cadııı :1shok::1shok:benmiiklava: klava:
ya şey cnm ecrinim ben sana cadı değil canım diycektim yanlış yazmışım
GÜLİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNklava: klava: klava: klava: klava: klava: klava:
AŞK OLSUN SANA YA CIDDEN UZULDUM SIMDI EVDE KALMIS MI DION SEN BANA SIMDI :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kızlar ben cıkıorum cnımı sıktı gulın gacısıı gözüme gözükmesin söleyin mafoldumben
yenısını bulana kadar gelmıorum topıce mafoldumben
kızlar şaka bı yana dedem agırlasmıs gene
yetkılımızle konustum cuma 3 te cıkıorum bı hafta burda olamıycam Mardin'e gidiorum ayın 27 sine kadar
gıder ayak kırmayın kalbımı mafoldumben
ama ecrinim bebişim ben sana ecrin ecrim diye seslendim duymadın beni bende beni artık sevmiyosun sandım ondan öyle dedim yoksa dermiydim hiç :sinifsinif:
bende senı cok sevıodum Allah bılıo ıcten soluorum ama cok kırdınbenı
aramızdakı hersey bıttii... bitirdin biziiiii :dilcikar:
(topıce yakısır bı konusma oldu dımı kızlarr ):roflol:
gulİn kız Öyle deme ecrİn Çıldırdı evde kalmazlar...............
ama sen bana cevap yazmadın diye öyle demiştim ben.aramızda yaşananlar çok özeldi ecrin bitiremezsin bizi :sinifsinif:
ecrin de terk etti bizi anasını satim
ecrin sen çalışmıo musun canım bankada??nası giriosun nete yasak diil mi?
zemuszemus
ecrin gidioo ecrin gidio
zemuszemus
her cevap yazmadıgımda evde kaldın dersen banaaa oo ooooo oooooo yandık desene mafoldumbencıks cıdden azcık alındım sevgılısızlıgımı bıdaha yuzume vurmaa sakınnn :mymeka: off Allah'ım kader arkadslarım bıle neler soyluyo hemde yuzume karsı ben daha ne dıyım ne yapım nerelere gıdımmm :çok üzgünüm:mafoldumben
ole cnm 1 hafta bensız kalıcaksınız kafa dınler azcık gulın
evde kalmamıslarlaa ohhh guzel hos sohbetler eder bulusmalar fln ayarlar mafoldumben
buda sevindiiii :1shok::1shok::1shok::1shok:
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?