Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

amin canım cümlemiziiiiii. sende relax ol takmaaaaaaaaaaaa eden buluyor merak etme

Canlarım dualarınız içi saolun. Lütfen eksik etmeyin yavrumdan duanızı. Artık yetim sayılır. Öyle bi bakışları var ki. Kocasını çok seviyodu eski yengem ama kanı bozukmuş. Hiç belli etmedi. Sülalece yıkıldık. Bize bişey olmaz. Olan o yavruma oldu......Kusura bakmayın kızlar. Kafam çok bulanık. Hala inanamıyorum. Bu yüzden eşlik edemiyorum size. Buluşacakmışsınız iyi eğlenceler bu arada.

gercektn zor bı durum kelımlerın bıttıgı yer ya erkek cocugu ya bu varya kızlara flnda guvenemez artık ınsallah kısa zmanda atlatır ya

cnm ozaman hıc taksıme gecmeyelım sızın buraya servıs var dedın ya mecıyekoye gec burda goruselım olarmı ?
nasıl uygun senın ıcın ?
deryada gelsın ya solucanda erken cıkıo bugun oda geleblırdı aslın

kızlar benım cıkmam gerekıyor hepınızı optum takmayın kafanıza..rabbım yardımcınız olsun...allaha emanet olun...kendıne ıyı bakın bulusanlara ıyı eglenceler...

buucuuu cum cnm o yawrucagızı yanlız bırakmayın hıc alah yardımcınız olsun...

ecrin bugun mu görüşcesiniz canım haftaya salı görüssek hep beraber iii olur canım ben hazırlıkızım canım

tmm ozaman haftaya salı yapalım
ama bı aksılık cıkmaması ıcın elımızden gelenı yapalım nutfeeenn (

bencede kızlar haftaya buluşalım hem ben ağdacıya gıdım bugun.:ecrin_bebek:
haftasonu güzel olıyım:)

tuticim inşallah hakkındaki hersey istediklerinden cok daha guzel olur kendıne ıyı bak canım.
arada gır bızı ıhmal etme.

evet de arkadaşlarıyla az da olsa muhabbetim vardı , merhabam var , bir tanesi bana ders çalıştırmıştı vakti zamanında şimdi sırf o lale yüzünden hiç bir şey demeden silmek istemedim ne bileyim

ya ilk başlarda o kadar ilgiliydi ki , o da kıskançtı ,trip atardı kaprisliydi ama arkadaşlarm şahit ben hepsini çekerdim , hoşuma giderdi , aynı şeyi o da yapar sandm beni çeker sandm herşeyimle , ama çekemedi dmeiş zaten bana rahat biri lazım diye , tabi siparişle de oluyor ya bu işler

ayrıca karı kız muhabbetini gelip benim arkadaşıma yapmasn bari ya bana diyeceğini biliyor , sırf beni üzmek için yapmıyorsa ne olaym . . .

derya ne dusundum bılıomusun kız bence bu bakıstıgın cocukla olucak bılıonmu

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…