Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Lakito ellerine emeğine yüreğine sağlık. Çok güzel yazmışsın. Elbette herşeyi ters düz edip masaya yatırıp ölçmek biçmek lazım. Hiçbişey düşündüğümüz gbi olmayablir. Yada bilmediğimiz şeyler olabilir. Biz kendi kafamızda bişeyler kuruyoruz sürekli.Oysaki hiçbirşey hiçbirzaman tek bir kalıba sığdırılamaz.

bence kesinlikle yapma erkekler bu tarz oyunları hiç sewmiyo hatta soguyolar erkek arkadaslarım cok soylerler bana kadınların bu huyları gereksız illa ondan haber almak ıstıyosan gecmişte bi ilişkiniz wardı sonucta arayıp hatrını sor ılımlı yaklasana kımse hayır demıyo bnm kız arkadasım sewgılısınden ayrıldıktan bı sene sonra onu aradı merak ettıgı için nasılsın falan hemde cok kaba bırıydı erkek arkadası ama cok ılımlı konustu hatta suan gorusuyolar sık sık olmasada arkadas olarak we bnm arkadasım artık onunla bıseyler paylasamıycagını gordu sadece arkadas olması ona guzel gelen boyle bı yol dene sende çünkü eger anlarsa söyledigi seyleri kaldıramaya bılırsın..karar senn

lakıto bak yazını okudum yaktım bı sıgara dÜŞnÜorum...sevıyorum ÖzlÜorum ama artık alıŞtım onsuzluga suÇlu ınan ben olsaydım bugun zaten Çoktan o dedıgını yapmıŞtım..belkı pıŞman oldu yaptıgına belkı dÖnemıo dÖnemezde zaten en son bı maıl atmıŞtım resmen bana bıdaha yaklaŞma dedım..o yuzden ne ondan nede benden ses Çıkmaz.ama genede onları yazmama ragmen arayabılırdı....bız zaten kafamızda kuruoruz herŞeyı karŞı tarafın ne dÜŞÜndÜgÜnÜ bıle bılmıoruz...aÇıkÇası bılmekte stemıorum...ama bıdaha olmıcagnı kafama yazdım bıttıı..

Kızlar ben suan yemek yıyıorum bakamıorum bıraz yavas yazsanıza dondugumde okumam zor olucakk (

burcu aglama kız...
Bence bız elımızden gelenı yaptık..
Sen bıdaha maıl flan atmadın dımı..

aaaa kızıyorum kızlar ne oyle degmıyo muyuz tabıkı deyıyosunuz fark surda banada oluyodu deger werdıgımız adamlar cok degerlı olduklarını hissediyolar bide kişilik meselesi biz daha maço erkek sewıyoruz galıba haksız mıyım onlar yıktıgını toplamıyo cunku aglayıp zırlayıp nasılsa bız bi yol buluyoruz eskıden bnm erkek arkadasımla hep kawga ederdık aglar zırlar bnı uzsede bn ozur dılerdım hata bndeydı cunku ama şimdi yapmıyorum hataysa bnm hatam we bana hata gıbı gelmıyo belkı ya acıklıycak yada ben olmuycam sonuç:bnmkı şimdi özür dilemeyi ögrendi hemde öküz gibi bi adam gururunu kırdı yoksa ben olmıycaktım sizde cok degerlisiniz yok mu allasen sizin peşinizde diwane gibi dolasan ama sizin sewmediginiz mutlaka wardır hata sizde degil o kazmalardaopuyorumnanaktan

COK GUZEL YAZMISSIN......... :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

İŞTE O MORLU YERI IYIKI YAZMISSIN :))))))

katılıyorum sana sewgi yönünden mutsuz olsakta arkadaslarımız işimizde mutluysak daha frazla katlana bılıyoruz hatta yogunluktan unutabılıyo ortamına göre mutlu bıle oluyoruz zaman zamn aklımıza gelsede ama hersey kotuyse ınsan bı tek sewdıgıne yaslanmak ıstıyo hayatacım sen konus yıne içinde kalmasın acabalar daha cok can yakar ama arkadasın dedıgı gibi onsuz olamam cumlesını kafandan da dilinden de at mutlaka bi gun olucaksın çünkü...allah kimseye göstermesin insanlar cok sewdigi annesini babasını kaybediyo yada cocugunu yasanmaz sanıyolar ama mecbur yasanıyo zamn dilimi uzadıkca hatta unutuluyo siliniyo kendini yıpratma boyle yazdıgın maili o uymustum ole cesaretlı bulmustum kı senı topla kendini:teselli:

Fibritçim
normal seyreden kişinin kendisinin haksız olduğu durumlarda yazdığın şeylere katılırım ancak , bende burdaki bi sürü arkadaşımız da onlara dönebilecek yada en azından meramlarını anlatacak fırsatlar verdik . Tabi yeni gelen arkadaşları çok tanımıyorum yorum yapmıcam ; böcükle benim değiştirebilecek insanlar yok karşımızda en azından ...
Keşke dediğin kadar kolay olaydı arsaydık amanın deyip barışabilseydik ama işte koskoca bi ama var

Aramakla, mail atmakla falan olmuyor aslında Mintcim.Emin ol yüzyüze konuşmadan olmuyor. çözümlenmiyor bence tam olarak.

nefret ederim bole tesellı sozlerınden erkek bu ya kız degılkı kendi hayatı kararı yok mu bizim bile ailemızın karsısına gecip werdigimiz kararlar war ki turkıyede bayan olmak her acıdan zor kendine acık kapı bırakıyodur o densiz sen boşwer onu hayatım kendi kararını bile weremeyen adam ne işin olur onla haksız mıyım:uhm:

enteresannnn:uhm:

lakitocum haklısın canım... hiç kimse aynı değil ... ne kişilikler ne ilişkilerin kişilikleri... elbet mantıklı olucam deyip kaybeden tarafta da olabiliriz...ama açıkçası ben kendi adıma ; bu kararı ben vermedim ve eğer kaybedilen birşey varsa bu da karşılıklıdır ve ben bunda kendime hiç ama hiç kızmayacağım...

pişmanlık duymamayı diliyorum hayattan ... ve dilerim ki bu pişmanlığı o da duymaz... ama beni sevecekse eğer aramaya yüzü de olacak ... beni terkederken bunları yüzüme söyleyebiliyorsa dön diye de yüzüme söyleyebilmeli... yoksa ben hayatımda öyle korkak bir adam istemem ...

seven adam arar ya da gururundan korkusundan arayamaz... evet gerekçeleri olabilir ... ama benden bunların hiçbirini kabul etmem beklenemez.. beni tanıyan adam bilir neyle yüzleşeceğini eğer buna gücü yoksa çıkmasın karşıma...

evet değiyordu; şu zamana kadar da her göz yaşıma değdi yaşadığım ilişkim ... ona döktüğün gözyaşına değdi mi derseniz sanırım ona da değdi... dilerim ki eğer yine acı çekeceksem hayatta kaybettiğim güzel şeyler için acı çekeyim ...

Solucan cnm okudum yazını baya uzun olmuŞ..
Ne denebılırkı yıpranasıca seyler yasamıssınız gerı donusu yk gıbıme gelıo grı donusu olsa bıle bıgun gene bıtıcek onda o ablalar olduktan snra sız en fazla2 gun mutlu olursunuz.

Eskı erkek arkadsn suan ozgeylemı cıkıo pekı ben oraya takıldım ?

Sana mesaj attım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…