Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlar ben cıkıorum cnımı sıktı gulın gacısıı gözüme gözükmesin söleyin mafoldumben
yenısını bulana kadar gelmıorum topıce mafoldumben

ama ecrinim bebişim ben sana ecrin ecrim diye seslendim duymadın beni bende beni artık sevmiyosun sandım ondan öyle dedim yoksa dermiydim hiç :sinifsinif:

kızlar şaka bı yana dedem agırlasmıs gene
yetkılımızle konustum cuma 3 te cıkıorum bı hafta burda olamıycam Mardin'e gidiorum ayın 27 sine kadar
gıder ayak kırmayın kalbımı mafoldumben

kızlar ben cıkıorum cnımı sıktı gulın gacısıı gözüme gözükmesin söleyin mafoldumben
yenısını bulana kadar gelmıorum topıce mafoldumben

ecriiiinnn şaka yapmıştım bebişim yaa dermiyim ben hiç sana öyle şey :sinifsinif:

ama ecrinim bebişim ben sana ecrin ecrim diye seslendim duymadın beni bende beni artık sevmiyosun sandım ondan öyle dedim yoksa dermiydim hiç :sinifsinif:

bende senı cok sevıodum Allah bılıo ıcten soluorum ama cok kırdınbenı
aramızdakı hersey bıttii... bitirdin biziiiii :dilcikar:

(topıce yakısır bı konusma oldu dımı kızlarr ):roflol:

bende senı cok sevıodum Allah bılıo ıcten soluorum ama cok kırdınbenı
aramızdakı hersey bıttii... bitirdin biziiiii :dilcikar:

(topıce yakısır bı konusma oldu dımı kızlarr ):roflol:

ama sen bana cevap yazmadın diye öyle demiştim ben.aramızda yaşananlar çok özeldi ecrin bitiremezsin bizi :sinifsinif:

ama sen bana cevap yazmadın diye öyle demiştim ben.aramızda yaşananlar çok özeldi ecrin bitiremezsin bizi :sinifsinif:

her cevap yazmadıgımda evde kaldın dersen banaaa oo ooooo oooooo yandık desene mafoldumbencıks cıdden azcık alındım sevgılısızlıgımı bıdaha yuzume vurmaa sakınnn :mymeka: off Allah'ım kader arkadslarım bıle neler soyluyo hemde yuzume karsı ben daha ne dıyım ne yapım nerelere gıdımmm :çok üzgünüm:mafoldumben

ecrin de terk etti bizi anasını satim

ole cnm 1 hafta bensız kalıcaksınız kafa dınler azcık gulın
evde kalmamıslarlaa ohhh guzel hos sohbetler eder bulusmalar fln ayarlar mafoldumben

ecrin sen çalışmıo musun canım bankada??nası giriosun nete yasak diil mi?

cnm yasak her sıte engellı bı burası acık gırılebılıo bende anlamadım nedenı
sessız sessız tadını cıkarıorum
an meselesıdır ama tepeme bınmek uzerelerr kaydirigubbakcemile3

deryacım akşama sana yazıcam kuzum mesaj kutum dolmuş özelden yazanlarada cvp yazacağım ama hıc vaktım yok kızçeler şuanda yetiştirmem gereken işler var cok yogunum sızlerı cok sevıyorum çok özledim bugun doğru dürüst yokum kızçeler.inşallah sonraki zamanlarda bol bol konuşcaz.ecrin canım ben de gitmene sevindim.sevinmemin sebebi senden kurtulmamız değil her ne kadar deden hasta dıye gıdecceksende bıraz olsun hava degısımı olur.degısıklık olur hem mardın super bır yer.

ayy ağlycam ama şimdi hay bu dilimi eşek arısı ısırsın benim yaa :mymeka: mafoldumben
çok özlycem ama ben seni mafoldumben

buda sevindiiii :1shok::1shok::1shok::1shok:
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ama ben gitmene sevinmmedimki hatta gitmee yazdım görmemişsin :gitme:

evet cnm kuzenlerım sen gel kafanı dagıtrsın geezdırıcez senı fln dedıler hep bakalım
kızlar bkmayın bole guldugume ya kafam cok karısık annem rahatsız bılıosunuz dedem zaten onun ıcın gıdıos hasta fln nabıcam bılmıorum..
tek tesellı eden benı
aksamları acık hava damda yatıp yıldızları ızlemek
ve mardının meshur beyaz su dıye bı yerı var oraya gıdıp ayaklarımı suyuna salmak olucak
ama sız hep aklımda olucaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…