Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

bilmiorum hayata vallla artık herşey olucagna varır yaa.neyse önüme çıkar işte...
allah herşeyin hayırlısını nasip etsin

gel öpücem seni eylül kaydirigubbakcemile5 bak ne güzel işte sende farkındasın ondan artık adam olmayacağının şimdi sana gelip yalvarsa yakarsa bile eskisi gibi inanıp başlayamazsın ki yine her an değişir korkusuyla yaşarsın...

hayatacım ben çorlu da yaşıyorum sen hafta sonu bu tarafa geliyorsun galba ayy buluşursak ne güzel olurr zemuszemus
istanbulda yaşayanlar buluşuyomuş galba :dilcikar::dilcikar:

evet canım ben sana özelden yazım onu.gayet ıyı cıkıyor ve ınanılmaz bırsey ne soylerse cıkıyor şaka gıbı.

bende istiyorum o falcının adresini bide hangi topıkte kac yasında ewlenıcegınızı soyluyo anlamadım ewde kalmıs olarak merak ettm:roflol:hayatacım dün yazamadım ozelden sana şimdi bi bakım wakıt buldukca yazıyımda nerden baslasam:uhm:

GÜLıNıMM SOLUCANNN KIZDIRMAK DEGILDE COK UZDU BENII
BILMIOKI BEN HEMEN GAZA GELIOM SIMDI BENDE BASLIYCAM mafoldumben

YAPMA SOLUCANN LUTEFENN SALMA KENDINI HERSEY SENDE BASLAYIP SENDE BITIO..

KIZLAR BITANE TOPICMI ACSAM BEN
ELI AYAGI DUZGUN OKUMUS IYI MESLEGI OLAN DELÜKANLULAR ARANIOO DUYURULUR DIEE
SIZCE BUULURMUYUM O SEKILDEEE laelaelaelaelae
BAKARSINIZ FAZLADAN FAZLADAN TALIP CIKAR KALANLARI SIZE VERIRIMMM :içelim:

KIZLAR BITANE TOPICMI ACSAM BEN
ELI AYAGI DUZGUN OKUMUS IYI MESLEGI OLAN DELÜKANLULAR ARANIOO DUYURULUR DIEE
SIZCE BUULURMUYUM O SEKILDEEE laelaelaelaelae
BAKARSINIZ FAZLADAN FAZLADAN TALIP CIKAR KALANLARI SIZE VERIRIMMM :içelim:

ECRİN AÇ KIZ GELEN OLUR BAK GÖRÜRÜÜSÜNN laelaelaelaelae

GÜLİNİMM SOLUCANNN KIZDIRMAK DEGILDE COK UZDU BENII
BILMIOKI BEN HEMEN GAZA GELIOM SIMDI BENDE BASLIYCAM mafoldumben

YAPMA SOLUCANN LUTEFENN SALMA KENDINI HERSEY SENDE BASLAYIP SENDE BITIO..

sakın ecrin bırakmak yok kendini gaza gelme sen bu topiğe ne güzel gelmiştin acı çekmiyodun burda okuyup okuyup onu düşünüyosun

senin yazdığından açıkçası ben farklı bir anlam çıkaramadım...
herkes biraz gergin sanırım ...

arkadaşlar lütfen rica ediyorum... bu başlık açılalı 10ayı geçmiştir bu şekilde yazılarla karşılaşılmadı ; bundan sonra da tekrarı olmamasını diliyorum...

yanlış anlaşılmalar olabilir ; burdaki herkesin kendine göre acısı var zaten ... kimse kimseyi kırmak için buraya yazmasın ... biri yanlış anladıysa diğer taraf alttan alıp açıklasın... konu uzamasın... konu zamanında burda olup da müdahale eden arkadaşlar lütfen bu şekilde davransın... yerimseniben

İyi olmaya çalışıyorum canım..
Ben eminim üstesinden geleceğim...
Hayat bakalım bize ne süprizler gösterecek..Hiç belli olmaz değil mi???zemuszemus

gülincim evet canım ben her haftasonu cumadan tekırdaga gelıyorum ve pazar akşamı 20:15 otobüsü ile istanbula dönüyorum yazları hep böyle.istersen uygun bır zaman ayarlayıp buluşabiliriz.
pes canım tamam verırım hatta ben bırısıne daha verecektım dün akşam ama eve kurstan gıdınce çok yorgundum o yuzden pcıyı açamadım.ama bu akşam atarım sanada onada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…