Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

hayata canım artık kafandaki soru işaretleri ve herşey bitti..
Artık hakkında hayırlısı olsun daha fazla kurcalama...
Yoluna devam et aynen benim gibi...

cnm sana gurursuz falan demek ne haddime.bak ne güzel diyosun 7 sene dile kolay neler yaşadık diosun bi düşün o seni sevmese bile 7 senelik ilişkiye saygısından başkasıyla hemen olmamalıydı sence o 15 ay beklenmeye hakediyomu.şunu düşün 7 sene verdin ona sonuç sıfır şuan başkasıyla sana,ilişkinize saygısı olmamış hiç peki böyle bi insan için ömrünün diğer kalanınıda ziyan etmeye değer mi? toparlan artık onsuzluğa alıştır kendini aradımı arycakmı dersen ağlamaya devam edersin bebeğim yaa

ben kendımı gurursuz hissediorum,onu bu kadar sewdigim için kendımden utanıorum.
ona değer werdiğim,adam yerine koydugum ,herseyımı paylastıgım için kendımden irenıorum.beter olsun insallah! mafoldumben
ben onu çok şımarttım,çok sewgi werdim.kalktı bi tarafları,benım sewgime güwendiğinden içi rahat bi şekilde takılıo milletle ama düşünüorumda o da artık çıkarmış beni gözden bu kadar şerefsizlik yaptına göre!

aynı fıkırdeyım kuzum tek farkımız suanda hayatında kımse olmadıgından emınım ama gerı kalan hersey aynı.kızlar yolun sonuna geldım bır abım gıbı olan bırısı ıle konustum oda boşanma döneminde.
ben evlenmeden önce karıma aşıktım Allaha sürekli dua ediyordum benı sevsın nolur tek arzumdu onun benı sevmesı ama suanda hıcbır anlam ıfade etmıyor bazen oyle anlar gelıyorkı ılışkıler evlılıkler bıtıyor ınankı baştan boyle olması en ıyısı olmuş,yarın öbürgün çıktıgın yolda gerı dönme olayı olmadı erkek ıcın hersey normal ama bayan cok yara alıyor bu gıbı durumlardan dedı haklıda.yol yakınken onu tanımış oldum artık ıcımde suanda cok yenımı dıye bılmıyorum ama dualarım kabul oldu sonunda demekki hakkımda hayırlısı degılmışki bıttı dıye düşünüyorum...ama kızlar fazla kendı ılıskım hakkında konuşmak ıstemıyorum olurda konuşmaya başlarsam benı engellersenız sevınırım.

hayata cnm tamam ben buralardayım hep ızın vermem
gulın zaten hıc vermez
derya desen o hıc hıc vermez
umudum arada gırıo emınım o da bırakmaz konusmanı

bıtek solucandan şüphelıyım onu napsak bılmıom kı ellerını mı bantlasam yazmasın bu tarz seylerr kötükedihüso

ben iyicene dengesiz bir ruh halindeyim,bir gün iyi diğer gün kötü.
yeni bi alışkanlık edindim,yollarda ağlamaya başlıorum güneş gözlüğümü takıp,sonra rıhtıma iniorum sigara falan içiorum.bunalım yapıorum sokaklarda mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…