YKK GIZZ ANAMM ALLAH MUHAFAZA YAPMAM OLE BISI SAKA YAPTIMM BAKTIM SIZDEN SES CIKMIO :sm_cool:ECRİN AÇ KIZ GELEN OLUR BAK GÖRÜRÜÜSÜNN laelaelaelaelae
sakın ecrin bırakmak yok kendini gaza gelme sen bu topiğe ne güzel gelmiştin acı çekmiyodun burda okuyup okuyup onu düşünüyosun
gülincim evet canım ben her haftasonu cumadan tekırdaga gelıyorum ve pazar akşamı 20:15 otobüsü ile istanbula dönüyorum yazları hep böyle.istersen uygun bır zaman ayarlayıp buluşabiliriz.
pes canım tamam verırım hatta ben bırısıne daha verecektım dün akşam ama eve kurstan gıdınce çok yorgundum o yuzden pcıyı açamadım.ama bu akşam atarım sanada onada.[/QUOT tamam canım bende sana özelden ilişkimi anlatıcaktım ama suan pek musayıt deyılım yegenle aramda pc kawgası war düsünün daha 5 yasında canıma okuyo can erkegın canını yakıcak ılerde.istdaymıssın normalde istdakı kızlarla gorusme ayarlıycaktık ama suya dustu herhalde gun belırlıycez herkesı aynı anda yakalarsak gelebılen gelsın cok eglenırız sanırım:dance:
pess cnm ayarladık bız haftaya salı 14.07.09 iş cıkısı gorusuyoruz yer taksım :)
saat 18,45 te taksımde olurum ben
metroyla gecıcem cunku ıs cıkıs saatım 18:00
sımdılık
ecrım
hayata
derya
pess
solucan
gülincim evet canım ben her haftasonu cumadan tekırdaga gelıyorum ve pazar akşamı 20:15 otobüsü ile istanbula dönüyorum yazları hep böyle.istersen uygun bır zaman ayarlayıp buluşabiliriz.
pes canım tamam verırım hatta ben bırısıne daha verecektım dün akşam ama eve kurstan gıdınce çok yorgundum o yuzden pcıyı açamadım.ama bu akşam atarım sanada onada.
gülin bir de ortak nokta neresi olur ben bılmıyorum ama ben tekirdağa gelmeden beyazköy sitesinde oturuyorum .ya yanlış anlamazsan ıstersen bızım yazlığa falanda gelebilirsin .denize falan gireriz ama yok ne oluyor dıye düşünürsen merkezde falan buluşabiliriz.
GULIN YA SEN HIC GITME HEP BURDA OL YA BENIM AZZCIK VIDALAR GEVSEDIMI SEN TOPARLARSIN BENI :))
AMA YK SALMIORUM ARTIK KENDIMI CIDDEN IYIM :)
gülin hoşgeldin nasılsın bi ses wer....
geçmişi okuyosun sende sanırımew sıcak hawa sıcak bunaldım yok mu neşeli bi arkadas geyik yapalım biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?