kızlar yaa ne sorucam..
onu aramayalı 10 gün oldu.
yani son kez aradığım msnde görüştüğüm vs. tam 10 gün geçmiş.
10 gündür ortalıkta yokum. yani msnden sildim facebooku kapattım. cepten en ufak aramadım.
kaç günde bi erkek yokluğunu hisseder ya??
yani tamam artık bu kız benden vazgeçti diye düşünür?
fikriniz var mı??
huhuhuhuh ben geldım napıyorsunz kuzular:)))))))))ben çok mutluyummmm puhahahahahaha:)))))))))))) bugun pskopata bağladım kendımı nedenini bilmiyorum)))))))))çok yoğunuz:)))))arara gircem yıne....
Merhaba arkadaşlar.Ben geçen günlerde size destek olmak için yazmıştım buraya.Hatırladınız mı bilmiyorum.Şimdi kendim için yazıyorum...
Evlilik planları yaptığımız bir erkek arkadaşım var,7 aydır birlikteyiz.Ben onu daha çok tanımak için ısrar ediyorum o ise bir an önce ciddi kararlar alalım istiyor.Sorunum şu ,ben saygıya çok önem veren bir insanım ve tartışma esnasında karşımdaki kim olursa olsun ağzımdan kötü bir laf çıkmaz..Ailemde ve arkadaş çevremde kaba laflara yer yoktur .Erkek arkadaşım ilk zamanlarda kibar ve saygılı olmasına rağmen ,son 1 aydır olan tartışmalarımızda sinirlenince akıllı ol,adam ol,kafasız ve en sonunda da içinde sen kimsin ki geçen bir cümle söyledi bana.Çok sinirlenince söylüyor ama ne olursa olsun bunlar söylenmemeli diye düşünüyorum.Ha en son tartışmada da lan dedi cümle sonunda.Bunlar 1 kere söylenen sözler ama demekki çok sinirlenince bunları telaffuz edebilicek...Ona sorsanız saygılıdır ve sinirlendiği için söylemiştir ,abartıcak bişey yoktur!Geçen gün aldım karşıma konuştum kırıldığımı ,alışık olmadığımı dikkat etmesini söyledim ,tamam dedi ama sinirlenince yine aynı oldu.Siz böyle şeylerle karşılaştınız mı,ne yaptınız,ne yapmak lazım.
huhuhuhuh ben geldım napıyorsunz kuzular:)))))))))ben çok mutluyummmm puhahahahahaha:)))))))))))) bugun pskopata bağladım kendımı nedenini bilmiyorum)))))))))çok yoğunuz:)))))arara gircem yıne....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?