ya ben geliyom siz gidiyosunuz enteresan konular war diger topiklerde şaştım kaldım dalmısım gülin sanada yetişemedim solucan 7 de gel farketmez bi saaat bekleriz seni orada bi yerde nolcak ayıpsın
kızlar selam
kız hangi topikte enteresan konular var :sm_confused:
hoşgeldin fırtınanınkızı
ya yine yakalayamadım seni mılletın okudugu konulara bakıyom karını bırı cok mutlu bı ewlılık yapıyomus cok asıklarmıs bı gun bı bakmıs kendı ewınde kocasının yanında kocasının en yakın arkadası erkekle basmıs kocasını adam gay mış aaaaaaaaaaaaa sok oldum hemde o kadar yakısıklıyken we hiçte hissettirmemiş way be az dedikodu yaptım yazım birazdan sende bı bak bide sewgilimiz soyle bole die yakınıyoz karının yasadıklarına bak:1shok:
size hayatınım en acı yarasını yazacagım ilk we son defa die baslık atmıs oku mutlaka....bana bakın bundan sonra yatıyoz kalkıyoz dolasıyoz ediyoz dua ediyoz yinede normal ilişkilerimiz oldu die yolarım yoksa hepinizi:)))
buna bende şok olduummmm :1shok:
dur hemen bulayım konuyu ayy amma meraklıyız yaa :kedi:
ayol şaşılmıycak gibi deyilki bulamazsan benm profilden gir bnm yazdıgım mesajlara konu baslıgını tıkla cıkar eeee napalım bayanız sonucta o kadar da merak olsun:roflol:
sorma derya saçmalama ya bsy sorcam cocuk ne iş yapıyorkı ? kızlar sevmek artık hersey degıl bellı kıstaslar koydum ben kendıme bunlar olmazsa olmayacaqk dıye .sanırım sız oyle dusunmuyorsunuz.
benım kıstaslarım hep vardı hep olucaktırda ben koymasam aılemın koydugu kıstaslar var..
okumus meslegıme uygun meslegı olan maddı anlamda da ıyı olması gerekır tabı yas ve tıp...
zaten sırf bu yuzden olmuo ya gelenelr ıstedıgım gıbı dgll
koydum kafaya ama bulucamm ınsallah :))))
Heralde artık krİterlerİm var benİmde Öyle olması lazım Şeker..
bende istiyorum o falcının adresini bide hangi topıkte kac yasında ewlenıcegınızı soyluyo anlamadım ewde kalmıs olarak merak ettm:roflol:hayatacım dün yazamadım ozelden sana şimdi bi bakım wakıt buldukca yazıyımda nerden baslasam:uhm:
ben geldimm napıyosunuz nasılsınız??
ya kızlar bende istiyorum falcının adresini filan merak ettirdiniz benide.biriniz banada mesaj atsın özelden canlarım:1hug:
güliiiinnnnnnnnnn sende ortaya taş attın kactın bakıorummm
kızlar bence kalmasın ya bulusalım mutlaka solucana uyuyo hayataya deryaya ve banada
eylul ve gulın bıraz suphelı
canı m kadıköy uzak bana baya hemde ordan dönmem zor olur bide hafta içi akşam ...kızlar taksim uygun diorum nedersiniz..
gülin senin için tekirdaga geliriz kız....hemm ziyaret hem tatil....
gülin naber?okudun mu dedigim konuyu?
ecrincim canım benim baştaki sayfaları okuym dedim bide ne görym baya kulaklarımı çınlatmışsın :dilcikar: ya canım bende sizlerle olmayı çok isterdim ama çorlu da oturuyorum ben :sinifsinif: :gitme:
deryacım teşekkür ederim bi sen düşündün beni bebişim Şeniz gelin buyrun valla imkanınız varsa gelin çorlu 'ya yada bu tarafta tekirdağ yakınlarına gelirseniz görüşelim
iyiyim canım yine geçmişi okuyodum :roflol: evet okudum yaa şok oldum kocasını en yakın arkdaşıyla yakalamış ne acı yaa :gitme:
gülin bız tekırdag merkezde buluşsak olurmu? yada sana çok mu uzak olur?
dua etmeye basladın ozaman normal bi erkekkkkkkk olan arkasım war yada wardı die:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?