Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

yk cnm uzulmem..
bugun 10. gunu cnm durmuyor kanaması ayaga kalkınca bası donuo tekrar oturuo fln kan kaybından dolayı tavıye kan verılıo....
kotu yanı sureklı aglıyor bellı etmemeye calısıo ama bellı yanı anlıoruz..
buda bızım ımtıhanımız vardır bı sebebı beklıoruz sonucları sadece tek ıstegım aklınıza gelırse dua etmenız...

dua etmezmiyiz canım inşallah düzelicek annen.ona moral vermeye çalış.dediğin gibi buda sizin imtihanınız derdini veren allah çaresinide veriyo allah yardımcınız olsun hayatım

dua etmezmiyiz canım inşallah düzelicek annen.ona moral vermeye çalış.dediğin gibi buda sizin imtihanınız derdini veren allah çaresinide veriyo allah yardımcınız olsun hayatım

hiç şüphe yk cnm sabredıp dua edıoruz onun mucızelerı cok ınsallah gecıcek bu gunler :Saruboceq:
cnm ben cıkıorum kımseden de zaten ses cıkmıo klava:

aksamı bırlıkte kabadık kuzum yrn son tam gunum ertesı gunu yarım gun burda olucam ama ıslerı toparlamam ıcın pek gıremem herhalde..
yrn barı sessız olmasın burasıı gıder ayak lmaz:
hepızı opuorum gulınım senıde kocaman başbaşş Şeniz

canım geçmiş olsun allah şifa wersin hemende kanser falan diyo bu doktorlar uyuz oluyom insanın psikolojısını bozuyolar bnm annemede aynısını yaptılar miyom warmış sadece cok buyudugu için we menepoza gırdıgı için atamıyodu bı turlu rahmını aldılar hiç bi sorun yok suan..rahmin alınmasıda sana kotu gıbı gelebılır ama sadece cocuk doguramıyo dıger hersey normal ole bişiydir ne kanserı bozma moralını en kısa zamanda iyileşir umarım

ooo sen yine öfkeyle oturup zararla kalkma kararı almıssın cabuk wazgeçklava:bi kere cok farklı bizim ilişkilerimiz senle ben yanı hataları önce kendimiz yaptık we ne mutlu bizeki hatalarımıza karısan dogruyu ögretmeye calısan kişileri sewiyoruz düzelttigimizi gorduklerı an yıne bole dawranıyolarsa o zamn wazgecmelısın bu kadar zamn bekledın yazık edersın sonra..hem arkadaslarımız ewlenıyosa nolmus şimdi mutlular ama herseyı tartmıslar mı sonradan mutsuz olmıycakları ne malum biz duyunca hayallere dalıp kızıyoruz bızım olmadı die bi iki gun sonra gecer kendini kandırma:roflol:

merhabalar
birden kendimi bu formda yabancı gibi hissettim neden boyle hissettım anlamadım.
ya çok tuhaf oldum.
ama çok yogun olduğum için giremiyorum.
şu anda candan erçetinin sensizlik şarkısı çalıyor.
direkman buraya daldım bende.
şoyle geçmişe bir kaç sayfaya baktım.yenı isimler var.hikayelerını bılmıyorum ama umutlaını hırslarını acılarını anlayabılıyorum.
siz kızlar benı bılmıyor olabılırsınız ama şu formda en acılı hıkayeye sahip olanlardan biriydim.yine arada geliyor.
ben bu formda iken içtiğimi isyan ettiğimi göz yaşları döktüğümü bilirim.dualar ettiğimi uykusuz geceler yaşadığımı bilirim.
bu ayrılanlar kulubunun kurulduğunda ilk üyelerdındeyım.
ayyy ne acılı ne depreşip bir haldeydim.
öyleki aynaya baktığımda kendimi tanımıyordum
saatlerce duşun altında kaldığımda bilirim.
sakinleştiriciler kullandığımı haftalarca bırakın evi odamdan çıkmadığımı bilirim.
masaları vitrinleri devirdiğimi bilirim.
tek diliyorumki allah size sabır versin.

düşününki 4 yıl çıktığınız aşık olduğunuz taptığınız biri var ve ilişkiniz çok güzel iken devam ediyorken başkasıyla evlendiğini.ve bunu başkasından duyduğunuzu.düşününki evlenmeden bir hafta önce beraber olup onun yolculuğu toplantısı iyi geçsin diye dua ettiğinizi.
beni aptal enayi yerine koyduğunu..
tüm bunlardan sonra ben sıyırdım kafayı..

herşey zamanda bitiyor.
ve ben bugun iyiki olmamış diyorsam demek allah hayırlısı bildiği için bizi ayırmış.eger onla evli olsaydım çok uzulurmuşum.

ha bu arada o pişmanlıklar içinde çok kapıma geldi ve ahım çıktı.
bunu gördüm ya başka şey önemli değil. bana nasıl muhtaç oldu nasıl..
eminim sizi haksız yere terk ettılerse inanın pişmanlıklar içinde dönüyorlar.
kafanızı kalbınızı temız ve rahat tutun..

acı cekmemek birazda bizim elimizde.
ben kendim hep meşgul oldum neler yapmadımkı neler.
ve kendimi düşündüm.
kendi degerımı düşündüm.
sizde oyle yapın kendinizi kendi degerınız düşünün.

fırtınammm yakaladım mı seni?
son y azdığını dahi okumadan yazıyorum:) nasılsınnnn iyi misinnnnnnnnn? :) çok feci özledik..simdi yazını okucam

fırtına yine gördüm seni..
anlattıklarını çok çok iyi anlıyorum bi çoğunu seninle birlikte yaşadım zaten..
geçiyor ha bunu da gördük hep birlikte..

pekii sen mutlu musun şimdi:)

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canlarım benımmmmmmmmmmmm
bende sizleri çok özledım
ebrummmmmmmm
geçmiş olsun canım ..naptınız nasıl geçtı nasılo oldu.
duyunca çok uzuldum
denizim sen nasılsın dersler sınavlar nasıl sende bır gelışme varmııııııııı

ben mutluyum kızlarrrrrrrrrr hemde çok mutlu

saglık çok önemli sağlıgımıza bir şey olmasın

kızlar valla analar neler doguruyor neler..........
tek onlar değıl
unutmayın onları anlamdıran bizdik
istersek başka birinide anlamdırabılırızzzzzzzzzzz

canım benım saol
ıyı maslalah kardesım bugun amelıyat oldu platın takıldı koluna
cuma cıkıcak ınsallah hastaneden
alcıda kolu ..bakalım ınsallah hayrlısyla duzelır tez zmanda

ee senanlat noldu neler oldu..kalbın carpıyodu hıc haber alamadık bıdaha

valla fırtına bende bu topıge yabancı kaldım bu ara...
bıldıgım kadaryla herkez ıyı...galeteden en son benımd ehaberım yok...
cenem ıyı bulkusma bulusma gezıyo:))
fıbrıtım aynı ıste(
böcugumde ıyı..bende ıyım prıncess ıyı:))

evet ebrum kalbım çarpıyor
ve hala çarpmaya devam edıyor
bıraksam uçacak ve fecı aşık olacam ama izin vermıyorum
artık kontrollu olmak ıstıyorum
ve onceden şunu kestıremıyordum
ama şimdi diyorumkı
ya fırtına bu bir ilişki o terkedebılır senı ıstemeyebılır dıyorum
ve bunlara alışık ol dıyorum
ama onceden aklıma gelmezdı terkedecegı kı o yuzden ters köşe etti
ama şimdi bu lalede terk ederse o kadar uzulmem
sonuçta ilacını buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…