Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

artık tecrube sahıbıyız ama ınsallah bıdaha bole seyler aysatmaısn allah...
ayaklarımız yerden kescek,cok sevılıp sevıcegımız ınsan nasıp olsun...
ınsallah sen bu askı bulmusuundr...hep mutlu ol...

kızlar ben geldim solucan nasıl boyle düşünüyorsun demişsin artık ondan nefret ediyorum çünkü yazık ki yaptıgım hıcbır seye degmemiş bunu anladım ve artık yeter ben canımı sokakta bulmadım dıyorum bulmadıgım ıcınde artık acı cekmek ıstemıyorum ve ıcımde bıtırmek ıcın onu artık umursamamayı kafamda bır noktaya yerleştirmek istiyorum...

fırtınacım hoşgeldin noldu bakım senın yakışıklı ya kızlar bırsey sorcam çenebaz nerelerde neden artık bu topiğe girmiyor fikri olan varmı ve haklısın düşüncelerinde fırtınacım çokda güzel dile getirmişsin...

fırtınamm canım benim ya,,
biz feci özledik seni bil.
biz de eskisi gibi değiliz zaten burda.

derslerim iyi yaa geçtim hepsini geçtim:) ahaha

ben de keyifliyim gayet..
milyon tane erkek giriyor hayatıma..
ha ben de çok odaklanmıyorum..

amasyanın bardağı biri kırıldı bir daha :) sözünden yola cikiyorum.)

galete hayata ya sızıde ozledım :)
ben de bayadr kopugum burdan..ıyımıısnız...

prıncsesım kutlarım senı sınavlar ııcn...sende temkınlı gıdıyosun:))))

Gördün mü bak bizden ötesi de varmış Yaşananların Hepsi Meğer Birer Yalanmış... Kaderimde Bu da mı vardı? Sevdiğimi Başkalarıyla Göreceksem eğer Kör Olsun Bu Gözler.. Görmeyeyim Bi daha... Yar! Ellerin nerde? Ya beni de götür ya da gitme! Bilirsin Sensiz ben hiç yaşayamam ki ölürüm hasretinle... Geceler uykusuz geçer oldu ömrümde Anılar birer birer batırır hançeri kalbime Kaderimde Bu da mı vardı? Sevdiğimi Başkalarıyla Göreceksem Eğer Kör Olsun Bu Gözler Görmeyeyim bi daha Yar! Ellerin nerde? Ya beni de götür ya da gitme! Bilirsin Sensiz ben hiç yaşayamam ki ölürüm hasretinle... :çok üzgünüm:

Ben neredeyim
Her yer karanlık
Bunun sonu var mı?
Yaşadığın acıyı bana yaşatmak zorunda mıydın?
Senin kadar gücüm yok bunu göremedin mi…
Seni göreceksem başka gözlere bakarken
Al hançeri eline, sapla göğsüme
Farklı yok nasılsa ha burada ha orda
Ben görmeyeyim seni başkalarının ellerinde

canımmmm.
yaz buraya ıcınde tutma ama bak fırtınaya ne guzel yazıyo her seferınde...
bıze bak.. bana bocuge prıncsese...hepımız senın gıbı dıpteydık ..gectı...gecıcek de herkezınkı gectı benımkıde gecıcek de...
cok zuuzlme nolursun...valla gecıyo ya bole dıplerde olmuyosun...arada yoluyo tamma ama gcıyo...
bırak ne halı varsa bulsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…