Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ben bı ara cok uzuluodum hatta bı gun bıze geldı bu arkadsım hıc konusamdk tlf elındn dusmu dussede askım sole yaptı bune aldı bole dedı vs..vs...sen nasıl yapamadın hala bırıyle yaa bıde ısın gırdıgın ortamlar o bıcım hayret dıe dıe gıcık ettı benı...
cıktı gıttı evıne oturdum aglamaya basladım
annem sakın sakın yapma dedı ben farkındayım bu cok degıstı ya eskıden de fark edıodum hasetını ama sen ısını yrıne oturttuktan snra daha bı azdı dedı.
sakın aglama dedı cok ıyı hatırlıorum kısın sonuydu bıde yaza benı ıstemeye gelıckler askım ole dıo dıyıp durdu annemde sanmıorum gorursun olmıycak bunlarınkı ahını aldı o kdar dedı hakkaten de olmdı gecen gordum hayırdır gelmedılermı ıstemeye dedım hemen ezildi yk bu yaz olmıycak 1 - 2 yılı daha var fln dedı..... ne demek ıstedıgımı anladınız dımı kızlar ben sormuorum etmıorum takmıorum kafama ama o rhat durmuyo bak Allah bu nasıl hayallerı suya dustu..
he bıde kızın erkek arkadsından aılesının haberı yk duysalar kıyametlerı koparırlar gızlı gızlı tlf kullanıo ole bırı yanı..
benımkılerın herseyden haberı var herseyı paylasıorum dıe de hazmedemıo

canım zaten ondan kıskanıolar benimde ailem bilir herşey anlatırım çıktıgımı flan...karşımdakiler malasef..çatlıolar işte canım rahat degiller hiçbir konuda ondan...
demekki onlarda yeri gelince hakettiklerini görüolar işte..

şimdi yenı bı ıse baslamıs ayakları yere basmıo gormen lazım..

neyse ya Allah herkesın gonlune gore versın bosver dusunmemeye calısıorum...

kımsecıkler kalmadı gıbı kız bızden baska kaydirigubbakcemile2

laelaelaelaelae kızlar etrafımdakilere böyle dil çıkarıoum işte hheeh :))))))))))))))))))

burcu evİmİ aramıŞ..

Evet canım. Evi aramış ama evde kimse yoktu. Eğer kadın söylediyse bi bayan aradı gece seni telefonun kapalı olduğu için diye. Anlamıştır. Söylemidyse de mutlaka söyler kadın. O da anlar. Değişen bişey yok ama. Ben aynı Burcu o aynı Laleeee...

burcu bakalım nolcak heheh aradıgına göre taminde edio ama senin oldugunu dimi bekleyelim görelim.....

azracık hosgeldın kısçeemm a.s.
bısı yapmadık vala bozuk plak gıbı aynı seylerı konusup duruoruz sakıldık vala degısıklık ıstıosss......

bucu cnm eger hayatında kımse yksa ve senı hala sevıosa herseye ramen deger dıe dusunuyosa arar bısekılde yenıden olur cnm

ecrin mailim geldimi kız anlamadım bişey hee..cvp yazdım ama ms larmı şimdi göremorum ttatlım..
burcu atak yaptı bakalım nolcak heehe
azra sendne naber sen nasılsın

ne maili o kızlar ya sızın resımlerınız yokmu bana maıl atsanıza sızı görim deryayı gördüm zaten sızlerıde görim.

beni gördün bende seni gördüm hayata...
nasıl hatunum hehehehe :)))))))))))))))))))))))))))))))

geldı cnm sımdı..

ya nıe bana gondermedınız resımlerınızı bende ıstıorumm (
bende sıze gonderırım benım resmımı

ben ıkınızı gormek ıstedıgımı zaten gecen topıcte de soledım ama ses cıkmadı sızden :dilcikar:

ERKEKLER NE ıSTER

Kadınların hiçbir şey istememesini ister .
" Seni seviyorum " sözünü bir kez söylesin , karşı taraf bununla 20 sene idare etsin ister .
Gökten yağmur değil kadın yağsın ister .
Maçların 90 dakikadan 24 saate çıkarılmasını ister .
Evli olmak ama bekar gibi yaşamak ister .
Ölecekse skor yaparken ölmek ister .
Bütün kızları ellemek , el değmemiş bir kızla evlenmek ister .
Gençliğinde annesinin , yaşlılığında kızının arkadaşlarını ister .
Aldatmak ve hoş görülmek ister .
TV 'nin karşısında horlaya horlaya uyumak ister .

Kadının kıt akıllısını ister.
Eskimiş(?) kadını peşinata sayıp yenisini almayı ister .
Romantizm denen ve işleri zorlaştıran baş belasının tez günde yok olmasını ister .
Üst'lerinin erkek, ast'larınında kadın olmasını ister .
Ahçı, hizmetçi, anne, hemşire, seks bombası, güzellik kraliçesi karışımı bir kadına sahip olmak ister .
Ne evdekinden ne ötekinden vazgeçmek ister .
Dünyadaki bütün kadınları ister ..
Verseniz de yetinmez , Mars'takileri de ister

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…