Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

hayata sen daha ıyısını bılırsın kanka nedım ..
KonuŞ ozaman bı bakalım nolcak...

Ecrin içmiştim canım. O an sesini duymak istemiştim. Nasıl olduğunu soracaktım. Kısmet tabi. Konuşamadık işte...

deryam besbellı kendını unutturmamaya calısıo kendınce bakıo senden bı tepkı gelıcekmı
ben adım gıbı emınım sen bunu arasan kesn olur bu yuzden onu aramaman kendınce sorun olmus gıbı içi içini yiyiyor bence...

hayata annemm gıt konus artık ne dıyım ynı konus bakalım derdı neymıs bunun ya olsun ya bıtsın bosunada uzmesın artık senı..
bana kalsa hıc konusma ama neyse..

derya gaziosmanpaşada baraj nerde var ?
hem boşver canım içmişse gelse bıle bakma bile yarın öbür gün gene ben eşimi unutamıyorum dıyemesın hıc olmazsa.

Ecrin içmiştim canım. O an sesini duymak istemiştim. Nasıl olduğunu soracaktım. Kısmet tabi. Konuşamadık işte...

merak edıorum bıle bıle donucekmı acaba sana ya uf yılan hıkayesıne dondu gene topıctekı ısler..
deryanın hayatanın senın solucanın herkesın mualla bı durumu var
ıstesenız de bıtıremıosunuz bı yerlerden bısı cıkıo gene hatırlıosunuz

Allahtan benım ole durumum yk ya belırsızlık cok kotu..

sabah tam bankaya gırcem kapıda bı arkadsla konusuyoruz bı baktım hanı obur topıcte bı cocuk var sureklı bakıo demıstım ya onu gordum ıcım bı tuhaf oldu bellı etmıorum ama galıba olsun ıstıom onunla ama bakmadı bu sefer neden sızce yanında arkadsı da vardı onla konusa konusa gıdıolardı pk dıkkat etmedım ama bakmadı gıbı geldı ılk defa bakmadı uzuldum..
1 haftadır karsılsmıoruz acaba dedım bu sure ıcınde mnıtamı yaptı cocuk kendıne

ecrin canım..nasıl aramamı beklyebilirki..okadar olandan sonra...zaten adama en son mail attım her türlü kustum..kötü şeyler söylemedim tabi ve tamamen bittigini belli ettim kelimelerimle...bende cidden aramamı beklemsi tuaf ecrin..aramam zaten işim olmaz..
ecrin cafeyede gitmiorum artık kuzenlerimlede görmüşmüorum benimle ilgili hiçbişey bilmio artk..görmüo artık.2 . ay oldu nerdeyse ...benle ilgili iletişim alıcak kimsesi yok artık naptıgımla iligli...o şimdi çok şaşırdı sanıoduki kuzenime flan giderm hakkımda ögrenir bişeyler onlarada tepkimi koydum hepsi şaşkındır bakma ..benim sesim çıkmıo ya...çünki hepsi arkdamda kuyumu kazdı canım hiçbiriyle işim olmaz kuzen flan hepsini sildim ecrin ben böyleyim bi yanlışında babamda olsa affetmem..allaha havale ettim hiçbiriyle işim olmaz..bizimki çok pişman olucakta iş işten geçti artık..artık saf iyi niyetli derya yok karşılarında..ben saygıdan sesimi çıkarmadım bugune kadar bndn sonra oda bitti...kafam rahat morelim bozulmuo ii böyle açıkçası ecrin..gene çenem düştü....

derya gaziosmanpaşada baraj nerde var ?
hem boşver canım içmişse gelse bıle bakma bile yarın öbür gün gene ben eşimi unutamıyorum dıyemesın hıc olmazsa.

alibeyköy barajı..gazi mah kız..
canım o kolay kolay geçmez o caddeden benim yuzumden....
agır agır heheheh..
yok canım ben bida istemiorum hiçbir şekilde..bitti o mevzu....

kızlar konuşurmuyum zaten bılmıyorum ben sımdı konuşcam konuşcam dıyorum kesın yazlığa gıdınce arkadaşlarımdan bırısıne soyleyınce hemen napmaya çalışıyorsun dıye soylenmeye başlayacaklar .bende gene konuşmaktan vazgeçicekmişim gibi bir his var içimde yada gidip onun gözüne soka soka orada oldugumumu göstersem acaba.senı tınlamıyorum gıbımı davransam daha doğru olurkıne?

ıyı yapmışsın kuzum yanı bugun kuzenıne bıle guvenemeyeceksen ne anlamı var hayatında onların olmasının.

kastetdıgım bu cnım kesın arar sorar dıe dusunuyo aramayısınla ıcı ıcını yıyıyodur..
kendını unutturmayarak ararmı acaba beklıodur gıbıme gelıo bnım..
en ıyısı ınann Allah hakettıklerını yasatıcaktır...

hayata yanı bu haftada bısı olmazsa sıl artık kafandn kuzum bosver bak yoluna yazık harcadıgın gunlere..

Bucuuu ısın mı var cnm sesın cıkmıo

Evet canım yoğun işler. Birde çok uykusuzum. Ayaklı cenaze gibi geziyorum.. Çok berbat bişey ya uykusuzluk. Klavyeye yapışcam... Bir de benim lale evi aramış galiba. Annem dedi. Ama annem evde değilmiş telefon çaldığında... Ben de anneme başka tanımadığın numara ararsa evi açma sakın dedim. Bakalım hayırlısı artık. Cebimi aramaz onu biliyorum.

ecrin hayata yaşadıklarımı yaasaydınız varya onların mahfetmisdiniz bence...
ama ben gene sessiz kaldım..arada akaraban var bide onlarda abi kardeş kavga etsen edemessin ..kız arkdaşımda kazık attı ..oda onun amca ogluyla çıktı 6 kişi olduk tamamen herşey karıştı..benim sayemde ilişkileri düzelti 2 de evlendi şimdi..açıkta kalan ben oldum ..ii niyetmde...
oda dioki şimdi bak hepmizen uzak duruo şimdi..ve gayet rahat ve beni merak etmio umursamıo bilio havası var bende suan hepsine ve bizimkine karşı...yanlışmıım..buda onu delirtio bence benim bukadar rahat olmam okadar yaşananlara ragmen..umarım çok pişman olur gelir karşıma çıkar...

.

tabıkı herkesın yaŞadıkları farklıdır..
Demek ıstedıgım Çevrenızdekılerı ılgılı demek ıstedım...
Ben sessı kaldım onu kastettım canım yanlıŞ anlaŞılmasın...
Hayata sen de artık konucaksan konuŞ son kez olsun ama artık..sonra artık bıŞeylere karar ver canım bak bı Şeylerını duyuyoruz kafamız karıŞıo hemen..
Tam muamma durumumuz valla..nedım canım..

gercekten ıyı bıle dayanmıssın cnm Allah buyuk gun olur devran doner ben ınanıyorum..
bende en yakın arkadsmdan yedım kazıgı daha oncede anlattım heo hıc affetmıycem onu sımdı aynı apartmandayız dıe mecburıyetten slmlasıoruz konusuyoruz ama oda benım sebebım oldu onun dolduruslarıyla bıttık bız benımlaleyle sımdı o sevgılısıyle fınk atıo yanıma geldıgınde tlf elınden dusmuoo ahh cnm kızmıon dımı senın yk ya yk bole bı gormemıslık..
Allahtan gecen annemle ablam bı ortamda karsılasmıslar sormus hanım efendı annem vermıs agzının payını ıyı bı ılıskısı var suan bakalım ne olur demıs.. yalan solemıs ama sgolsun cnm benım o da farkında sırf ıyılıgım ıcın bole bısı demıs

akşam olmaz bugun senın ıcın ya bolbol cay yada nescafe ıc cnm bıraz toparlanırsın..

ecrin bende çok cevremdekileirn gazına geldim aha şimdi durumuma bak adam çok ugraştı benle hakkınıı yiyemem..geldi evimizi boyadı tadilat yaptı ev boyası artmıştı o yuzden ona beddua flan etmem canım...
canım laleleri gördüügm kadarıyla cevremizdeki kıskankçların yuzunden bitti işte..
napalım canım artık mecbur yola devam...sen sanıomusun bize böyle yapanların onlarda yasamıcagnı bizimde gulucek zamanımız gelicek canım merak etmeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…