kızlar size ilk olarak birşey itiraf etmek istiyorum hanı bır arkadaşımın bır seyı var dıye sormuştumduya bazılarınız hatırlayabılır derya sen sanırım hatırlarsın işte o kız bendim.
işte o insanı ben dün aradım ama normal üst alt kademe olarak bırsey konuşmak için konuştuk sımdı bende sana bsy soylıcem nerdesın sen dedi dedim evdeyım noldu bu ses tonu ne oldu falan dedi anlattım böyle böyle diye dedi hazırlan dışarıya çıkıyoruz gelip alıcam dedi .geldi normal yemeğe falan gittik ama saat 9da falan yemek falan yedik baya bı konuştuk.normal havadan sudan elektrik aldım ben yenıden sıfırdan .o şuanda ne düşünüyor bılmıyorum ama çok eğlendim yemek yerken falan aklımda benımkısı hıc gelmedi.yenı bır aşk anlamında sıze anlatmıyorum bunu kızlar sadece gercekten belkıde farklı ortamlarda ,farklı yerlerde mutlu olabileceğiniz bunu düşünmeye başladım.şuanda çok iyiyim.bıde ızınde bırısı vardı bu depoda o falan geldi süper eğlenceli bır ortam var burada .çok şükür ayın 15ı olmasına ve artık onun olmamasına ragmen hayata yenıden başlayacagım ve hersey ıyı olacak dıye ıcımde bır hıs var dun akşamda süperdi.
kızçeler napıosunuz çok özledim sizi
sabahtan beri girip çıkıyorum topiğe tam okuycam bişey oluyo deli oldum yaa :bbo: nerdesiniz kızlar ben geldim nereye gittiniz :gitme:
sanada buluruz şekerim sen yeter ki eskiden kurtul bırak artık şunu düşünmeyi bak hayat ne kadar güzel karartma güzel günlerini kendini düşün birazda :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?