Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

misafir arkadaşım bari sen bi cevap yaz.
yalnız yalnız konuşuyorum bak.

misafir olarak okuyan bendim Princess.Okuyorum okuyorum ne diceğimi bilemiyorum çünkü o bu kadar dert ettiğimiz kişilerin umurlarında olmadığını düşünüyorum. Adamlar belki ohh be kurtuldum diyorlardır belki çoktan unutmuşlardır biz burda hala ah vah ediyoruz...onlar kadar umursamaz olamıyoruz maalesef...

ayy
bız rahmetlılerı beklıyoz
severek evlenmısler
3bucuk aylıkken aldatmıs konuyu okudum sok oldum
ole olcaksa olmaz olsun

aynen allah hayırlısını versın...
hayır gıbı gorunende ser vardır...ser gıbı gorunende hayır vardır bu bır ayet canım..o yuzden bırazda zorlamak yerıne oluruna bırakmak lazım...

canım soyleceklerım bıraz agır olabılır ama onlar erkek bızım gıbı ne yas tutarlar nede bızım gıbı bunalıma gırerler...
baktı aramıyor sormuyor kız...
belkıde coktan aklından cıktın aklına gelsen bıle senın onu dusundugun gıbı olmaz...
erkeklerın aklı farklıdır kucuk yanı...
sen kendı hayatına bak kendı yolunu cız...
dunyadakı tek erkek o degıl...
yasadıkların duyguların olabılır ama...
ınan kı erkek denen yaratıklarda bızım gıbı olmuyorlar..
onemlı olan sensın..senden onemlı kımse yok..
kendıne yenı bır yol cız bence yavrucuk optum..Şeniz

ask olsun sen gıttın...
sımdıde ben yanlızlardayım...
mısafırde yok..ben kımle konusayım...
neden gıttın kı....senağlamakafamçokkarıştı

Ben buradayım, benim kız ödev yapıyordu da bilgisayar onun hakimiyetindeydi.
Zavanacım bence sen yine de dürüst ol, boşver, kişiliğinden ödün verme sen.

Canım ya ona kalsa ben de bu acı ilişkinin toplam süresinin üçte biri kadar sürer diye duymuştum ama inanmıyorum ben böyle şeylere. Aşkı bilimle açıklayamazsın ki.

Öyle aşklar var 3 aya bir dünya yaşanmışlık sığıyor, aşklar var 3 yıla hiçbir şey sığmıyor. Bu ilişkinin yoğunluğuyla, aşkın şiddetiyle alakalı bir durum bence. Ben 12 yıllık eşimden ayrıldığımda unutmak diye bir kavram bile oluşmamıştı, zira evliliğin son yıllarında zaten her şeyi tüketmiştik. Ayrıldığım gün bitti. Ama 1 yıllık sevgilimden ayrıldığımda 1.5 ay kendime gelemedim. Bu tamamen sana ve yaşadıklarının yoğunluğuna bağlı. Şartlama kendini çünkü herkeste farklı oluyor.

iyi aksamlar herkese ben arkadasima gittim iyi oldu biraz aksama kadar oradaydim bi ara onun msn sifresini kirmaya kalktik beceremedik ne haltlar karistiyor bilmek istedim az daha beklicem sonra neler yaparim bende bilmiyorum patlamaya yakin bir bomba gibiyim ......

Güzin abla arkasına bakmadan kaçardı buradan puhahahahahah

selamm
iyiki geldinnnnnnn

:1hug:

evet ama yapamadim ege denizi artik aksam pek kimse yok burada yaa

Evet yaa akşamları pek takılan yok

Bu tür durumlarda,önceden şifreyi konuşma arasında ağızdan çekmek gerekli :jeyyar: ya da şifre verilecek bir ortam oluşmalı.En garantili yöntem :roflol:

Jeliboncum aslında bir de şu var,diyelim ki kırdın şifresini,açtın onun msn ini,ama seni çok üzebilecek şeyler gördün...

Böyle bir şeye hazır mısın?

Yani ekranın karşısında donup kalmak var...

Son düzenleme:
Haklısın hem de çok haklısın!!
Ama şu var,senin onu çok sevdiğini görüyorum,inan bana yıkım etkisi yapar böyle bir şeyi görmen(tabii varsa...günahını almayalım şimdi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…