Ecrin içmiştim canım. O an sesini duymak istemiştim. Nasıl olduğunu soracaktım. Kısmet tabi. Konuşamadık işte...
derya gaziosmanpaşada baraj nerde var ?
hem boşver canım içmişse gelse bıle bakma bile yarın öbür gün gene ben eşimi unutamıyorum dıyemesın hıc olmazsa.
ecrin canım..nasıl aramamı beklyebilirki..okadar olandan sonra...zaten adama en son mail attım her türlü kustum..kötü şeyler söylemedim tabi ve tamamen bittigini belli ettim kelimelerimle...bende cidden aramamı beklemsi tuaf ecrin..aramam zaten işim olmaz..
ecrin cafeyede gitmiorum artık kuzenlerimlede görmüşmüorum benimle ilgili hiçbişey bilmio artk..görmüo artık.2 . ay oldu nerdeyse ...benle ilgili iletişim alıcak kimsesi yok artık naptıgımla iligli...o şimdi çok şaşırdı sanıoduki kuzenime flan giderm hakkımda ögrenir bişeyler onlarada tepkimi koydum hepsi şaşkındır bakma ..benim sesim çıkmıo ya...çünki hepsi arkdamda kuyumu kazdı canım hiçbiriyle işim olmaz kuzen flan hepsini sildim ecrin ben böyleyim bi yanlışında babamda olsa affetmem..allaha havale ettim hiçbiriyle işim olmaz..bizimki çok pişman olucakta iş işten geçti artık..artık saf iyi niyetli derya yok karşılarında..ben saygıdan sesimi çıkarmadım bugune kadar bndn sonra oda bitti...kafam rahat morelim bozulmuo ii böyle açıkçası ecrin..gene çenem düştü....
Evet canım yoğun işler. Birde çok uykusuzum. Ayaklı cenaze gibi geziyorum.. Çok berbat bişey ya uykusuzluk. Klavyeye yapışcam... Bir de benim lale evi aramış galiba. Annem dedi. Ama annem evde değilmiş telefon çaldığında... Ben de anneme başka tanımadığın numara ararsa evi açma sakın dedim. Bakalım hayırlısı artık. Cebimi aramaz onu biliyorum.
gercekten ıyı bıle dayanmıssın cnm Allah buyuk gun olur devran doner ben ınanıyorum..
bende en yakın arkadsmdan yedım kazıgı daha oncede anlattım heo hıc affetmıycem onu sımdı aynı apartmandayız dıe mecburıyetten slmlasıoruz konusuyoruz ama oda benım sebebım oldu onun dolduruslarıyla bıttık bız benımlaleyle sımdı o sevgılısıyle fınk atıo yanıma geldıgınde tlf elınden dusmuoo ahh cnm kızmıon dımı senın yk ya yk bole bı gormemıslık..
Allahtan gecen annemle ablam bı ortamda karsılasmıslar sormus hanım efendı annem vermıs agzının payını ıyı bı ılıskısı var suan bakalım ne olur demıs.. yalan solemıs ama sgolsun cnm benım o da farkında sırf ıyılıgım ıcın bole bısı demıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?