı çekiyorsa ve önem veriyorsa bi tepki verecektir. Ya silecek ya da geri ekleyecektir.Tepki yani. Bu durumda sizi silmesi belki tam tersi sizi umursadığı,canı yandığı içinde olabilir.Ben bikaç gündür değişik ortamlarda çok bulundum ve bu şekilde düşünen ve msnden silen kişiler gördüm.Yani bu şekilde düşünen insanlarda var.
Sonra başka bi örnek: Hep deriz ki bizler "Seven erkek ya da kişi diyelim ne yapar eder sonunda arar dayanamaz, eğer aramıyorsa sevmiyordur" deriz değil mi? Tamam bu genel olarak doğru, bende böyle derim, dedim hep.Ama bazen seven insan arayamayabiliyormuş.Çok çok istese bile.Bunun örnekleriyle de konuştum, gördüm.Üstelik çokta azımsanacak sayıda değil yani istisnai değil.Geçen tiyatro oyuncusu arkadaşlarla birlikteydim yazmıştım buraya okumuşsanız. Onlarla sohbet ederken gruptan iki erkek dedi ki, ya sormayın zamanında sevgilimizi bi sorun yokken terk ettim ama sonra aramayı o kadar çok istedim ki fakat onu o kadar çok incitmiştim ki arayıp konuşmaya yüzüm yoktu, cesaret edemedim,sevsem,üzülsem bile arayamadım.Üstelik birde onun aramasını bekledim.Arasaydı keşke benim yüzüm yoktu dediler. Bunu diyenlerden biri 27 diğer 31 yaşında aklı başında iki adam.Dünde bi bayan arkadaş, bende dedi üniversitedeyken erkek arkadaşıma telde ayrılmak istediğimi söyledim ama sonra öyle pişman oldum ki arayamadım cesaret edemedim, keşke o arasaydı dönerdim, halen içimde uktedir dedi.Sonra tesadüfen nette bi anket gördüm.ılişkiniz neden bitti soru bu.7-8 seçenekliydi.Cevapların %50sinden fazlası gururdu.Saçma sapan gurur yüzünden yaşanılacak biçok ilişki yarım kalmış.Yani aşkta gurur yapılıyormuş ve terkeden taraf hatasını anladığı zaman aramaya cesaret edemiyormuş.Hatta tam tersi terkeden taraf bile terkettiğinden aramasını bekleyebiliyormuş.
Size bunları, farklı bakış açılarını da göstermek istedim. Çünkü hep mantık mantık derken çok basmakalıp düşünebiliyoruz,kişilerin verdiği tepkileri hep aynı mantık içine sokabiliyoruz çoğu zaman. Oysa insanın duyguları da var.Herşey hep mantık kuralları doğrultusunda olamayabiliyor, hepimiz çeşit çeşitiz.O yüzden belkide benim msnde sildi demek ki bitirdi, yok terk etti asla arama, severse zaten arar canım benbişey yapmayım derken bilmeden kaybedebiliyoruz.
Tabi hemen bu yazdıklarımdan gaza gelip hemen telefona sarılmayın :) Önce biraz telepati yapın sevgilinizin hislerini hissetmeye çalışın, dua edin.ılişkinizi,karşınızdaki sevgilinizi en iyi siz tanırsınız, biraz empati kurun,onun yerine geçin, onun gibi düşünmeye çalışın.Belki o sizi terk etti bıraktı ama yukarda saydığım kişiler gibide düşünüyor, arayamıyor olabilir. Eğer ilişkiniz saygısızca, birbirinize hakaret ederek, seviyesizce bitmemişse, sudan sebepler yüzünden ya da durduk yere bitmişse,sizi gerçekten birlikteyken sevdiğine inanıyorsanız ve şuanda ayrı olsanız bile size karşı boş olmadığını hissediyorsanız, sevgiliniz gururlu ve cesaretsizse,sevdiğim adam buna değer diyebiliyorsanız belki sizin bir adım atmanız, mücadele etmeniz ilişkinizi kurtarabilir.Tabi buna hemen öyle bir-iki günde karar vermeyin sakın.Dua edin, Allahtan size bi yol göstermesini isteyin,hissetmeye çalışın...Eğer güçlü bi şekilde hissediyorsanız, bir umut halen olabilir diyorsanız çokta fazla kasmayın derim.Belkide adım atması gereken siz olabilirsiniz.Ha bide erkek arkadaşınızı gerçekten seviyor musunuz yoksa saplantı haline mi getirdiniz ayırt edin lütfen.Çünkü unutamıyorsanız ya saplantı olmuştur ya da gerçekten seviyorsunuzdur.Bekliyorsanız ya sevdiğinizden ve bir daha o kadar birini sevebileceğinizi düşünmemenizden ya da saplantı hırs haline getirdiğinizdendir.Önce kendinizden emin olun, ne istediğinizden.Eğer saplantı,hırs ve intikam duygularıysa içinizdekiler boşverin gitsin.Sizde seviyorum seviyorum diye kendinizi kandırmayın.

Son düzenleme:

durumuna üzüldüm gerçekten.anneliğin nasıl bir duygu oldunu bilmiorum ama yasadıgın gerçekten acı bir durum olsa gerek..
benim Allah'a şükür başka derdim yok kafayı bunla bozdum o yüzden.
yani ailesinin ne olduu umrumda değildi,herseye ramen sewdim onu,hep yanında oliym istedim.off of.
demek istedgm sewdiim için ailesi kötüymüş falan hiç düşünmüorum.birde babası annesini başka kadınla aldattı..dün msj yazdıımda son cümlemde dedimki baban neyse sende osun..

canım sağol ne yapalım hayat imtihanı bu :teselli:

lakıto evet okudum hepsnı mantıklı canım ....
Ama herkes bu dedıklerını yaparmı bılmem..
Gurur hepımızde var...ama karŞı taraf suÇluysa kesınlıkle aramam...
Oda bende bıttı noktası koyduysakda...bıtmıŞtır..
Tabıkı herkesın ılıŞkı bıtıŞı farklıdır..ama bu dedıklerın cıdden zor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…