katılıyorum sana sewgi yönünden mutsuz olsakta arkadaslarımız işimizde mutluysak daha frazla katlana bılıyoruz hatta yogunluktan unutabılıyo ortamına göre mutlu bıle oluyoruz zaman zamn aklımıza gelsede ama hersey kotuyse ınsan bı tek sewdıgıne yaslanmak ıstıyo hayatacım sen konus yıne içinde kalmasın acabalar daha cok can yakar ama arkadasın dedıgı gibi onsuz olamam cumlesını kafandan da dilinden de at mutlaka bi gun olucaksın çünkü...allah kimseye göstermesin insanlar cok sewdigi annesini babasını kaybediyo yada cocugunu yasanmaz sanıyolar ama mecbur yasanıyo zamn dilimi uzadıkca hatta unutuluyo siliniyo kendini yıpratma boyle yazdıgın maili o uymustum ole cesaretlı bulmustum kı senı topla kendini:teselli:
lakitocum haklısın canım... hiç kimse aynı değil ... ne kişilikler ne ilişkilerin kişilikleri... elbet mantıklı olucam deyip kaybeden tarafta da olabiliriz...ama açıkçası ben kendi adıma ; bu kararı ben vermedim ve eğer kaybedilen birşey varsa bu da karşılıklıdır ve ben bunda kendime hiç ama hiç kızmayacağım...
pişmanlık duymamayı diliyorum hayattan ... ve dilerim ki bu pişmanlığı o da duymaz... ama beni sevecekse eğer aramaya yüzü de olacak ... beni terkederken bunları yüzüme söyleyebiliyorsa dön diye de yüzüme söyleyebilmeli... yoksa ben hayatımda öyle korkak bir adam istemem ...
seven adam arar ya da gururundan korkusundan arayamaz... evet gerekçeleri olabilir ... ama benden bunların hiçbirini kabul etmem beklenemez.. beni tanıyan adam bilir neyle yüzleşeceğini eğer buna gücü yoksa çıkmasın karşıma...
evet değiyordu; şu zamana kadar da her göz yaşıma değdi yaşadığım ilişkim ... ona döktüğün gözyaşına değdi mi derseniz sanırım ona da değdi... dilerim ki eğer yine acı çekeceksem hayatta kaybettiğim güzel şeyler için acı çekeyim ...
Solucan cnm okudum yazını baya uzun olmuŞ..
Ne denebılırkı yıpranasıca seyler yasamıssınız gerı donusu yk gıbıme gelıo grı donusu olsa bıle bıgun gene bıtıcek onda o ablalar olduktan snra sız en fazla2 gun mutlu olursunuz.
Eskı erkek arkadsn suan ozgeylemı cıkıo pekı ben oraya takıldım ?
Canım seninkisi zaten anladığım kadarıyla dürüst biri yani emin ol senin bişey yapmana gerek yok.O zaten aramak istediği zaman arayacak kadar cesur.ama işte hepsi öyle değil.Seninkinde mangal gibi yürek varkaydirigubbakcemile3 Ve inşallah bundan sonra mutluluğun için mutluluktan gözyaşları dökersin Mintcimizin dediği gibi mantık abidemizopuyorumnanaktanlakitocum haklısın canım... hiç kimse aynı değil ... ne kişilikler ne ilişkilerin kişilikleri... elbet mantıklı olucam deyip kaybeden tarafta da olabiliriz...ama açıkçası ben kendi adıma ; bu kararı ben vermedim ve eğer kaybedilen birşey varsa bu da karşılıklıdır ve ben bunda kendime hiç ama hiç kızmayacağım...
pişmanlık duymamayı diliyorum hayattan ... ve dilerim ki bu pişmanlığı o da duymaz... ama beni sevecekse eğer aramaya yüzü de olacak ... beni terkederken bunları yüzüme söyleyebiliyorsa dön diye de yüzüme söyleyebilmeli... yoksa ben hayatımda öyle korkak bir adam istemem ...
seven adam arar ya da gururundan korkusundan arayamaz... evet gerekçeleri olabilir ... ama benden bunların hiçbirini kabul etmem beklenemez.. beni tanıyan adam bilir neyle yüzleşeceğini eğer buna gücü yoksa çıkmasın karşıma...
evet değiyordu; şu zamana kadar da her göz yaşıma değdi yaşadığım ilişkim ... ona döktüğün gözyaşına değdi mi derseniz sanırım ona da değdi... dilerim ki eğer yine acı çekeceksem hayatta kaybettiğim güzel şeyler için acı çekeyim ...
Adam olacak çocuk mu:1closedeyes: Eh bu da bi iltifat sanırım-tatlicadiarzu-a.s.Bende diyorumki bu kızı niye bu kadar seviyorum sositososito mantık abidem benim
Sen bize bakma lakito geçen baktım kasım ayından beri aynı nakarat
Adam olucak çocuk izlenimi alıyorum ben sendenopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?