solucan ilk başlarda öyle oluyor ama azalıyor o durumlar bende baya azaldı sanırım yakında hiç kalmıycak zamana bırak
Gunaydın fıstıklar naber nasısınız
of gülin bilmiorum ağlamak istiorum,hayattan soudum,kendımden irendim ya yemin ederim.kendımden sıkıldım artık.bu ruh halinden kurtulmak istiorum,bi ara ii oluorum sora yine aklıma gelio ağlamaya başlıorum.
nie beklıosun diosun ama inan bilmıorum.belki gurursuz diceksin..
arasa ne derim onu da bilmıorum.
bi yanım nefret edio ondan bi yanım özlüo,kızlar 7 sene dile kolay.biz neler yaşadık onla.
15 ay bekledim neler neler yaptım mafoldumben mafoldumben
cnm sana gurursuz falan demek ne haddime.bak ne güzel diyosun 7 sene dile kolay neler yaşadık diosun bi düşün o seni sevmese bile 7 senelik ilişkiye saygısından başkasıyla hemen olmamalıydı sence o 15 ay beklenmeye hakediyomu.şunu düşün 7 sene verdin ona sonuç sıfır şuan başkasıyla sana,ilişkinize saygısı olmamış hiç peki böyle bi insan için ömrünün diğer kalanınıda ziyan etmeye değer mi? toparlan artık onsuzluğa alıştır kendini aradımı arycakmı dersen ağlamaya devam edersin bebeğim yaa
ben kendımı gurursuz hissediorum,onu bu kadar sewdigim için kendımden utanıorum.
ona değer werdiğim,adam yerine koydugum ,herseyımı paylastıgım için kendımden irenıorum.beter olsun insallah! mafoldumben
ben onu çok şımarttım,çok sewgi werdim.kalktı bi tarafları,benım sewgime güwendiğinden içi rahat bi şekilde takılıo milletle ama düşünüorumda o da artık çıkarmış beni gözden bu kadar şerefsizlik yaptına göre!
men celdümmm laaa:1hug:
günaydın bu arada kızçeler mutluyum ya dün akşam çok güzel bir gece geçirdim .zemuszemuszemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?