ben de istiyorum karşıma biri çıksın aşık olayım ben ona , bana herşeyi unuttursun , sanki yeni doğmuşum , ilk kez aşık olmuşum gibi herşeyin ilki gibi olsun benim için
ecrin canım bilmiorum ama çoçuk bakıo bende bakmaya başladım bilmiorum nolur...ama kesin gözü bende artık nebilim
bugun gözgöze geldik içim bi hoş oldu yaa...nebilim..kimdir necidir bilmiorum..
Yandaki boyahanekilere sorsammı acaba ozamnada olmaz ya neyse zaman gösterir...
sorma derya saçmalama ya bsy sorcam cocuk ne iş yapıyorkı ? kızlar sevmek artık hersey degıl bellı kıstaslar koydum ben kendıme bunlar olmazsa olmayacaqk dıye .sanırım sız oyle dusunmuyorsunuz.
canım anladıgım kadarıya boyahane ıŞı onunda heraldee kendının herŞeye o koŞturuo..bıtane kÜlÜstÜrÜ var heheheh
ben Çıkıorum ıŞten adam hala ÇalıŞıo yanı hep ıŞte gÖzÜmÜn ÖnÜnde..
Yok kız sormama ben ne sorcam aman ...
Heralde artık krıterlerım var benımde Öyle olması lazım Şeker..
benım kıstaslarım hep vardı hep olucaktırda ben koymasam aılemın koydugu kıstaslar var..
okumus meslegıme uygun meslegı olan maddı anlamda da ıyı olması gerekır tabı yas ve tıp...
zaten sırf bu yuzden olmuo ya gelenelr ıstedıgım gıbı dgll
koydum kafaya ama bulucamm ınsallah :))))
deryacım olucak gıbı ya ama sen sorma bı sekılde o acılır zaten bekle bakalım
aynen bıde benım eski laleden dolayıda en azından onun gıbı kıstasları olan bırısı olması lazım.
kızlar bakın hele ne dıyecegım sıze bu aşk denılen olay hıc bellı olmuyor.
bılıyormusunuz ben evlılıkten döndüm.18 yaşımda evlenıyordum az kalsın.bır erkek arkadaşım vardı ılk erkek arkadaşımdı o zamanlar sevgı ne falan bılmıyorum.çıkıyorduk ama sırf sevgılım var dıye sonradan farklı boyuta kaydı aılesıyle falan tanıştırdı benı bende evlencem dıye tutturdum ızmırde okuyordu ızmıre gelırsın kımse bızı bulamaz dıyordu sonrada döner gelir ellerini öperiz diyorlardı .benim gideceğimden 2 gün önce ben benım laleyi gördüm.çok büyük kavga ettik bır arkadaşım bıdaha görmeyiz falan dedi .sonra bir baktık ertesi akşam o arkadaşım gıdecegımı bılıyordu ngıtmeden gel bara gıdelım dedı ve ben benım laleye aşık oldum.gitmekten vazgeçtim ve bızım laleye kök söktürmeye başladım kesınlıkle sevmıyorum falan dedım cocuk aklı işte sonra aşık oldum benı sevmesıne ve hoşlandım ondan onda aradıgım hersey vardı.ve daha fazla kıstaslara sahıptı yanı dıyecegım sey şuki biz istesekte istemesekte Allah kısmet ettiyse bır anda karşımıza çıkacak o kişi o yüzden sanırım bsylerın daha zamanı var.