yk kız zaten senın sevgılın var bır omur mutlu olun dıe dua edıcem =)
yk cnm uzulmem..
bugun 10. gunu cnm durmuyor kanaması ayaga kalkınca bası donuo tekrar oturuo fln kan kaybından dolayı tavıye kan verılıo....
kotu yanı sureklı aglıyor bellı etmemeye calısıo ama bellı yanı anlıoruz..
buda bızım ımtıhanımız vardır bı sebebı beklıoruz sonucları sadece tek ıstegım aklınıza gelırse dua etmenız...
dua etmezmiyiz canım inşallah düzelicek annen.ona moral vermeye çalış.dediğin gibi buda sizin imtihanınız derdini veren allah çaresinide veriyo allah yardımcınız olsun hayatım
sğl kuzumya cok kotu suan bıle aglıorum ıkı gundur sureklı aglıorum cok kotu ya ınsallah bısı olmaz anneannemde rahım kanserıydı bı kac ay ıcerısınde yası gecmıs oldugu ıcın cıddı mudahale edılemedı ve vefat ettı annemın teyzesı de aynı sekılde yanı bırazda ırsi..
inşallah guzel haberlerle gelıcem sızde kndınıze cok ıyı bakın dualarınızı eksık etmeyınlutfen...
kızlar artık ben vazgeçme kararı aldım ciddi anlamda bu kadar zamandır bırsey oldugu yok bı telefonunda yanında olacak sonra ona ulaşamayacaksam ben nasıl onu sevebilirimki.arkadaşlarım sırasıyla evlenıyorlar.bugun canım dedıgım ıkı unıversıte arkadaşımın sözlenme resımlerını faceden gördüm bunu daha da ıyı anladım ne kadar mutlular.onlar bu kadar mutlu ıken ben hala uzak yakın kavramını düşünüyorum neden aptalmıyım ben evet aptalım.benı göya sevıyor seven ınsan benden nasıl bu kadar uzak olabılıyor sevıyor ama anlaşılan kendısını daha cok sevıyor .vazgeçtim ve kımse ıcın ugraşmamak gerekıyormuş bunu anladım.uğraştıgında farklı anlaşılabiliyorsun .ondan kopamayacagını anladıgında salak yerıne konmaya başlanıyormuş bunun en guzelını haftasonu yaşadım.yoruldum artık cok mutsuzummafoldumben:gitme:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canlarım benımmmmmmmmmmmm
bende sizleri çok özledım
ebrummmmmmmm
geçmiş olsun canım ..naptınız nasıl geçtı nasılo oldu.
duyunca çok uzuldum
denizim sen nasılsın dersler sınavlar nasıl sende bır gelışme varmııııııııı
ben mutluyum kızlarrrrrrrrrr hemde çok mutlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?