galete ii misin cnım?
ben de kötü hissediorum,hayata ne guzel güçlü duruo wzgeçebilmiş.ben kendımı saf salak hissediorum mafoldumben
bilmiorum canım ben de bazen kendımı güçlü hissedıorum,sora bunalıma giriorum.bu ruh halindende bıktım.
sanki unutmak bizim elimizde ama biz bunu yaapmıoruz gibime gelio..
günaydın kızlar butun gecmısı okudum
fırtına mutluymus cok sevındım ve ılk gırdıgınde bıze uzun uzun anlatmak ıstedıgı şeyide anladım.. çok guzel yamıssın cnm agzına saglık..
otrım prensesım gelmıs ama yakalayamadım bızde senı cok osledık cnm benım...
galate kötü bıraz gıbı solucan da ole umarım en kısa zamanda bu ruj halındn kurtulursunuz kızlar cok mutlu olursunuz...
Tekrar merhaba gunaydın guzel bır gun dılıorum kısçelerimm opuyorumnanaktan
kızlar ben cıktım sonra girerim gene.öptüm sizleri
kızlar benımkısı sanırım yenı bır ılıskıye başlıyor 2 gundur ıkı şişman çirkin kız ortaya çıktı faceınden görüyorum kız kendısını benımkıyle elma dıye hıtap edıyor.arkadaşınıda elmanın sapı ılan etmiş dogumgunuyle ılgılı falan sırnaşık şeyler yapmış ben olsaydım kuduran adam bırlıkteyken ıyıyken ses cıkarmıyor suanda garıp oldu ya içim sanırım gerçekten şerefsizmiş.
günaydın kızlar... fırtınamın dediğini yapıp önce kendinizi düşün ...hatta sadece kendinizi düşünün...
ben bu aralar çok asabiyim bu küçük beyinlilere karşı :1closedeyes:
gülinnn gördüm senii laelaelaelaelae
böcükte aşagıda gunaydın kızlaar =)
günaydın kızlar gülin böcük aşağıda izlemeyemi geldiniz hadi yazın:)
gorduk tabı yaz dıoruz bı saattır dımıı :mymeka::mymeka::mymeka:tüh yakalandım sessiz sessiz okuyodum :tomato:
günaydınn fıstıklar...güzel,harika bigün diliyorum hepinizea.s.
gorduk tabı yaz dıoruz bı saattır dımıı :mymeka::mymeka::mymeka:
cnmbenım hosgeldınnn sende opuyorumnanaktan
derya umudum pess solucan azra kaldı suan aklıma gelen onlarda gelse tam olucazz
kızlar bu arada bucuu dan haberınız varmı gırmıo bayadır :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?