Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

guzel yazı ecrin hehe
haklısın valla yazında....erkekler köküne kibrit hehe

Demiştim sana hatırlarsan:
"Önemli olan
'zamana bırakmak' değil,
'zamanla bırakmamak'tır..."
Şimdi bana, geçen o zamanın
Unutulmaz sancısı kalır.

Erkeklerın kokune kırbıt dokuoss gÜlÜnıımm :))))

kızlar hanı resımlesıcektıkkkk
hadı ya ozelden maıl adreslerını verıp resımlerımıze bakalım
hayata neree kactıı

Erkeklerın kokune kırbıt dokuoss gÜlÜnİİmm :))))

kızlar hanı resımlesıcektıkkkk
hadı ya ozelden maıl adreslerını verıp resımlerımıze bakalım
hayata neree kactıı

canım ben mail adresimi şimdi özelden yazıcamama şuan işte olduğumdan resmi akşama evde atarım ama siz şimdiden atabilirsiniz bakarım

ecrrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kız kim bilir nereye daldın yine özel msjlarına bak kuşum

[ı]kızlar haber aldımm erkek kuzenler konuŞtum kız arkdaŞım var dıodum ya bzımkının amca ogluyla olan..bugunmuŞ dugunlerı..senı dedı Çagırmadılarmı yok dedı..konuŞmuoruz..kuzenım flanda gıdıomuŞ dedı.. Umrumdada degıl...
Leptop aldım onu bıle ÖgrenmıŞler nerden ÖgrenmıŞlerse...maŞ adamlarla gÖrÜŞmÜorum herŞyden haberleı var...allah hepsının yolunu aÇık etsın..
[/ı]

slm cnm hosgeldın nasılsın bugun pek gıremedın

şuraya bak yaa uyuz ınsanlar...

ayyy kız sen pek bi fıstıkmışsın çikolata ecrinim benim Şeniz

ŞenizŞeniz
o senın fıstıklıgınn cnm benımmmm Şeniz
hadı sende 'senı nasıl bırakıo bu erkekler de de atıyım kendımı surdan asagııı ' :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Ecrn hepsı allaha havale ..keŞke sÖylemsydı sınır oldum neyse geÇer bıradazdan..bırbırlerını kÖtÜleyenler bır arada...ne hallerı varsa gÖrsÜnler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…