şuanda mutsuzmuyum bılmıyorum nasıl bu kadar kördüm dıye dusunuyorum.nasıl bu kadar ailesini silemeyecek bır ınsanla bırlıkte olmuşum dıye cok düşünüyorum ama cıkar yolu bulamıyorum.evet çok sevıyor bunuda kabul edıyor ama bır ınsan aılesıne karşı bu kadar nasıl çaresiz olabilir aklım almıyor.ve düşünüyorum bu kadar çaresiz bır ınsanla devam etseydım mutlu olurmuydum bılmıyorum ama unutmak cok zor olacak herseyde aklıma gelecek bana heryer onu hatırlatacak çok zor bır süreç yeni başlıyor benım ıcın.
kızlar ben geldim bugun beni aradı ailesinden dolayı beynını yıkadıklarını ya aılesını ya benı seçmek zorunda oldugunu ve cumartesı akşamından beri aılesıyle çok kötü halde oldguunu sürekli içtiğini ama çıkar yol bulamadığını buyuzdende aramadıgını gelmediğini söyledi.ailem aileni seni istemiyor kendı kafalarındaki insanla bırlıkte olmamı istiyorlar vede bende yapamam senle sen benım en büyük zaafımsız ınsanlar zaafları olan ınsanlarla evlenırlerse cok mutsuz olurlar olmaz bız mutsuz olamayız dedi sonra dediki sende bende bıtırmelıyız bunun zorundayız başka seçim hakkı bırakmıyorlar bana lütfen anlamaya çalış senı üzmek istemiyorum sen bır üzülüyorsan ben 1000 üzlüyorum ama olmaz .ben babama aileme karşı gelemeyecek yapıda yetiştirildim sen istedğin için o gün özel oldugu için geldim ama gelmek görüşmek hıcbır işe yaramayacak daha da hersey karmaşık ve kopamayacak hale gelecek bu sefer ıkımız ıcınde geri dönüşü olmayan yollara girilmiş olacak lütfen arama .sevmek bazen yetmiyor bazen kelimelerin duyguların sözünün olmadıgı noktaya gelınıyor ve ben o noktadayım artık yenı bır ılıskıye başlayacağım.lütfen kendi yolunu çiz.biz olsakta benım aılem yuzunden olamayacagız mutlu etmeyecekler ben doğuluyum yapamazsın bızlen sen senı cok ıyı tanıyorum sen benden daha ıyılerıne layıksın keşke hıcbırsey boyle olmasaydı ama anlamaya çalış lütfen dedi ve pekı dedım telefonu kapattık sanırım artık tamamen bitti kızlar.
ufff kızlaar bende bugun ayrıldııımmm(
yanı sanırım ayrıldım..
BITTI dedım,yok dedı olmaz dedı suan kötıu bı surecten gecıoruz atlatıcaz askım dedı,ama suan tlf kapalı korkuorum kendıne bısı yaptı yada kaza yaptı dıeee
kızlar ben geldim bugun beni aradı ailesinden dolayı beynını yıkadıklarını ya aılesını ya benı seçmek zorunda oldugunu ve cumartesı akşamından beri aılesıyle çok kötü halde oldguunu sürekli içtiğini ama çıkar yol bulamadığını buyuzdende aramadıgını gelmediğini söyledi.ailem aileni seni istemiyor kendı kafalarındaki insanla bırlıkte olmamı istiyorlar vede bende yapamam senle sen benım en büyük zaafımsız ınsanlar zaafları olan ınsanlarla evlenırlerse cok mutsuz olurlar olmaz bız mutsuz olamayız dedi sonra dediki sende bende bıtırmelıyız bunun zorundayız başka seçim hakkı bırakmıyorlar bana lütfen anlamaya çalış senı üzmek istemiyorum sen bır üzülüyorsan ben 1000 üzlüyorum ama olmaz .ben babama aileme karşı gelemeyecek yapıda yetiştirildim sen istedğin için o gün özel oldugu için geldim ama gelmek görüşmek hıcbır işe yaramayacak daha da hersey karmaşık ve kopamayacak hale gelecek bu sefer ıkımız ıcınde geri dönüşü olmayan yollara girilmiş olacak lütfen arama .sevmek bazen yetmiyor bazen kelimelerin duyguların sözünün olmadıgı noktaya gelınıyor ve ben o noktadayım artık yenı bır ılıskıye başlayacağım.lütfen kendi yolunu çiz.biz olsakta benım aılem yuzunden olamayacagız mutlu etmeyecekler ben doğuluyum yapamazsın bızlen sen senı cok ıyı tanıyorum sen benden daha ıyılerıne layıksın keşke hıcbırsey boyle olmasaydı ama anlamaya çalış lütfen dedi ve pekı dedım telefonu kapattık sanırım artık tamamen bitti kızlar.
günaydın kısçeler.tükkanı ben açıorum bgn anlaşılan a.s.
saçma rüyalar görüorum,her sabah aynı acıyla uyanıyorum bitmiceeek bitmiceeek bu acı
aramicak beniiiiiiiiiiiiii,pişman olmicakk mafoldumben
solucancım kırmak istemem ama yani nasıl bekliyosun ki hala seni aramasını adamın hayatında başkası var.arasada sen kabul edicekmisin ki bu saatten sonra o onunla,bununla gezip tozup başkalarıyla eğlenip sana gelince hemen kabul edebilcekmisin ki
canım sağol yemek sofra yoktu gelinle damat vardı bizim evin alat katındalardı ben onları görünce şaşırdım sonrada yiyecek bişyler getirdim ama güzeldi gelin güzele işarette damatdın anlamı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?