SOLUCAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNklava: klava: klava:
Demekki bitebiliyormuş herşey gibi..Hayırlısı diyorum bende..Sizlerle konuştukça daha bir rahatlıyorum saolun...Bitmesi en iyisi..Çünkü ben böyle bir adam istemiyorum eskiside geri gelmeyeceğine göre...Beyfendi 180 derecede değişti...Gitsin kimse oluyorsa olsun..Umrumda değil artık...
gülin ben her haftasonu yazlıktayım tekırdagda sen tekırdagın neresındensın? ıstersen gorusebılırız tekırdağ merkeze yakınsan.kızçeler haftaiçi eger sıze uygun olursa bende cok ısterım cunku haftasonu şu aralar benım ıcın ımkansıza yakın ıstde kalmak.
kızlar ben sızın gıbı degılım benım herseyımı paylaştıgım tek ınsandı.kocam mantıgını adam bende oturttu zorla.tüm arkadaşlarımla bağımı koparttı ıstemıyorum onlarla gorusmenı dıyerek ve cektı gıttı.şuanda kımsem yok denılebılecek kadar cevremde az ınsan var.ve zamanında ınsanlar benı uyarmıştı sakın yapma dıye yaptım ve haketmedı yanı onlar haklı çıktılar hatta onun en yakınında kımsesı yokken ben vardım ama demekkı boşmuşum.ve yaptıgım herseyı cok özlüyorum ama bana bunu kendısıde söylemişti ben gıttıgım anda sen benım değerımı anlayacaksın demişti ve gıttı anladım baktıgım heryerde o var yaz mevsımınde ıstde olmaya dayanamıyorum canım acıyor kendımı toplayamıyorum ayrılalı neredeyse 3 ay olacak ve ben hala toplanamadım...
DERYA HAYATA TUTUN ŞU KIZII ELIMDEN KAZA CIKICAK SIMDI :umursamaz:
onu bana getirinnnnnnn mafoldumben
evet canım ben sana özelden yazım onu.gayet ıyı cıkıyor ve ınanılmaz bırsey ne soylerse cıkıyor şaka gıbı.
KIZLAR BITANE TOPICMI ACSAM BEN
ELI AYAGI DUZGUN OKUMUS IYI MESLEGI OLAN DELÜKANLULAR ARANIOO DUYURULUR DIEE
SIZCE BUULURMUYUM O SEKILDEEE laelaelaelaelae
BAKARSINIZ FAZLADAN FAZLADAN TALIP CIKAR KALANLARI SIZE VERIRIMMM :içelim:
GÜLİNİMM SOLUCANNN KIZDIRMAK DEGILDE COK UZDU BENII
BILMIOKI BEN HEMEN GAZA GELIOM SIMDI BENDE BASLIYCAM mafoldumben
YAPMA SOLUCANN LUTEFENN SALMA KENDINI HERSEY SENDE BASLAYIP SENDE BITIO..
yaa sildim arkadaşın zoruna gidince..
ark yeni üye oldu siteye.. bende aynen şunu yazdım..
"leia canım burda senin gibi yeni sevgilisinden ayrılanlar var sana dert ortagı olurlar "dedim ..
bunda birşey varda benmi göremiyorum...
bu ark tutturdu istenmeyenler var deseydinde yok dalga geçmedee...
yani bukdar sadece bilginiz olsun sizde yanlış anlamayın diye yazıyorum ...
teşkkürrler arkdaşlar siz devam edin konunuzaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?