Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Tatlım bu da mümkün işte sana dediğim gibi,bence fazla bekleme moduna girme,hayatına bir şekilde yol ver.Yoksa olumsuz bir şeyle karşılaşırsan daha kötü olur.Kötü olmasından kastım,beklemeye çok yoğunlaşır ve düzelecek moduna girersen de o da düzelmezse,acın katlanacak.Gerçi buna hazırlanmak da nasıl olur,bilemiyorum;çünkü bir yerde ister istemez umut oluyor insanın içinde.

Keşke aklını başına alsa da hep birlikte akıllandı diye sevinsek.

Ama olmazsa da elden gelen bir şey yok,bu yeni durumla başa çıkman gerekecek.

Bu arada,hg sayın misafir :roflol:

Son düzenleme:
Tatlım şimdi senin durum tam aşağı tükürsen sakal,yukarı tükürsen bıyık vaziyeti...
Ne diyeyim bilemedim şimdi...

Ne mantıkla uzak ol diyor,kestirmesi güç
Bu erkekler anlaşılmaz yaratıklar
Bir de kadınlara zor demezler mi,ifrit oluyorum

ben senin kadar dayanamazdım dayanamadımda belirsizlik çok kötü ayrılıkta kötü ama elinde sonunda olacak birşeyi geçikitirmeninde anlamı

günaydın kızlar hepinize... gece gerçekten sessizmiş burası...
ya princessim bence de bir sınırı ; süresi yok...

mesela benimki 10 gün sonra kararını söylemek için tekrar görüştüğümüzde ben de sormuştum ona 10gün boyunca hiç yoktum ... yokluğumu hissetmedin mi ; özlemedin mi diye sormuştum... bana dedi ki özledim ; yokluğunu hissettim elbet ama bir sevgili gibi değil dedi... bunu duymak çok incitmişti beni... ama gerçek buydu... onlar bitirdiyse kafalarında içlerinde de kalmıyorsun...

benim kafamda bitti ; kabullendim ama içimde bitmedi... ben onu hala sevgili gibi özlüyorum; hala başka bir sevgili düşünmüyorum hayatımda şimdilik ... ama şu da bir gerçek ki kafamda bittiği için acaba iyi mi değil mi ; şu an kimle ne yapıyor diye düşünmüyorum...

anlatabildim mi bilmiyorum ...

huhuhuhuh ben geldım napıyorsunz kuzular:)))))))))ben çok mutluyummmm puhahahahahaha:)))))))))))) bugun pskopata bağladım kendımı nedenini bilmiyorum)))))))))çok yoğunuz:)))))arara gircem yıne....

huhuhuhuh ben geldım napıyorsunz kuzular:)))))))))ben çok mutluyummmm puhahahahahaha:)))))))))))) bugun pskopata bağladım kendımı nedenini bilmiyorum)))))))))çok yoğunuz:)))))arara gircem yıne....

hayırdır ... bu mutluluğunun özel bir sebebi var mı şekerim ?
yoksa mutlu olmak için nedene ihtiyacımız yok mu bu sabah hihoyyyt

Merhaba arkadaşlar.Ben geçen günlerde size destek olmak için yazmıştım buraya.Hatırladınız mı bilmiyorum.Şimdi kendim için yazıyorum...
Evlilik planları yaptığımız bir erkek arkadaşım var,7 aydır birlikteyiz.Ben onu daha çok tanımak için ısrar ediyorum o ise bir an önce ciddi kararlar alalım istiyor.Sorunum şu ,ben saygıya çok önem veren bir insanım ve tartışma esnasında karşımdaki kim olursa olsun ağzımdan kötü bir laf çıkmaz..Ailemde ve arkadaş çevremde kaba laflara yer yoktur .Erkek arkadaşım ilk zamanlarda kibar ve saygılı olmasına rağmen ,son 1 aydır olan tartışmalarımızda sinirlenince akıllı ol,adam ol,kafasız ve en sonunda da içinde sen kimsin ki geçen bir cümle söyledi bana.Çok sinirlenince söylüyor ama ne olursa olsun bunlar söylenmemeli diye düşünüyorum.Ha en son tartışmada da lan dedi cümle sonunda.Bunlar 1 kere söylenen sözler ama demekki çok sinirlenince bunları telaffuz edebilicek...Ona sorsanız saygılıdır ve sinirlendiği için söylemiştir ,abartıcak bişey yoktur!Geçen gün aldım karşıma konuştum kırıldığımı ,alışık olmadığımı dikkat etmesini söyledim ,tamam dedi ama sinirlenince yine aynı oldu.Siz böyle şeylerle karşılaştınız mı,ne yaptınız,ne yapmak lazım.

günaydın güzellerim, gece yaprak dökümüne bakıp yattım giremedim,bugünde sabahtan yoğunluk başladı bende ara ara girip katılmaya çalışcam size,bende tabi sormaya ne hacet bir gelişme yok, zaten olmaz da belki bindebir ihtimalle beni sorabilir arkadaşımla karşılaşırlarsa,yada evlendiği haberini duyarım artık. başka gelişme olmaz.ben yalnız bir kovboyuuummm :dance:

Evet canım, ben yaşadım bunu, böyle lanlarla lunlarla başlayıp nihayetinde şiddetle bitti.
Seni üzmek istemem ama insanlar en çok kavgada belli eder tavrını, duruşunu.
Şu andaki sevgilimle de buna benzer bir olay yaşadım, buradaki arkadaşlarım az çok biliyor. Çok ciddi bir tartışmamız esnasında bana 1.5 yıllık beraberliğimiz boyunca ilk defa hakaret etti.. hem de okkalı bir hakaret ki neticesinde terketmiştim onu. Çok pişman oldu tabii, çok özürler dilendi vs. vs. bir daha da tekrarlanmadı ki biliyor ki bir dahakinin affı da olmaz. Toleransım yoktur bu konuda.

Ama daha önceki ilişkimde affetmiştim, sinirdir, kavga esnasıdır deyip ses etmemiştim pek. En nihayetinde hakaretleri şiddet takip etti. Elbet her ilişkide aynı olacak demek değil ama dikkat et derim. Bir defaya mahsus olsa anlayacağım ama bir kaç defa tekrarlamış, hayra alamet değil. Hani sinirliydi falan diye düşünüp ben gibi taviz verme. Unutma.. kavgada bile söylenmeyecek sözler vardır.

Kızzz... ben de psikopata bağladım bugün ama mutluluktan deeeeel... :))))))
Lan çok pis pms yaşıyorum aayyyyyyyyyyyy.... gözünün üstünde kaş var deseler ağlayasım geliyo beeeaaa daayyytttttttt :)))))))

bnm uykum geldi ayrıca açıktım çok çalıstım bugun ben:)))yaaaaaaaaa:)))))))))açım açım açım birisi beni oyursun birazdan yemeğe incem:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…