Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ECRİN AÇ KIZ GELEN OLUR BAK GÖRÜRÜÜSÜNN laelaelaelaelae
YKK GIZZ ANAMM ALLAH MUHAFAZA YAPMAM OLE BISI SAKA YAPTIMM BAKTIM SIZDEN SES CIKMIO :sm_cool:
sakın ecrin bırakmak yok kendini gaza gelme sen bu topiğe ne güzel gelmiştin acı çekmiyodun burda okuyup okuyup onu düşünüyosun

GULIN YA SEN HIC GITME HEP BURDA OL YA BENIM AZZCIK VIDALAR GEVSEDIMI SEN TOPARLARSIN BENI :))
AMA YK SALMIORUM ARTIK KENDIMI CIDDEN IYIM :)

hayat ne süprizler gösterecek hıc bellı olmaz.
küçük böcük bunun gerginlikle alakası yok canım ben açıklamamı yaptım zaten ayrıca bende bu topikte yaklaşık ocak sonundan beri varım.sizler tabıkıde daha eskisiniz ama benımde bugüne kadar kımseye yıkıcılığım hıcbır zaman olmadı tam tersı hep yapıcı davranmaya çalıştım herseyı okudunmu bılmıyorum ama o kızın bır sekılde amacı farklı idi peki ben sustum neden daha sonra konuşmasını sürdürmedi.bılmıyorum anlatabıldım mı ? ve bende ılk kez rastlamadım bu sekılde konuşana hatta dünde vardı bırisi ama hıcbır sey yapmayıp görmemezlikten geldim.
hatalı oldugumu düşünmüyorum açıklama yapma gereği duydum çünkü olay benıde ıcıne alıyor ve sonrasında söylemiş oldugu sözleri bılmıyorum okudunmu.kendımı haklı çıkarmak değil niyetım kızdıgım sey cok farklı bırsey ama....

hakikaten ben her pazartesi iyiyim dıye gelıyorum haftaortası özlemim depreşiyor haftasonu gene rahatlıyorum bır anormallik bende mı var çözemedim sizede oluyormu?

hayata şimdi bide herkes ögrenio erkekler flan gelip burda şaçmalıyo olablirler canım

gülin bir de ortak nokta neresi olur ben bılmıyorum ama ben tekirdağa gelmeden beyazköy sitesinde oturuyorum .ya yanlış anlamazsan ıstersen bızım yazlığa falanda gelebilirsin .denize falan gireriz ama yok ne oluyor dıye düşünürsen merkezde falan buluşabiliriz.

pess cnm ayarladık bız haftaya salı 14.07.09 iş cıkısı gorusuyoruz yer taksım :)

pess cnm ayarladık bız haftaya salı 14.07.09 iş cıkısı gorusuyoruz yer taksım :)

hım suanlık gelıyorum gıbı gozukuyo cok sewındım ıyı barı hemen ayarlayabılmışsınız bende saf saf beklıyomkafamçokkarıştı saat tam olarak kacta bide kimler gelıyo:uhm:

saat 18,45 te taksımde olurum ben
metroyla gecıcem cunku ıs cıkıs saatım 18:00

sımdılık
ecrım
hayata
derya
pess
solucan

saat 18,45 te taksımde olurum ben
metroyla gecıcem cunku ıs cıkıs saatım 18:00

sımdılık
ecrım
hayata
derya
pess
solucan

erken dıyıl mı ama ya gelmeye calıscam cok ıstıyorum yılkada gelsın gırdıgını goren olursa onada soylesın aklıma baska gelmıyo gofretim olmazsa asla:roflol:

yok hayatacım yanlış anlamam ortak noktayı bende düşündüm ama bulamadım önce uygun bir zamanımızı buluruz sonra yeride konuşuruz canım ayarlarız

GULIN YA SEN HIC GITME HEP BURDA OL YA BENIM AZZCIK VIDALAR GEVSEDIMI SEN TOPARLARSIN BENI :))
AMA YK SALMIORUM ARTIK KENDIMI CIDDEN IYIM :)

o vidalarını sımsıkı yapıcam bidaha hiç gevşemiycek ecrincim salma tabi kendini Şeniz

gülin hoşgeldin nasılsın bi ses wer....

geçmişi okuyosun sende sanırım ew sıcak hawa sıcak bunaldım yok mu neşeli bi arkadas geyik yapalım biraz

hoşbulduk canım valla geçmişi okuyodum kimsede kalmamış burda gülelim eğlenelim biraz yaa :icecream: hiç yakışmıyor bizim gibi fıstıklara somurtmak :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…