Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

sen atma bence,onlar atsın en yakın camdan kendini seni kaçırdıkları için :mymeka:

Ecrn hepsİ allaha havale ..keŞke sÖylemsydİ sİnİr oldum neyse geÇer bİradazdan..bİrbİrlerİnİ kÖtÜleyenler bİr arada...ne hallerİ varsa gÖrsÜnler..

düşünme sakın lutfen bak lafta degıl cıdden ıcten söylüyorum takma kafana gercekten ne hallerı varsa gorsunler yanlarına kalmaz emın ol..
lutfen uzme kendını lmaz:

ecrin insanının zoruna gidio sadece okadar..neyse allah bilir hepsini..gulin bana kazık atanlardan biri biiz lalenin amca ogluyla tanıştırmıştım kazık attı konuşmuyoruzda bugun evleniomuş kız kanadaya gidicek sayemde neyse..bide kuzeim var tabiii onlarda biribilerini kötülediler okadar dugunune gidiomuş ee tabi hepsi amca oglu gitcekler neyse sadece okadar olan ve biribilrlerinin lafını edenlere bak insanlar 2 yuzlu olmuş denim ben allahtan hepsinden kurtuldum sildim..
leptop almıştım onu bile kuzen ögrenmiş nasıl ögrenmişlerse adamlarla ilişkimi kestim hala lafımı yapıoolar baksanaa...allah buyuktur..

boşver canım öyle insanlarla karşılaşıyoruz ki pes artık diyorum insanlar böyle 2 yüzlü işte önce güler sonra kötülür en iyisi onları yok saymaktır.

bılmıorum ama kızlar cıdden bırı bana bısımı yaptı acaba dıorum
ınanırmısınız sız bole seylere.. ben hıc ananmıorum bu yuzden sıze soruorum

yok kuzum yaa birazda kısmetle alakalı çok takmamak gerekir birden olur zaten olursa

canım ben ınanıyorum yada cınler musallat olabiliyorlarmış yanı bununla ılgılı dua falan da varmış dıye duymuştum ben hemde kısmet kapama büyüsü olarak geçen bırseyde var canım.

Bende Öyle yapıorum gulın yok saydım zaten..Çok oldu neyse boŞverm
eee baska ne var en yok

bızım burda klımalar durdu bozuldu sanırım pıstıkk
normalde tepemde calısıo dıe sıkayet edıodum ama sımdı pısmanımmm ((

bılmıorum kızlar ben ınanmıorum ama bazen acaba dıorum ya

gülin ve solucan sızlerde yollarmısınız özelden adreslerımızı bırbırımıze yazsak ben cunku sızlerı cok merak edıyorum...

gülin ve solucan sızlerde yollarmısınız özelden adreslerımızı bırbırımıze yazsak ben cunku sızlerı cok merak edıyorum...

tamam canım mail adresimi özelden yollycam akşama eve gidince sanada yollycam fotoğrafımı

benı yeme:gitme:
yiyemezsin ki zaten yersen ben midene otururumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benıde yeme gızz dahaa genclıgıme doyamadım opuyorumnanaktan

tamam o zaman kendime başka kurban bulurum bende :dilcikar: delikafadulden

hayataa hayata hayataaa :))))
gördüm senııı hihoyyyt
ıcımden kumral bı kızdır dıe gecırıodum bak kumralmıssın ıstee ohhhh :1hug:
begendım senıde anam hepıcınız cok guzelmıssınız ya bosuna bız burda dert yakınıos yaa ben bulucam sıze bırer tane :sm_cool:

deryaaaaaaaaa sende maıl adresım vardı nıe gondermıon cnm gonder bende sana benımkını atımm benı gormk ıstemıonmu ((
solucan ve eylul sızde oleee
pess sendee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…