evet cnm kuzenlerım sen gel kafanı dagıtrsın geezdırıcez senı fln dedıler hep bakalım
kızlar bkmayın bole guldugume ya kafam cok karısık annem rahatsız bılıosunuz dedem zaten onun ıcın gıdıos hasta fln nabıcam bılmıorum..
tek tesellı eden benı
aksamları acık hava damda yatıp yıldızları ızlemek
ve mardının meshur beyaz su dıye bı yerı var oraya gıdıp ayaklarımı suyuna salmak olucak
ama sız hep aklımda olucaksınız
ayy ağlycam ama şimdi hay bu dilimi eşek arısı ısırsın benim yaa :mymeka: mafoldumben
çok özlycem ama ben seni mafoldumben
ama ben gitmene sevinmmedimki hatta gitmee yazdım görmemişsin :gitme:
oy kuzum benım ıste o yuzden dıyorum ya kuzenlerınle falan vakıt gecırmek emınım sana cok ıyı gelecektır kım bılır belkıde mardinli bir beyaz atlı bulursun kendıne.dönüşte anlatacak haberlerin olur kuzum azcık kafanı topla bak onlara özelliklede annene destek olman gerekıyor canım benım....
benide unutmycaksın dimi :çok üzgünüm:
ya kusura bakmayın kızlar aklıma bsy geldi anlatmak istiyorum ecrin dalga gecıyorum dıye dusunme lütfen komık.hanı dağa kaçıralım olayı vardır ya bızde oyle bır olay arkadaşımın başına mardınde gelmişti.o aklıma geldi:
kız geçen yaz annesı taş ocağı işletiyor dıye mardıne gıtmişti.orada bırısı ıle yakınlaşma yaşamış mardın küçük yer cocukta oranın ılerı gelenlerınden bır aılelenın cocugu ve konuşurlarsa tum aıleler cıkmaya başlamadan duycaklar falan tarzında bır gun o cocuk arkadaşımı bır yere davet etmış ama ben senı alırım konuşmak ıcın demış arkadaşım da pekı demış cocuk gelmiş o bölge daglık ya bıraz cocuk kıza dağ beğen demiş arkadaşım anlamammış su dağa gıdelım demış cocukta kızı daga cıkarmış ve sabaha kadar dağda kalmışlar.konuşmuşlar falan kız bır geldi abı benı mardınde daga kaçırdılar modunda ılk duydugumda dumur olmuştum.ecrin dikkat et canım benım mardınde bu durum varmış senıde bır dağa çıkarmasınlarkaydirigubbakcemile3
ecrin ben duymak istemıyorum onunda sevgisininde .......
karaktersiz herif benımkısı o yuzden ben yenı aşklara yelken açmaya karar verdım hatta gelın sızlerıde rüzgarıma eklımgamyoncuiremsuhihoyyytkaydirigubbakcemile3
hayata nası böle diosunki?
ben çok sarsıldım canım,senin maşallahın war :1shok:
ecrin beni de dşünn nütwenn :asigim:
şaka yapıorum cnm maksat muhabbet alınmadım
senı hala ılk gunkı gıbı sevıommm :asigim:
(buda topıce gore bı kavusma oldu bak bu lafı duymak ıcın burda kendımızı paralıoruz kıymetımı bıl ) :dilcikar::sm_cool:
yk gulınımm unutmam annnemm senı ne unutucam sen bana evde kalmıs dedın unuturmuyumm :roflol:
ozlıycmmmm sızı yaaa
tlf ınternet ozellıgı var ama hıc denemedım ınternetmı yukletsem gecelerı kacar kacar gelırım sızee :roflol:
ayy bende seni ilk günkü seviyorum kavuştuk sonunda bidaha kalbini kırmıycam :asigim: gel öpüşelim Şeniz
yaa ordan bi çare bulda gir msne ya da kk'ya özlerim ben seni çokk mafoldumben
op kuzum
du bende opımm Şeniz
inşallah gırmeye calısıcam ınsallah guzel havadısler verırım kız sıze belkı bı kısmet fln bulurum oralarda :))
kızzz benim sevgilim var ben istemem :asigim: ama sen bul geldiğinde güzel haberler ver bize aşığııımmm diye gelirsin inşallahhhh :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?