Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

sağol canım.taksimde meydana yakın biyerde mi burası yoksa bulması zor olurmu

olur canım ben gelebilirim 40 dakika falan burdan tekirdağ fazla uzak değil yani

umarım normal olan bi erkek ark.ım vardır :Saruboceq: bi o eksik şimdi kız aklıma neler soktun gece gece

hahahahaha:roflol:delikafaduldenerkegınız yolda gıden erkeklerın arkasından bakıyo mu kankam dıyıp el sakaları yapar mı arkadasına?o zamnm bı düşünün yoksa bi gayla mı berabersinizkaydirigubbakcemile3

gunaydın kızlarr...

Kızlar bı kac ay once ıkı haftalık bı ılıskım oldu cocuk basketbolcuydu banvıtte oynuyodu
sanırım onda da vardı bole bı sey
cocugu ne zaman arasam arkadasımdayım yada dustaydım sımdı cıktım derdı..
bı tuhaftı ya o zaman onada sormustum nıe hep dustasın dedıgımı bıle bılırım.....

snra baktık olmuyo bırbırımıze ayak uyduramıoruz ayrılmıstık....

Günaydın güzeller..
Dün çok güsel bir gün geçirdim...
Gezdim eğlendim kafa dağıtıtm...Eniştecim saolsun türkü bara götürdü...
:) Bundan sonra hayatım çok güzel olacak umutluyum nedense...
Şimdi çıkıyorum...Bir süre uğramayacağım..
Kendinize iyi bakın...
Tekrar döndüğümde inşallah güzel süprizlerle dönerimzemuszemus...Bundan sonra bakın nasılda ileriye doğru geçmişe bakmadan heyecanla ilerliyorummm

günaydın kızçeler kaydirigubbakcemile3

nasılsınız yeni bir günde çok mutlu olmanızı dilerim opuyorumnanaktan

oda bana bole cevap verdı sureklı antreman yapıorum almak zorundayım dedı
bıde bunun menejerı vardı sureklı bırlıkteydıler benden cok onla vakıt gecırıodu
face de bıle sureklı havuzda bırlıkte resımlerı fln vardı..
bunlar neee dıe kızıodum napıyım sen bole eglencelerı sevmıosun boslugunu onla dolduruorum ıs geregıde bırlıkteyız yanlıs anlama dıodu.. ynı benım aklıma bu tarz seyler getırdıgımı bılıodu :))

benı cok sevmıstı ama ya aklıma getırıorum da keske sorunlar cıkarmasaydım
balıkesırde kulubu benı goremıo dıe kuluple anlasmasını fes edıp evımın hemen yakınında bı yerde kulup kurdu basketbol kulubu netten bakarsanız gorursunuz hatta çağdaşlar spor kulubu dıe...
(((((((((((

ndn ugrayamıycaksın kı cnm :gitme:
ama senın adına sevındım ıyı olugunu gormek mutlu ettı benı opuyorumnanaktan
günaydın kızçeler kaydirigubbakcemile3

nasılsınız yeni bir günde çok mutlu olmanızı dilerim opuyorumnanaktan

cok cok mutlu bı gun olur ınsallah cnm benım...

ahhh ahhhh benım başımda var bitane düşmanıma bile vermesın allah sevıyorum ama bi okadarda nefret edıyorum çok karışık bi duygu sonumuzda yok nereye kadar böle gider bılmıyorum((((

ahhh ahhhh benım başımda var bitane düşmanıma bile vermesın allah sevıyorum ama bi okadarda nefret edıyorum çok karışık bi duygu sonumuzda yok nereye kadar böle gider bılmıyorum((((

hoşgeldın cnm sorun ne pekı anlatmak ıstermısın ?

gunaydın fıstıklar nasılsınız....
Ne var ne yok son durumlar nedİr....

deryacım gunaydın
bende bsı yk bıraktıgınız gıbıyım :)
sen sole bakım varmı yakısıklından bı haber bakısmaya devammı :kedi:

Günaydın kızlar...

Haberlerim var. Hani ben başka bi isimle benim laleyi önce face de sonra başka bi msn de iltecektim de vazgeçtim ya. Dün akşam msn e girdi. Hiç girmiyodu. Benim msn de açıktı o başka isimle aldığım da. Uzun bi süre hiçbişey yazmadı. Sonra o başka isimle olana cam isteği gönderdi. Ben de pardon tanıyamadım dedim. O da ben de bu yüzden cam gönderdim zaten, kim olduğunuzu görmek için dedi. Ben de kimsin diye sormanız yeterliydi dedim. O da ben tahmin edebiliyorum kim olduğunu dedi. Ben de neymiş tahmin ettiğiniz dedim. O da benim face i bulmak kolay değil. Daha önceden eski bi tanıdğım yapmıştı böyle bişey. Camı açmadığına göre o kişsin dedi. Ben de anlamazlıktan geldim. Facebook mu???? yazdım. Oda neyse ben sevmem böyle chat filan. Valla yazarken bile bunalıyorum iyi akşamlar dedi. Ben de ok iyi akşamlar dedim çıktı.

Sonra arkadaşımlla bizim evde yalnızdık. Bira aldık içtik. Evini aradım kimse açmadı cebini aradım kapalıydı. Yarım saat sonra evi bir daha aradım. Hizmetçileri açtı. Nerdedir merak ettim diye sordum cep te kapalı dedim. Kadın da evde yatmıştır belki sabah erken gidiyo işe dedi. Ben de tamam teşekkür ederim Dedim. İçim rahatladı. Bu arada kadın alt katlarında oturuyo. Ve evden aradığım için ev numaram çıkmıştır. Kadın da söyler bi bayan aradı diye. Tahmin eder. Hatta anlar. Her taşın altından benim çıkacağımı biliyo.

ecrın valla sabah gÖrdÜm Öle bakıodu bÖn bÖn...
Kız lale bızım varya dun kardeŞım sÖyledı pazar gunu bızım ordakı caddeden agır agır arabasaıyla geÇmıŞ buyuk bı ıhtımal barajdan gelıodu ama geÇmezdı ÇÜnkı heran ordan karŞısına ÇıkÇagımıda bılıo... Allahtan sokaga gırmemıŞ gırse kesın gÖrÜrdÜm .... Abla dedı slm vercegımı sandı dedı ..tekmıŞ bey efendı. ıÇmıŞtı nolcak...kardeŞımı gÖrmÜŞ bakmıŞ...dedımı ııı napım..

burcu bak facebok olayını bile anlamış...hımmm
zaten aramıssın ararsa arar zaten..hizmetçi bildirirse..

Arayacağını sanmıyorum deryacım. Ararsa belki evi arar. Bu numaradan benim hem cep numaram hem de ev numaram aranmış diye sormak için arar. Ama evde kimse yok.

cnm benım gunaydınn
madem anlamıs bıdaha nıe aradın evını cebını fln onu anlamadım,acsa ne dıycektın ne konusacaktınız ?

baksın baksın laelaelaelaelae
oda daha cok gecer kapından bosverrr bu ıyı gunlerıı :dilcikar:

kızçler bizde dün akşam pess ile konuştuk.anlattım bıraz ayrılık dönememizi %100 beni suçlu buldu ama hala tellerını açıyorsa onun içinde daha bıtmemişsin sadece gurur yapıyor gittiğinde konuş mutlaka dıye gaz verdı bakalım konuşmayı denıcem.

ecrin boşverdim zaten kanka..
içmiştir barajda bol bol napcak boş boş...
vede bilio heran orda karsına çıkçagmı...
daha çok dolanır ecrin görcez zamanla canım...
allah buyuktur..pişman olduda iş işten geçti bence..bilmiorum artık napmak istedgini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…