kızlar falcı atatürk ilköğretim okulunun karşısında taksimde.cafe adı zade cafe zaten küçük bir dükkan dışardan .kadının adı armagan.şişman esmer bır bayan.zaten orada bakan tek bayan bu bayan ama çok şeker bırısı ama yanlız tüm aramama ragmen tel nosunu bulamadım salı taksıme gıttıgımde alırım sıze verırım yada ısteyenler baktırır.sımdılık bu kadar.
olur canım ben gelebilirim 40 dakika falan burdan tekirdağ fazla uzak değil yani
umarım normal olan bi erkek ark.ım vardır :Saruboceq: bi o eksik şimdi kız aklıma neler soktun gece gece
hahahahaha:roflol:delikafaduldenerkegınız yolda gıden erkeklerın arkasından bakıyo mu kankam dıyıp el sakaları yapar mı arkadasına?o zamnm bı düşünün yoksa bi gayla mı berabersinizkaydirigubbakcemile3
Günaydın güzeller..
Dün çok güsel bir gün geçirdim...
Gezdim eğlendim kafa dağıtıtm...Eniştecim saolsun türkü bara götürdü...
:) Bundan sonra hayatım çok güzel olacak umutluyum nedense...
Şimdi çıkıyorum...Bir süre uğramayacağım..
Kendinize iyi bakın...
Tekrar döndüğümde inşallah güzel süprizlerle dönerimzemuszemus...Bundan sonra bakın nasılda ileriye doğru geçmişe bakmadan heyecanla ilerliyorummm
günaydın kızçeler kaydirigubbakcemile3
nasılsınız yeni bir günde çok mutlu olmanızı dilerim opuyorumnanaktan
ahhh ahhhh benım başımda var bitane düşmanıma bile vermesın allah sevıyorum ama bi okadarda nefret edıyorum çok karışık bi duygu sonumuzda yok nereye kadar böle gider bılmıyorum((((
gunaydın fıstıklar nasılsınız....
Ne var ne yok son durumlar nedİr....
Günaydın kızlar...
Haberlerim var. Hani ben başka bi isimle benim laleyi önce face de sonra başka bi msn de iltecektim de vazgeçtim ya. Dün akşam msn e girdi. Hiç girmiyodu. Benim msn de açıktı o başka isimle aldığım da. Uzun bi süre hiçbişey yazmadı. Sonra o başka isimle olana cam isteği gönderdi. Ben de pardon tanıyamadım dedim. O da ben de bu yüzden cam gönderdim zaten, kim olduğunuzu görmek için dedi. Ben de kimsin diye sormanız yeterliydi dedim. O da ben tahmin edebiliyorum kim olduğunu dedi. Ben de neymiş tahmin ettiğiniz dedim. O da benim face i bulmak kolay değil. Daha önceden eski bi tanıdğım yapmıştı böyle bişey. Camı açmadığına göre o kişsin dedi. Ben de anlamazlıktan geldim. Facebook mu???? yazdım. Oda neyse ben sevmem böyle chat filan. Valla yazarken bile bunalıyorum iyi akşamlar dedi. Ben de ok iyi akşamlar dedim çıktı.
Sonra arkadaşımlla bizim evde yalnızdık. Bira aldık içtik. Evini aradım kimse açmadı cebini aradım kapalıydı. Yarım saat sonra evi bir daha aradım. Hizmetçileri açtı. Nerdedir merak ettim diye sordum cep te kapalı dedim. Kadın da evde yatmıştır belki sabah erken gidiyo işe dedi. Ben de tamam teşekkür ederim Dedim. İçim rahatladı. Bu arada kadın alt katlarında oturuyo. Ve evden aradığım için ev numaram çıkmıştır. Kadın da söyler bi bayan aradı diye. Tahmin eder. Hatta anlar. Her taşın altından benim çıkacağımı biliyo.
Günaydın kızlar...
Haberlerim var. Hani ben başka bi isimle benim laleyi önce face de sonra başka bi msn de iltecektim de vazgeçtim ya. Dün akşam msn e girdi. Hiç girmiyodu. Benim msn de açıktı o başka isimle aldığım da. Uzun bi süre hiçbişey yazmadı. Sonra o başka isimle olana cam isteği gönderdi. Ben de pardon tanıyamadım dedim. O da ben de bu yüzden cam gönderdim zaten, kim olduğunuzu görmek için dedi. Ben de kimsin diye sormanız yeterliydi dedim. O da ben tahmin edebiliyorum kim olduğunu dedi. Ben de neymiş tahmin ettiğiniz dedim. O da benim face i bulmak kolay değil. Daha önceden eski bi tanıdğım yapmıştı böyle bişey. Camı açmadığına göre o kişsin dedi. Ben de anlamazlıktan geldim. Facebook mu???? yazdım. Oda neyse ben sevmem böyle chat filan. Valla yazarken bile bunalıyorum iyi akşamlar dedi. Ben de ok iyi akşamlar dedim çıktı.
Sonra arkadaşımlla bizim evde yalnızdık. Bira aldık içtik. Evini aradım kimse açmadı cebini aradım kapalıydı. Yarım saat sonra evi bir daha aradım. Hizmetçileri açtı. Nerdedir merak ettim diye sordum cep te kapalı dedim. Kadın da evde yatmıştır belki sabah erken gidiyo işe dedi. Ben de tamam teşekkür ederim Dedim. İçim rahatladı. Bu arada kadın alt katlarında oturuyo. Ve evden aradığım için ev numaram çıkmıştır. Kadın da söyler bi bayan aradı diye. Tahmin eder. Hatta anlar. Her taşın altından benim çıkacağımı biliyo.
ecrİn valla sabah gÖrdÜm Öle bakıodu bÖn bÖn...
Kız lale bİzİm varya dun kardeŞİm sÖyledİ pazar gunu bİzİm ordakİ caddeden agır agır arabasaıyla geÇmİŞ buyuk bİ İhtİmal barajdan gelİodu ama geÇmezdİ ÇÜnkİ heran ordan karŞısına ÇıkÇagımıda bİlİo... Allahtan sokaga gİrmemİŞ gİrse kesİn gÖrÜrdÜm .... Abla dedİ slm vercegİmİ sandı dedİ ..tekmİŞ bey efendİ. İÇmİŞtİ nolcak...kardeŞİmİ gÖrmÜŞ bakmıŞ...dedİmİ İİİ napİm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?