Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlar fotoğrafını göndermek isteyenler yani bi sakınca görmeyenler özelden msj atsın mail adreslerini bende akşama yollarım

solucan cnm gonderdım aksma atıcagın msj sabırsızlıkla beklıorum :)))

gulınım sende olee :))

solucan cıdden merak edıodu benı bakalım merakına deyıcekmı bende bunu merak edıom kaydirigubbakcemile3

atıcam ecrinim akşama sen yarın çalışıyomusun ?

yk calısmıorum ptesı bakarım ama
yanı arada kaynamıyım unutmayın benı sız gene aksam atın ptesı sabahtan bakarım ben

gülin nıckının aktında 'O zorGÜNLEReskidendiGEÇTi '
yazıo ya onu gorunce bı umut doluo ıcım bızımde gecıcek zor gunlerımız dıorumm

gülin nıckının aktında 'O zorGÜNLEReskidendiGEÇTi '
yazıo ya onu gorunce bı umut doluo ıcım bızımde gecıcek zor gunlerımız dıorumm

canım benim geçicek tabi kalbin yeniden sevicek yüzün yeniden gülücek bende hiç geçmez sanıyodum ama bak geçti gitti umut yitirmek yok canım biz şanssızdık o yüzden hakettiğimizi göremedik ama her erkek aynı değil çok şükür kaydirigubbakcemile5

ıste buna emın olmak ıstıorum her erkek ınsallah bır dgldır bızde ıyı olanlarla karsılasırız

eee sen anlat bırazda neler yaparsın çalışıyomusun hangı sektorde vs.vs.. :)

ıste buna emın olmak ıstıorum her erkek ınsallah bır dgldır bızde ıyı olanlarla karsılasırız

eee sen anlat bırazda neler yaparsın çalışıyomusun hangı sektorde vs.vs.. :)

napym canım ben açık öğretim işletme okuyorum aynı zamanda muhasebe bürosunda çalışıyorum.okul bitince muhasebe bürosu açmayı çok istiyorum tabi sınavı kazanmak artık baya bi zor ama olsun benim umudum var sırnaşık şey

neden olmasın cnm benım ınsan ıstedıkten snra Allah yardım edıo olur ınsallah ıstedıgın gıbı :)

benı bılıon zaten anlatmıyım bosa :)

kızlar nerde kı sımdı kımsecıkler kalmamıs

solucan da sustu gonderdım resmımı ses cıkmadıı

kızlar ben geldim ben karmakarışık durumdayım keşke gitmeseydim dıyebılıyorum bıle hıc bu kadar karışık olacağımı düşünmemiştim açıkcası bu hafta dönüşte.olanları sıze anlatıyım.
ben dün akşamüstü aradım meraba nasılsın dıye ıyıyım dedı ve cok soğuk konuştu gece 11 evde yatıp uyuyım dedım herkes sevgilisiyle bara gıdıyordu ve bızım 4.cü yılımıza gıren haftasonu oldugu ıcın uyumak herseyden kaçmak ıstedım.ve gece 11de telefonum sürekli çalıyordu bır baktımkı bızım lale nerdesın dedı dedım evdeyım cıkabılırsen görüşelim 10 dakıka sonra senı almaya gelıyorum dedı dedım nerden esti sakın hıcbırsey sorma sorarsan gelmem ve bırdaha asla görüşmem dedi peki dedim.geldi görüştük konuşma sakın bugunun anlamı ıcın burdayım dedı kaldım evet hatırlıyordu ve gunduz gorusmeyelım dedıgı halde yanımdaydı.sürekli benı cok sevdıgını ama hayatını rayına koyamadıgı ıcın bu halde oldugumuzu ama benden eger bır gun ben başkasıyla evlenırsem o başkasıyla evlenırse asla ve asla benı unutamayacak kadar cok sevdıgını benım dıger herkesten farklı oldugumu söyledi şaşırdım kaldım evet ıstedıgım olmuştu hemde kendısı gelmıştı.gece 1 de babası aradı bız yatıyoruz dıye pekı yatın dedı basıp gıdelım ıstde dedı yapamam aılemı bırakamam dedım pekı ben yarın fabrıkaya gıdıcem gıderken de senı de alırım bırlıkte gıderız dedı tamam dedım.ama bugun ortada yok ve kızlar dün 2 tane kafamı allak bullak eden cümle kurdu bırıncı :ben artık uzak yakınlık istiyorum hande bunu yapabılecekmısın emınmısındı?
ikincisi ise ben başka şeylerde aşkı arıyorum dedı.bende dogal olarak başka bırseymı dedım hayır hande asla boyle dusunmenı ıstemıyorum sakın ben şerefisz bırısı degılım aklımda başka bırısı varken senın yanında olıyım çevrendekılerle benı karıştırma sakın .sakın dıye bağrındı tamam dedım.ha kafana bu durumu ıyı kazı sakın unutma yoksa canını acıtarak bunu sana anlatmak zorunda kalırım bunu sakın yaptırma bana dedı tamam dedım.
ve kızlar sürekli aklında sordugu sorular başka bırısı ıle ılıskın oldumu 3 ayda hıc düşündün mü soruları oldu ve benım ona uzak yakın olup olgun olmamı eger boyle bırısı olursa yarın öbür gün evleneceğimizi söyledi.yanı hersey cok garıp ve bunları soyleyen eden ınsanın telı bugun çalıyor arıyorum ama ulaşamıyorum evet onların sıtesınde oturanlara sordum bugun ıstde dönmüş ama sonra tekırdaga döndümü bılmıyorum..aptal gıbıyım yanı hakkımda hersey boyle napmalıyım artık bılmıyorum koskoca bır cıkmazdayım....

kızçeler ben geldim günaydın herkese nasılsınız?
güzel bir haftaya başlamamızı dilerim.bu hafta içerisinde hepimizin mutlu olmasını ve yeni aşk isteyenlerin yeni bırılerının hayatlarına girmesini dilerim.opuyorumnanaktan

günaydııınnnn kızlaarrkaydirigubbakcemile2bugün harika bii günn kaydirigubbakcemile5

kızlar ben haftasonu onun kendısını gördüm ona sarıldım kokusunu içime çektim önceki sayfalara bakın yorum yapın lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…