Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

galete ii misin cnım?
ben de kötü hissediorum,hayata ne guzel güçlü duruo wzgeçebilmiş.ben kendımı saf salak hissediorum mafoldumben

galete ii misin cnım?
ben de kötü hissediorum,hayata ne guzel güçlü duruo wzgeçebilmiş.ben kendımı saf salak hissediorum mafoldumben

hayatanın güçlü durması güzel umarım geçici değildir çünkü daha öncede güçlüydü sonra dipte sonra güçlü sonra dipte böle bir kördüğümüz biz çıkış yok

bilmiorum canım ben de bazen kendımı güçlü hissedıorum,sora bunalıma giriorum.bu ruh halindende bıktım.
sanki unutmak bizim elimizde ama biz bunu yaapmıoruz gibime gelio..

bilmiorum canım ben de bazen kendımı güçlü hissedıorum,sora bunalıma giriorum.bu ruh halindende bıktım.
sanki unutmak bizim elimizde ama biz bunu yaapmıoruz gibime gelio..

unutmak die bişe yok zatende insan beyni bu bi süre sonra seni korumaya alıo şöle diim yaşayan biri olarak sen düşünmeye çalışıosun ama yoğunlaşamıosun en fazla 2 dak sonra bakmışın başka bişey düşünüosun yeniden düşünmeye çalışıosun aynı şey oluyor yani otomatik olarak bi süre sonra vücudun kendini korumaya alıyor

galete umarım dediğin gibi olmaz acı çekmem bu kez tam olarak güçlü olmayı başarabilirim.tek dileğim eden bulurmuş adam şaka gibi bugun benım dogumgunum dıye mesaj atmış sabah ee napım yanı bende cevap verdim umarım ölüm günün olur bugun diye.Allahından bulacak ben bılıyorum .kendıme ,4 yılıma acıyorum sadece belkıde buyuzden artık güçlüyüm yalanı yaşamışım inanmışım gıbı gelıyor.artık ekreklerden nefret edıyorum.

kızlar günaydın hepınıze.umarım güzel bir gün olur hepimiz için...

günaydın kızlar butun gecmısı okudum
fırtına mutluymus cok sevındım ve ılk gırdıgınde bıze uzun uzun anlatmak ıstedıgı şeyide anladım.. çok guzel yamıssın cnm agzına saglık..
otrım prensesım gelmıs ama yakalayamadım bızde senı cok osledık cnm benım...
galate kötü bıraz gıbı solucan da ole umarım en kısa zamanda bu ruj halındn kurtulursunuz kızlar cok mutlu olursunuz...

Tekrar merhaba gunaydın guzel bır gun dılıorum kısçelerimm opuyorumnanaktan

kuzucum Şeniz

kızlar benımkısı sanırım yenı bır ılıskıye başlıyor 2 gundur ıkı şişman çirkin kız ortaya çıktı faceınden görüyorum kız kendısını benımkıyle elma dıye hıtap edıyor.arkadaşınıda elmanın sapı ılan etmiş dogumgunuyle ılgılı falan sırnaşık şeyler yapmış ben olsaydım kuduran adam bırlıkteyken ıyıyken ses cıkarmıyor suanda garıp oldu ya içim sanırım gerçekten şerefsizmiş.

günaydın kızlar... fırtınamın dediğini yapıp önce kendinizi düşün ...hatta sadece kendinizi düşünün...

ben bu aralar çok asabiyim bu küçük beyinlilere karşı :1closedeyes:

cnm benım çek şu adamın fişini bırak ne halı varsa gorsunnn klava:
sen daha guzel ılıskıelre layıksın bu adam senı cok yıprattı kuzumm
sen dun anlattıgından haber ver bakım varmı gelısmelerr opuyorumnanaktan

günaydın kızlar... fırtınamın dediğini yapıp önce kendinizi düşün ...hatta sadece kendinizi düşünün...

ben bu aralar çok asabiyim bu küçük beyinlilere karşı :1closedeyes:

aynen ole bocukcum..
gecen bı yazına denk geldım agzına gelenı solemıssın kucuk beyınlıler ıcın ıyıkı kızım dedım kızz benı bılem korkuttun :roflol:

tüh yakalandım sessiz sessiz okuyodum :tomato:
günaydınn fıstıklar...güzel,harika bigün diliyorum hepinizea.s.
gorduk tabı yaz dıoruz bı saattır dımıı :mymeka::mymeka::mymeka:

cnmbenım hosgeldınnn sende opuyorumnanaktan

derya umudum pess solucan azra kaldı suan aklıma gelen onlarda gelse tam olucazz
kızlar bu arada bucuu dan haberınız varmı gırmıo bayadır :çok üzgünüm:

bu arada hayatacım senin şuan ki ruh halinin geçici olduğunu düşünmüyorum.insan karşısındaki insanın gerçek yüzünü görünce,onunla bidaha olmayacağını anlayınca,helede geçirdiğim onca zaman boşaymış diyosa ama bunlara kalpten inanıyosa güçlü olabiliyo...
eminim ki daha da iyi olcaksın...biraz daha geçsin kafanı toparlayıp yine kahkahalar atabilceksin

hoşbulduk canım ayy bugün bi tuhafım ya çalışmak gelmiyo içimden bıraksınlar evime gidiyim ya :gitme:

kıs dur sabahtan bole dersen aksam olmaz düşünme cnm bosver saate de bakma hemen gecsın
kızlar bıletlerı ayırttık yrn 4 te yolcuyum cok uzun zaman oldu gıtmeyelı 11 sene fln cok tuhaf bı duygu ya ne gorucem nelerle karsılasıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…