Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

şuanda mutsuzmuyum bılmıyorum nasıl bu kadar kördüm dıye dusunuyorum.nasıl bu kadar ailesini silemeyecek bır ınsanla bırlıkte olmuşum dıye cok düşünüyorum ama cıkar yolu bulamıyorum.evet çok sevıyor bunuda kabul edıyor ama bır ınsan aılesıne karşı bu kadar nasıl çaresiz olabilir aklım almıyor.ve düşünüyorum bu kadar çaresiz bır ınsanla devam etseydım mutlu olurmuydum bılmıyorum ama unutmak cok zor olacak herseyde aklıma gelecek bana heryer onu hatırlatacak çok zor bır süreç yeni başlıyor benım ıcın.

hayata canım gün itibariyle aynı durumdayız.al işte seninki de yeni bi ilişkiye başlıo.
benimkinin de war sewgilsi.hesapta cok sewıolar ama yeni birile çıkmakta sakınca görmuolar.hepsi yalan.
walla küfür edicem şimdi.Allah hepsinin .elasını wersin!

Son düzenleme:

canım erkek arkadasın nerelıydı ? bnm erkek arkdsmda senın anlattıgın gıbı.. okurken sankı onu anlatıomussun gıbı aılem ıstemesse olmaz etmez lafları fln :umursamaz: bzm suanda 2 bck seneyı askın bı ılıskmz var ama ınsan tereddut etmıyoda deıl cunku ılerledıkce nası bı yola gırıyoruz o bıle bellı deıl.bız bayanlar herzaman ne olursa olsun yanımızda olucak ınsnları arıoruz cnku .mafoldumben of cok zor durum

Bardağı taşıran son damlayı
Bu aralar uzak tut bizden
Kalp düşmanı o hain gururu
Bu aralar sakın bizden
Özetle ben aşığım çok
Özetle ben hastayım çok

En deli aşk halimi hep sana sakladım ben
Taptığın o şarkılara seni yazdım ben
Artık sen de hislensen diyorum
Çocuğumuzun bile adını buldum ben

Seven küçük detaylara bozuluyor işte
Bir anlayabilsen
Ve ilgisiz soluyor kuruyor her çiçek
Yüzüne döndürebilsen
Özetle ben aşığım çok
Özetle ben hastayım çok

ufff kızlaar bende bugun ayrıldııımmm (
yanı sanırım ayrıldım..
BITTI dedım,yok dedı olmaz dedı suan kötıu bı surecten gecıoruz atlatıcaz askım dedı,ama suan tlf kapalı korkuorum kendıne bısı yaptı yada kaza yaptı dıeee

canım bence iyi konuşmuş durumunu açıklamış, ailesi konusunda bizim anlayamayacağımız bir konumda onlarda durumlar farklı sanırım...yani ev düzenleri ve kuralları, ama işte gönül dinlemiyor ailesinin uygun gördüğü kızla beraber olmayı dener ama seni unutamaz.eğer kendi işi olsaydı kendi ayakları üstünde belki daha kolay olurdu ama ailesine bağlı şuan ve çıkış görememiş...hayırlısı olsun canım en azından şunu düşün seni terketmedi sevgim bitti demedi yada seni artık sevmiyorum demedi seni başkası için terketmedi yani daha kötü durumlar var... seni kalbine gömdü :bbo:

belki gurur yapmıştır yada üzülmüştür kapatmıştır belki kafayı buluyordur yada sen pes ettiğin için seni cezalandırıyordur kafamçokkarıştı

benım dayanamıcaımı bıldıgı ıcın,kendı de fazla acı cekmeden benı acele davrandrmaya calısıo bence.merak edım arayım ablasını felan ögrenım ne oldgunu nasıl oldgunu dıe bence
bugun sehır dısına cıkacaktı acaba bısı mı oldu
bıde seyyy ÖSLEDIMMMM :ecrin_bebek:

saçma rüyalar görüorum,her sabah aynı acıyla uyanıyorum bitmiceeek bitmiceeek bu acı
aramicak beniiiiiiiiiiiiii,pişman olmicakk mafoldumben

canım aslında sana söyleyebilceğim çok şey var ama şuan çok hassassın kırılmanı istemiyorum.sana sadece şu kdarını söyliyim 1 gün önce söyledikllerinin tersini söylemiş bu seferde.mesela kalbinde sen varken başkasıyla olcak kadar şerefsiz değilim demişti hatırlıyomusun...?

tatlım artık kendi yoluna bak hiç hayır yok sana ondan

saçma rüyalar görüorum,her sabah aynı acıyla uyanıyorum bitmiceeek bitmiceeek bu acı
aramicak beniiiiiiiiiiiiii,pişman olmicakk mafoldumben

solucancım kırmak istemem ama yani nasıl bekliyosun ki hala seni aramasını adamın hayatında başkası var.arasada sen kabul edicekmisin ki bu saatten sonra o onunla,bununla gezip tozup başkalarıyla eğlenip sana gelince hemen kabul edebilcekmisin ki

bu saatten snra kesınlıkle onunla ılgılı konusma sakın sakın..................
cok sınırlendırdı benı gulının dedıgı gıbı ben baskasıyla olucak kadar şerefsız dglım demıstı bıde sımdı yaptıgına bak
yoluna bak bu saatten snra sana bu cocuktan hayır gelmez....................

solucan gunaydın cnm..
gulıncım sana da gunaydın hayatım
opuorum hepınızı ŞenizŞeniz

kızlar günaydın
rüyada gelinle damat görmek ne anlama geliyor bilen varmı çok merak ediyorum bizim evdelerdi hiç tanımadığım iki kişi ben onlara yemek verdim

cnm gunaydın
ruyada yemek sofra gormek evlılıge dıe bılıorum ama
netten bı bak ıstersen bnım sureklı baktıgım bı sıte var ozelden lınkını atabılırım ıstersen

canım sağol yemek sofra yoktu gelinle damat vardı bizim evin alat katındalardı ben onları görünce şaşırdım sonrada yiyecek bişyler getirdim ama güzeldi gelin güzele işarette damatdın anlamı yok

of gülin bilmiorum ağlamak istiorum,hayattan soudum,kendımden irendim ya yemin ederim.kendımden sıkıldım artık.bu ruh halinden kurtulmak istiorum,bi ara ii oluorum sora yine aklıma gelio ağlamaya başlıorum.
nie beklıosun diosun ama inan bilmıorum.belki gurursuz diceksin..
arasa ne derim onu da bilmıorum.
bi yanım nefret edio ondan bi yanım özlüo,kızlar 7 sene dile kolay.biz neler yaşadık onla.
15 ay bekledim neler neler yaptım mafoldumben mafoldumben

canım sağol yemek sofra yoktu gelinle damat vardı bizim evin alat katındalardı ben onları görünce şaşırdım sonrada yiyecek bişyler getirdim ama güzeldi gelin güzele işarette damatdın anlamı yok

hayırlara çıksın ınsallah :Saruboceq:

solucan ilk başlarda öyle oluyor ama azalıyor o durumlar bende baya azaldı sanırım yakında hiç kalmıycak zamana bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…