ŞenizŞeniz
o senın fıstıklıgınn cnm benımmmm Şeniz
hadı sende 'senı nasıl bırakıo bu erkekler de de atıyım kendımı surdan asagııı ' :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Ecrn hepsİ allaha havale ..keŞke sÖylemsydİ sİnİr oldum neyse geÇer bİradazdan..bİrbİrlerİnİ kÖtÜleyenler bİr arada...ne hallerİ varsa gÖrsÜnler..
Ecrn hepsİ allaha havale ..keŞke sÖylemsydİ sİnİr oldum neyse geÇer bİradazdan..bİrbİrlerİnİ kÖtÜleyenler bİr arada...ne hallerİ varsa gÖrsÜnler..
sen atma bence,onlar atsın en yakın camdan kendini seni kaçırdıkları için :mymeka:
ecrin insanının zoruna gidio sadece okadar..neyse allah bilir hepsini..gulin bana kazık atanlardan biri biiz lalenin amca ogluyla tanıştırmıştım kazık attı konuşmuyoruzda bugun evleniomuş kız kanadaya gidicek sayemde neyse..bide kuzeim var tabiii onlarda biribilerini kötülediler okadar dugunune gidiomuş ee tabi hepsi amca oglu gitcekler neyse sadece okadar olan ve biribilrlerinin lafını edenlere bak insanlar 2 yuzlu olmuş denim ben allahtan hepsinden kurtuldum sildim..
leptop almıştım onu bile kuzen ögrenmiş nasıl ögrenmişlerse adamlarla ilişkimi kestim hala lafımı yapıoolar baksanaa...allah buyuktur..
bılmıorum ama kızlar cıdden bırı bana bısımı yaptı acaba dıorum
ınanırmısınız sız bole seylere.. ben hıc ananmıorum bu yuzden sıze soruorum
gülin ve solucan sızlerde yollarmısınız özelden adreslerımızı bırbırımıze yazsak ben cunku sızlerı cok merak edıyorum...
benı yeme:gitme:
yiyemezsin ki zaten yersen ben midene otururumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benıde yeme gızz dahaa genclıgıme doyamadım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?