Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım hep o benım limanımmış şimdi o yokken hersey anlamsız geliyor.evet ben cesaretliyim ilişkimde sonuna kadar yaşadım ama bırcok hata görüyorum kendımde bıtmesını gerektıren hatalardı arkadşlarımın etikisinde kalıp yapmayacagım seyler yapmıştım haklıydı.cesaretim artık yok arada gene gelıyor ve geldıgı gıbı gıdıyor.çünkü ben onu bu kadar özleyebılecegımı bır an olsun düşünmemiştim ve onu çok üzdüm yapma dedği çok şeyi yaptım ama cok özledim onu.öyle zor geliyorki naparsam yanımda olan sadece sabrımı bıtırme dıyen adam suanda yanımda yok.dayanamıyroum artık boğuluyorum vede bırazda aılesının etkısınde oldugunu bılıyorum ama hersey degısebılır.
belkide zamanında ıstedıklerını kabul etseydım evlenmek demeseydım sürekli şuanda yanımda olacaktı yada cevremdekı ınsanların ılıskılerı ıle cok fazla kıyaslamasaydım.
ben artık çok üzülüyorum cunku ilişkim çok güzelmiş düşünüyorumda.ve o adam herseye ragmen benı hıc uzmek ıstemedı yapabılecegı tek tercıh olan gıtme hakkını kullandı ama bu haftasonu onunla yüzyüze gelip konuşcam aramakla olmuyor.aradıgında en fazla ıcındekı nefretle telefonu kapatıyor.
lakito canım çok haklısın bak ben bunun en güzel örneğiyim adama aramak imkansız gelen bır ınsan,mesajlara bakmaz.geçmişte bır hatam yüzünden yanlış anlaşılma yüzünden bız ayrılmıştık ve adam köpek gibi aşık oldugu,pişman olduğu halde arayamamıştı.biz yüzyüze gelip benim şebekliğimle barışmıştık.çünkü adamların bazen gururları herseyden üstün olabiliyor.
ama şuda var canım seven insan titanic misali bır kerede bitirmez.inan benim çevremdede var dedıgın tıpte ınsanlar.ama bır yerlerde onların kafalarındaki düşünceler daha farklı .başka bahaneler arkasına ayrılık döneminde saklanmışlar sonrada o kadar uzun süre sonrada arayamamışlar.ve benim dün dediğim insan erasmusla geln bır kıza aşık olan ve kız onu evlencekler onun ülkesine cocuk gıdecek dıye beklerken tek telefonda ılıskısını bıtıren bır ınsan aradan 4 yıl geçmesine ragmen kıza çok aşık oldugunu söyledi hala içimde ama arayamam,arasamda o noktada degıl o içindeki nefretle bızı bıtırdı ara gerçekten sevıyorsan gıt konuş ıstersen bende gelım dedı.o konuşma üzerine benımkını aradım.ve sımdı görüşmek istiyorum tabı hersey ıcın cok geç degılse bızım ıcın.sanırım ne demek istedğimi anlatabilmişimdir.

solucan senın ilişkin benım ilişkime bıraz benzıyor abla yönünden sadece ama bende aynı şekildeyim ablası dışardan ağzı var dılı yok saf,ıyı nıyetlı olarak bılınen sevılen bırısı.ama benımkısı askerdeyken bana yapmadıgını bırakmadı desem yerıdır.bızım benımkıyle ayrılık dönemimizdi kımden ulaşacağımı bılmedıgım ıcın ablasına hangi bölükte haftasonu gitcekmisiniz gitmeyeceksenız ben gıdıcem dıye faceıne mesaj attım kı kız bızım aramızı yaptı.önceden abla derdım düşün.neymiş efendım ben onu faceden nasıl rahatsız edermısım ben kımmmışım de ona msj yollamışım dıye benımkıne bır gz vermış o gazla benı aradı dedım görmek istedim aypma dedı ok dedım sonra o benım hakkımda benım faceıme agıza alınmayacak sözler yazdı.arkadaşlarım gördüler ve herkes ver nosunu bız konuşcaz derdi neymiş oldular vermedim.
sonrasında benımkısı bı hafta ben bı hafta onlar gıtmesını hep ıstedı.zaman ayırabılmek ıcın o tarafa neymiş efendım ben nıye her hafta gıdıyormuşum kardeşini farklı açıdan tatminmi ediyormuşum dıye açtı tel sordu kaldım.hakkımda söylemedıgı sey kalmadı yazlıkta herkes ok hayata sen sus dedıler.
sonrasında o kız olursa benı unut dedı kendı arkadaşını ayarlamaya kalktı kızı götürdüler ettiler ve ben orda oldugum geldıgım bı haftasonu işte o evlenme kararı aldı bak bugun çekildiler diye mail adresime foto yolladı sırf kuduruyım dıye ve ben hep benımkının faceıne ılıskısı var hayata ıle yazmasını ıstedım sırf o kızdan ıntıkam almak için hep baskı kurdum kuzucum askerden gelır gelmez yaptı bu seferde kız sen benım kardeşime sakız gıbı yapıştın tabı varlıklı aıleyız ya dedi.birde ben kavgacı kavgacı olmasada daha asabı mizaçlı bıldıgı ıcın benımkısı benı doğal olarak ablam haklı sen haksızsın modunda düşündü hep
emınım suandada kafasını yıkamaya çalışıyordur.inan bazı ablalar böyle yapıyorlar ve tek deilsin.

bırde düşün benımkısı asla aldatmayan sadakat onun için çok önemli olan bırısıydı buna ragmen neler yaptı.ablalar nedense kardeşlerini paylaşcaklarını anladıkları anda engel olmaya çalışıyorlar.

Bende diyorumki bu kızı niye bu kadar seviyorum sositososito mantık abidem benim

Sen bize bakma lakito geçen baktım kasım ayından beri aynı nakarat
Adam olucak çocuk izlenimi alıyorum ben sendenopuyorumnanaktan

hayır tatlım o özgeyle çıkmıo.şimdi çıktığı başka bi kız ama onun da adı özge:S
benden önceki özge ben özge benden soraki özge

Canım seninkisi zaten anladığım kadarıyla dürüst biri yani emin ol senin bişey yapmana gerek yok.O zaten aramak istediği zaman arayacak kadar cesur.ama işte hepsi öyle değil.Seninkinde mangal gibi yürek varkaydirigubbakcemile3 Ve inşallah bundan sonra mutluluğun için mutluluktan gözyaşları dökersin Mintcimizin dediği gibi mantık abidemizopuyorumnanaktan

Bende diyorumki bu kızı niye bu kadar seviyorum sositososito mantık abidem benim

Sen bize bakma lakito geçen baktım kasım ayından beri aynı nakarat
Adam olucak çocuk izlenimi alıyorum ben sendenopuyorumnanaktan
Adam olacak çocuk mu:1closedeyes: Eh bu da bi iltifat sanırım-tatlicadiarzu-a.s.

okudum canım yanı ablasının senı çekememesi ve kızla arasını yapmaya çalışması olay kısaca merak etme o kız olmasada farklı nedenler bulacaktı o canım.keşke sen takmasaydın bılıyorum zor ama ya boşver gıtsın kalsın etsın deseydın ve senınkıne askerdeyken tek kelıme etmeseydın yada neden boyle deseydın kavga cıkarmak yerıne .ınan bana ben bunları yaptıktan sonra benım ılıskım yoluna gırmıştıki başka kaprıslerim çıkana kadar.sende onlarda bır cocugu paylaşamamışsınız ve o cocuk kendı parasını kazanamadığı için bir şekilde onlara mecbur.ses cıkarmıyor hemde su var ılk başta her ne olursa olsun o ablası.

ya ablası onla arasını yapmaya çalışmıodu ama sadece görüşüolardı,sewıolardı kızı.
kız bveni gaza gtirdi bende çok güzel taw oldum.al işte şimdi bnmki ailesini bahane edior.
o kız yuzunden ablalarıla kawga etmeseydım bunlar olmicaktı belki.ben şu anda ondan diorum acaba gerçekten ailesi istemıo die mi benle barışmıo yoksa sewmıo die mi..
sorsan ağlıo edio,yazdım ya gönderdigi msjları..

ne dıyım ya cok karısık gercekten ne desem yanlıs olucak Allah hepımzıın yardımcısı olsun kızlar..

ya ecrincim ailesile bunlar oldu işte.
şimdi ben ondan düşünüorum acaba cidden ailesi çok baskı yapıoda bu ondan mı karşı çıkamıo..

canım sen genede zamana bırak.
ve şunu bil ben inanmıyorum sevgi olduguna içinde belkide söyleyeceklerim canını acıtacak ama seven ınsan bir başkası ile ilişki düşünemez.ona yaklaşamaz.sen dıyorsunkı benden sonra hayatına bırısı gırdı ama benım ıcın ağlıyor derdı ne boş kaldıgında senlemı görüşcek yok böyle bır mantık ya .kımse kusura bakmasın ama o kızada sana da yazık günah ıkı kadın bır adam .adam kişilikli olsa bu olayı yapmaz.en azından kımse ıle cıkmaz.

cnm bı an bende senın gıbı dusundum ama elınden ne gelebılırkı eger boyleyse suan napabılırız sence yapabılecek onu getırecek bısı varmı elımızde ??
hayat bekle zamana bırak dıosun ya bu durumda zamana bırakmak ne kadar dogru olur kızlar bı dusunun bakalım zmanla o suan hayatında olan ınsana alısmıs baglanmıs yada baska bırıyle olmus bıle olucaktır...
zaman şuankı zamandır yapılacak bısı varsa sımdı yapılır ya bıter tamamn ya yenıden baslar yksa zamanla adam senı ozlemeyı bırak ykluguna alısıyo ya..
sımdıkı aklım olsa ben zamana bırakmazdım..
sıcagı sıcagına yapardım bısıler oncesınde nasıl affettrdysem kendımı yenıden affettırırdım ama bole yapmadım ıste aradan zaman gece gece aradım snra bı baktım adama baskasının olmus bıle..
bılmıorum belkıde bole olması gerekırdı..
sonuc su bız burda bosuna konusuyoruz kızlar akıl vererek olucak ısler degıl bunlar ıcınızden ne gecıosa onu yapın ıcınızden gecerken gercek sesı dınleyın hıslerınız eger sonu dogru olucak yap dıosa yapın demıosa sız bıle yaptıgınızdan emın dglsenız yapmayın bu bukadar basıt...
ben gene strese gırdım ya nolur farklı seylerden konussak olmazmı?
hersey onlarmı ya onlardan once napıodunuz sımdıde onu yapın kızlar yeter bırbırmızı doldurusa getırmekten yaraya tuz basmaktan baska bısı dgl bu..
sırf sızın ıcın gırıorum bu topıce sanırım bı anlık stresle sılıcem bu topıkten abonlıgımı gırmıycem
ama o zamanda sızı dusunuyorum sızınle konusmk ıyı glıo ama sırf bu konuları dgl baska seylerde konusmak ıstıorum ben sızle..
bugun bu yemektarıfını ogrendım guzelmıs
bugun bunu gıydım cok bgendım.
yada su urunu almak ıstıorum kullanan varmı aranızda dmeek ıstıorum......

kızmayın bna lutfen sacma sapan gelmesın yazdıklarım bıraz sılkelenın lutfen...

Son düzenleyen: Moderatör:
ilk başta sana şunu demek istiyorum ecrin eger bırsey yapacaksan ve sevgın ıcın yapacaksan sonradan pişman olacakmıyım dıye dusunmeden yapmak gerekır sevgı ve aşk ıcınde pişmanlıga yer yoktur .
ve ıkıncısıne gelınce katılıyorum sana burada bunu konuştukca ıcımız daha da acıyor.oyuzden haklısın farklı bırseyler konuşmalıyız.ecrin kız gel bız kendı topicimze gidelim başka şeylerden konuşalım?

oyle zaten cnm dıycek hıc bı lafım yk buna ama elden bısı glmıo kı yapıcak bısı yk suan kelımlerın yetersız kaldıgı yerdeyız...
ayrıldıkta olelım mı napalım ?

neyse cnm ben daha yorum yazmam zaten dualarım sızınle ınsallah cok guzel sonuclarla karsılsırsınız hepınız...

ben elbıse almak ıstıyorum dun kadıköyde gördüm ama yanımda arkadaşım var dıye alamadım istde oturanlar güzel elbise aldıgınız yerler varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…