Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

oy kuzum benım ıste o yuzden dıyorum ya kuzenlerınle falan vakıt gecırmek emınım sana cok ıyı gelecektır kım bılır belkıde mardinli bir beyaz atlı bulursun kendıne.dönüşte anlatacak haberlerin olur kuzum azcık kafanı topla bak onlara özelliklede annene destek olman gerekıyor canım benım....

benide unutmycaksın dimi :çok üzgünüm:

ayy ağlycam ama şimdi hay bu dilimi eşek arısı ısırsın benim yaa :mymeka: mafoldumben
çok özlycem ama ben seni mafoldumben

ama ben gitmene sevinmmedimki hatta gitmee yazdım görmemişsin :gitme:

şaka yapıorum cnm maksat muhabbet alınmadım
senı hala ılk gunkı gıbı sevıommm :asigim:
(buda topıce gore bı kavusma oldu bak bu lafı duymak ıcın burda kendımızı paralıoruz kıymetımı bıl ) :dilcikar::sm_cool:

ya kusura bakmayın kızlar aklıma bsy geldi anlatmak istiyorum ecrin dalga gecıyorum dıye dusunme lütfen komık.hanı dağa kaçıralım olayı vardır ya bızde oyle bır olay arkadaşımın başına mardınde gelmişti.o aklıma geldi:
kız geçen yaz annesı taş ocağı işletiyor dıye mardıne gıtmişti.orada bırısı ıle yakınlaşma yaşamış mardın küçük yer cocukta oranın ılerı gelenlerınden bır aılelenın cocugu ve konuşurlarsa tum aıleler cıkmaya başlamadan duycaklar falan tarzında bır gun o cocuk arkadaşımı bır yere davet etmış ama ben senı alırım konuşmak ıcın demış arkadaşım da pekı demış cocuk gelmiş o bölge daglık ya bıraz cocuk kıza dağ beğen demiş arkadaşım anlamammış su dağa gıdelım demış cocukta kızı daga cıkarmış ve sabaha kadar dağda kalmışlar.konuşmuşlar falan kız bır geldi abı benı mardınde daga kaçırdılar modunda ılk duydugumda dumur olmuştum.ecrin dikkat et canım benım mardınde bu durum varmış senıde bır dağa çıkarmasınlarkaydirigubbakcemile3

ecrin ben duymak istemıyorum onunda sevgisininde .......
karaktersiz herif benımkısı o yuzden ben yenı aşklara yelken açmaya karar verdım hatta gelın sızlerıde rüzgarıma eklımgamyoncuiremsuhihoyyytkaydirigubbakcemile3

cnm benım ınsallah dedıgın gıbı olur ama emınımkı olucaktır
annem sımdı cekemıycem ordakı tallıplerını ya dıo bısı yapma sag salım gelelım dıo ::)))
mardındekı subemızı zıyaret edıcem bıde bakım yakından nasıl calısıo personlımız çaylarını ıcmeye gıdıcem :))
kızlar ben erken yasta meslek sahıbı oldum bıde 11 yıldır mardıne gıtmıorum herkes benı merak edıo soruodu zaten ılgılerıyle bogmazlarsa ıyıdır :))
kuzenımın bılg kursu var fırsat bulup gıdersem yazarım sıze ordan
unutmayın benı yaa ama tamam mı gelınce butun gecmısı okuycammm =)
hayata cnm senın guzel haberlerınıde sabırsızlıkla beklıorum cok sevındım senın adına gene solemek ısterımm =)

benide unutmycaksın dimi :çok üzgünüm:

yk gulınımm unutmam annnemm senı ne unutucam sen bana evde kalmıs dedın unuturmuyumm :roflol:
ozlıycmmmm sızı yaaa
tlf ınternet ozellıgı var ama hıc denemedım ınternetmı yukletsem gecelerı kacar kacar gelırım sızee :roflol:

kaydirigubbakcemile3kız komıkmıs cıdden :))
ama yk merkezdeyız bız asmalı konaktakı gıbı bı evı var dedemın ee bıde adıı varr yanıı sulalemızın kımse daga fln cıkaramaz benıı, kız ben kendımden korkuom ılk gordumu kacırırmısım daga gulının gazıylaa kaydirigubbakcemile3

ohh gel bı opımmm senıı yaa fıstıgımmm kumral bombam benımm Şenizhe şöyle ıste bole gormek ıstıom ben senııı :))
ruzgar meselesıne gelıcek olursa benı de gotur kız gıttın yere bende ıstıom bıtanee :asigim:

hayata nası böle diosunki?
ben çok sarsıldım canım,senin maşallahın war :1shok:

sen ıyı bı zopa yemeden toparlanmıycannn klava:klava:

ayy bende seni ilk günkü seviyorum kavuştuk sonunda bidaha kalbini kırmıycam :asigim: gel öpüşelim Şeniz

yaa ordan bi çare bulda gir msne ya da kk'ya özlerim ben seni çokk mafoldumben

ayy bende seni ilk günkü seviyorum kavuştuk sonunda bidaha kalbini kırmıycam :asigim: gel öpüşelim Şeniz

yaa ordan bi çare bulda gir msne ya da kk'ya özlerim ben seni çokk mafoldumben

op kuzum
du bende opımm Şeniz
inşallah gırmeye calısıcam ınsallah guzel havadısler verırım kız sıze belkı bı kısmet fln bulurum oralarda :))

op kuzum
du bende opımm Şeniz
inşallah gırmeye calısıcam ınsallah guzel havadısler verırım kız sıze belkı bı kısmet fln bulurum oralarda :))

kızzz benim sevgilim var ben istemem :asigim: ama sen bul geldiğinde güzel haberler ver bize aşığııımmm diye gelirsin inşallahhhh :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…