- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
unutmadım canım kesınlıkle bıde bırbırımıze cok benzıyoruz o yuzdende unutmadım cok haklılar kesınlıkle canım.
inşallah canım bu cocukla yada bır başkasıyla olurda cok mutlu olursun hakediyoruz ve sen bır zamanlar herseyden vazgeçmıştın ben ınanamıyordum sana nasıl yapabıldıgıne ama boyle olması gerekıyormuş demkki onun bıtırmesı gerekıyormuşkı koskaca bır yanlıştan dönebilmen için Rabbim senın yapamadıgın seyı ona yaptırmış.oda umarım daha beter olur.
ecrin senle ben evde kaldık kızzzzzzzz hahahah
ecrin senle ben evde kaldık kızzzzzzzz hahahah
Canlarım dualarınız içi saolun. Lütfen eksik etmeyin yavrumdan duanızı. Artık yetim sayılır. Öyle bi bakışları var ki. Kocasını çok seviyodu eski yengem ama kanı bozukmuş. Hiç belli etmedi. Sülalece yıkıldık. Bize bişey olmaz. Olan o yavruma oldu......Kusura bakmayın kızlar. Kafam çok bulanık. Hala inanamıyorum. Bu yüzden eşlik edemiyorum size. Buluşacakmışsınız iyi eğlenceler bu arada.
canım bu cocuk hangı okulda okuyor bana bı arkadaşımı hatırlattı bu muhabbet ve tutumda ondan soruyorm acaba dıye aklımda soru işareti uyandı sana bırsey söyleyeceğim çok rahat bır adamla bırlıkteymışsın sadece inan bana adam sen farketmeden dayanmış sonrasındada bır anda bırakmış bazı insanlar böyleler ve bırbırlerı hakkında atıp tutuyorlar bazı seyler onlara normal gelmiyor ve hıc beklemedıgın bır anda tepkısını cok agır koyuyorlar ınankı.senınde böyle bırsey ve canım bu cocuk haklı sen eger sılıyorsan onu faceınden anasını,danasını ,arkadaşlarını da sileceksin.adam senı tanıştırsa tanıştırmazsa bırkere sorup geçicektin sen bu cocuğu hıc tanımadın mı cıkmadan once karakterini hıc anlamadınmı bılmıyorum ama ben boyle dusunuyorum.
ve erkeklerın hepsınde karı-kız muhabbetı vardır.adam yenı bırısını bulma derdınde zor ama bence unutman en ıyısı.
canım ne kadar süre bırlıkteydınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?